Tek Tabanca Takılanlar Kulübü

bi kac ay oncesine kadar hergun kafama takiyordum cok agladim cok uzuldum ama ALLAH vermeyince elden birsey gelmiyor,
sabrin sonu selamettir dedigin gibi herseyde bi hayir var esim cevremde oyle illa cocuk torun baskisi yapanda yok ALLAHA sükür bekliyorumm ne zaman hayirlisiysa o zaman olsun INSALLAH ALLAH ISTEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

Canım daha yaşınız çok genç 22 demedinmi.. Allahım gönlünüze göre verir inşallah.. Ama çocuk için acele etmeyin bence... Gezin tozun:KK16:

Canım daha yaşınız çok genç 22 demedinmi.. Allahım gönlünüze göre verir inşallah.. Ama çocuk için acele etmeyin bence... Gezin tozun:KK16:

evet 22 ama iste ha deyince olmuyor evet yasimiz genc tabi ama bak 3 sene olacak olmadi belki 3-6 belkide hic olmayacak ALLAH HAYIRLISINI VERSIN INSALLAH olsunda gec olsun güc olmasin :KK16:

Son düzenleme:
Yardım edeyim cicim :) ama ben gribim ki jümüklü de olcam

buyuk isler degil camasirlar katlanacak 1 haftadir duruolar banyoyu ovalamam lazim,
tozlar yerler silinecek ama viledam kirildi yarin alicam daha,
ellerinle sil diyeceksiniz ellerim zaten catlamis bide elle silersem mahvolur halimde yok zaten,
bulasiklari yikacam az bisey zaten o kolay bu kadar:KK51:

buyuk isler degil camasirlar katlanacak 1 haftadir duruolar banyoyu ovalamam lazim,
tozlar yerler silinecek ama viledam kirildi yarin alicam daha,
ellerinle sil diyeceksiniz ellerim zaten catlamis bide elle silersem mahvolur halimde yok zaten,
bulasiklari yikacam az bisey zaten o kolay bu kadar:KK51:

ev işlerinden nefret ederim ben ya :KK43:

X