Tek Tabanca Takılanlar Kulübü

Canımm gelmişsin hoşgeldin ben sabahları kursta oluyorum günaydın demişsin ama ben de iyi akşamlar diyeyim bari :KK1: iyiyim bikibikimmm sen nasılsınn? ednan görse kaç yazar abıcam o benim çakmaz davayı nihahah:KK53::KK53:

Tostumu yedim bekliyorum diyosun yani :KK53:

Allah kolaylık versin canım ben de tek tabanca takılıyorum ne yapayım :KK51:

Selam canım bildiğin gibi işte napalım :KK53: Sen naparsın ?

oturuyorum canım yemek tarilerine bakıyorum sadece bakıyorum :KK1::KK1:

Evet canım o benim :KK34: Ya gerçekten asla önemsemediğimden değil hafıza sorunum var yüzünü gördüğüm insanları bile hatırlayamıyorum :44:

o konuda benim sorunum yok ya kaç yıl önce hastanede gördüğüm kızı o gün gördüm hatırladım isimleri tutamam hafızamda ama yüzleri hiç unutmam :)

Eee ne yemek yapacaksın bakalım sagopam ?

Benim de yemeğim yok, ne üretsem diye düşünüyorum :KK53:

canım o işlerle annem ilgileniyor malesef öyle hamarat değilim çok istersem girip bir şeyler yapıyorum evde kaldım kesin
o gün annemle sarma sarmıştık dolaba attık onu pişiriyor annem :) çorba var birde börek çok açımmmm :KK56::KK56:

Tekrar geldim... Bende çok açım yaaa daha yemek bile yok
Merak etme sagopam bende evlenene kadar mutfağa hiç girmedim
Yemek yapmasını bile bilmiyordum ama hepsini öğrendim
Başa gelince öğreniliyor :KK52:

Tekrar geldim... Bende çok açım yaaa daha yemek bile yok
Merak etme sagopam bende evlenene kadar mutfağa hiç girmedim
Yemek yapmasını bile bilmiyordum ama hepsini öğrendim
Başa gelince öğreniliyor :KK52:

hoş geldin canım ya ben yerimde garibime acıyorum o nasıl yiyecek yaptığım yemekleri :KK1::KK1: kızlar kurudum ben :KK1:çıkıyorum kendinize iyi bakın

hoş geldin canım ya ben yerimde garibime acıyorum o nasıl yiyecek yaptığım yemekleri :KK1::KK1: kızlar kurudum ben :KK1:çıkıyorum kendinize iyi bakın

Aç olunca öyle bir yerki :KK1:

Hoşgeldin adacığım :)

İş başa düşünce neler yapıyor insan dimi

Hoşbulduk... Bende menü hazırda tencereye konulmayı bekliyor
Yapayım bari artık çok acıktım

X