-
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
bendim 3 sene olacak benim..altin gunundemi tanistiniz kiz sifreli konusmasana D:kız altın günü gibi bir şeydibabası sert biri evet genciz evet daha çooook var
sen 3 yıllık evlisin dimi senmiydin o konu sahibimiydi :26::26:
Sağol canım.. taze daha:/ 140 GÜN VARcuma günü yemi töreni var gidecem inşallah yanına
Bende öleydim valla haber vermeden uyusa falan trip yapardım hep:26:Şimdi diorum bidaha trip yok keşke uyusada konuşamasakDaha yeni gitti canım Kısa dönem çok şükür ama işte
Ben ve benim gibi olanlar mesela,
mesela öylesine bir bakıp sonra kaçanlar,
mesela canı sohbet etmek isteyip de sohbet edecek kimse bulamayanlar,
mesela grup grup arkadaş olmuş hatunları görüp muhabbetin dışında iç geçirenler:118: - :105: ,
mesela canı sıkılanlar,
mesela arkadaşsızlar,
Mesela SİZ...¿?¿ :128:
:119: Hepiniz Tek Tabanca Topiğine Hoşgeldiniz :119:
bendim 3 sene olacak benim..altin gunundemi tanistiniz kiz sifreli konusmasana D:
az kalmis az kalmis lALLAH YARDIMCISI OLSUN..
Vayy süper topik
bu başlığa bakıp çıkmıyorum ve kocamaaaan bir selam diyorum :)
yok canım benim ne altın günü altın nerdeeee annesiyle halasıyla teyzesiyle kafede tanıştık ananesiyle dedesyle falan çalıştığı büroda
Aminn teşekkürler canımaz kalmis az kalmis ALLAH YARDIMCISI OLSUN..
sabret canım üzülme fazla bir şey kalmamış bu nasıl uyku anlamadım ki kaç saattir
Vayy süper topik
kiz oglanla nasil tanistin onu soruom ben
Aminn teşekkürler canım
Yorgun falandır belki yada sıcak bi yerdedir tv izlerken falan dalmıştır uykuya
Selammmm
hıııı arkadaşım tanıştırdı çoktandır görüşmediğim çok sevdiğim bir arkadaşım görüşelim dedi tamam dedim ben sandım tek olcağız kızla baktım kızın sevgilisi bu orada öyle ondan sonrada gelişti her şey böyle
resmen seninle tanistirmaya getirmisler demekki
evet canım öyle :)
bizde esimle uludagda kayak yaparken tanistik kayak yaparken carpistik filan iste ilk goruste ask dermisimmm tabikide oyle olmadi
görücü usulu denebilir ama konusup tanistik bi 6 ay sonra nisanli kaldik bi 7-8 ay sonra evlendik akraba sayiliriz ama cok uzaktann...
bizde esimle uludagda kayak yaparken tanistik kayak yaparken carpistik filan iste ilk goruste ask dermisimmm tabikide oyle olmadi
görücü usulu denebilir ama konusup tanistik bi 6 ay sonra nisanli kaldik bi 7-8 ay sonra evlendik akraba sayiliriz ama cok uzaktann...
Vayy süper topik
yengec :) normalde tembelin tekiyim yaKız seninn burcun neeeMaşallah enerjine sağlık eğlencelisin:13: Allah bi ömür mutlu mesut etsin inşallah
hmm ne güzel canım Allah ççoooook çççoooookkk mutlu etsin mutluluğunuz daim olsun inş.