-
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
yok canım :) ilk başlarda yazmıştım oradan hatırlıyorsundur sevdicek uyudu herhalde cevap vermiyor ya merak ettim bende insan bir haber verir ya uyuyorum dye ama
evlenince mecbur ben yapmasam kim yapacak yine ben
buyuk isler degil camasirlar katlanacak 1 haftadir duruolar banyoyu ovalamam lazim,
tozlar yerler silinecek ama viledam kirildi yarin alicam daha,
ellerinle sil diyeceksiniz ellerim zaten catlamis bide elle silersem mahvolur halimde yok zaten,
bulasiklari yikacam az bisey zaten o kolay bu kadar
eşin yardım etsin sen banyoyu ov o bulaşık yıkasın nolur yani :)
dugun ne zaman seninmiydi bu sene degil obur sene olacak nisan:26:
eşin yardım etsin sen banyoyu ov o bulaşık yıkasın nolur yani :)
Ellerinle silme tabi yarın alınca silersin. Ben de halılarımı fırçalayacaktım kapıları silmem lazım erteledikçe erteliyorum :d
evde degilki ise gitti yeterince yoruluyo hem kendim yapmasam rahat edemem
nişan evet canımvalla düğün ne zaman geç olursa o kadar iyi olur daha okulum var bu yazda nişan olabilir katil olursam hiç nişanım olmayadabilir
Öyle bi dünya yok canım :))
anladım canım ben çok merak ettim ya mideme ağrılar girdi stresten
kiz uyumustur uyuya kalmistir isi cikmistir hersey olabilir yani,
ne zamandir berabersiniz o kac yasinda ailesiyle tanisiyonmi nasil tanistiniz anlatta vakit gecsin
olur.1 yıl oldu beraberiz 21 yaşında ailesiyle o tanıştırdı benim bir tek annem biliyor ben dedesiyle nenesiyle bile tanıştım babasından çok korkuyorum onunla daha tanışmadık bir gün ayarladı beni de çağırdı gittim öyle tanıştık öyle canım :)
yok canım :) ilk başlarda yazmıştım oradan hatırlıyorsundur sevdicek uyudu herhalde cevap vermiyor ya merak ettim bende insan bir haber verir ya uyuyorum dye ama
Canım şükretBenimki askerde konuşamıos doru dürüst ühühüh
oo gencmisiniz daha ya zamaniniz var daha evlenmeye..
niye korkuyon babasindan sert birimi :S
ne gunu ayarladi altin gunumu
Canım şükretBenimki askerde konuşamıos doru dürüst ühühüh
hayirli tezkereler olsunnn ne kadar kaldi ?
canım ama insan bir haber verir uyuyorum diye ben öyle merak ederim bilmiyorum ki iyimi uyuyor mu napıyor
kıyamam sana ben üzülme ne kadar kaldı gelmesine