Tek Tabanca Takılanlar Kulübü

kız altın günü gibi bir şeydi babası sert biri evet genciz evet daha çooook var
sen 3 yıllık evlisin dimi senmiydin o konu sahibimiydi :26::26:
bendim 3 sene olacak benim..altin gunundemi tanistiniz kiz sifreli konusmasana D:
Sağol canım.. taze daha:/ 140 GÜN VAR cuma günü yemi töreni var gidecem inşallah yanına

az kalmis az kalmis ALLAH YARDIMCISI OLSUN..

Son düzenleme:
Bende öleydim valla haber vermeden uyusa falan trip yapardım hep:26:Şimdi diorum bidaha trip yok keşke uyusada konuşamasak Daha yeni gitti canım Kısa dönem çok şükür ama işte

sabret canım üzülme fazla bir şey kalmamış bu nasıl uyku anlamadım ki kaç saattir

Son düzenleme:

Vayy süper topik
bu başlığa bakıp çıkmıyorum ve kocamaaaan bir selam diyorum :)

kiz oglanla nasil tanistin onu soruom ben

hıııı arkadaşım tanıştırdı çoktandır görüşmediğim çok sevdiğim bir arkadaşım görüşelim dedi tamam dedim ben sandım tek olcağız kızla baktım kızın sevgilisi bu orada öyle ondan sonrada gelişti her şey böyle

resmen seninle tanistirmaya getirmisler demekki

evet canım öyle :)

bizde esimle uludagda kayak yaparken tanistik kayak yaparken carpistik filan iste ilk goruste ask dermisimmm tabikide oyle olmadi
görücü usulu denebilir ama konusup tanistik bi 6 ay sonra nisanli kaldik bi 7-8 ay sonra evlendik akraba sayiliriz ama cok uzaktann...

Kız seninn burcun neeeMaşallah enerjine sağlık eğlencelisin:13: Allah bi ömür mutlu mesut etsin inşallah

hmm ne güzel canım Allah ççoooook çççoooookkk mutlu etsin mutluluğunuz daim olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…