- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.977
-
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
topiğin hayırlı uğurlu olsun, içi tatlı sohbet ve muhabet dolsunn sendromum, şeyy yani behlülümmm
yengec :) normalde tembelin tekiyim yaAMINNN darisi basiniza...
AMINN darisi basiniza...
ben yemek yiyim geliyim olurmu :) bu saatte ne yemegi demeyin ben yurt disindayim saat daha 8 bucuk
ben yemek yiyim geliyim olurmu :) bu saatte ne yemegi demeyin ben yurt disindayim saat daha 8 bucuk
Afiyet olsun canım :))ben yemek yiyim geliyim olurmu :) bu saatte ne yemegi demeyin ben yurt disindayim saat daha 8 bucuk
Amiiinnn canımm hoşgeldin ayacıkların dert görmesin
Bihterümmm
Sana da kocamaaaaannn bir hoşgeldin diyorummmmm
Afiyet olsun canım nerdesinki sen?
Hoş gördüm
kızlar konu baya ilerlemiş
hayırdır derdi olanmı var ??? :44:
Afiyet olsun canım :))
ben de pcye geçtim az takılayım yatcam hemen çok fenayım yaa:26: sinem nişanlı mısın sen nerde asker seninki
Tabisi :)nedemek kuzum ben artıkın sık,sık uğrarım burayaa
Öhöm öhöm.... öhöm.... nerden başlayayım canım?EEEE topikbaşımız seni tanıyamadık daha:)) Kocişin bize fırsat vermedi:))
Dertsiz kim varHoş gördüm
kızlar konu baya ilerlemiş
hayırdır derdi olanmı var ??? :44:
Mecidiyeköy ya da bakırköy o zamanorda bir köy var uzakta o köy bizim köyümüzdürülke adi vermiyim ya reklam olmasin
NişanlıyımAnkara etimesgutta şimdi usta birliğide ankara güvercinlik:) İyi yer çıktı çok şükür ama hasret her türlü:) Senin yaş kaçtı çocuğun varmı:) nerdesin
avatarini gorunce sacimi cekesim geliyor kara kedi gorunce sacindan tut derler ya
Tabisi :)
Öhöm öhöm.... öhöm.... nerden başlayayım canım?
Dertsiz kim var
Mecidiyeköy ya da bakırköy o zamanneyse senin köyün bari gizemli kalsın
NişanlıyımAnkara etimesgutta şimdi usta birliğide ankara güvercinlik:) İyi yer çıktı çok şükür ama hasret her türlü:) Senin yaş kaçtı çocuğun varmı:) nerdesin
Kaybettiğim oğlum o benimHiç duymadım ben o sözü:26: