- 16 Eylül 2008
- 4.378
- 103
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
Kızlarrr napıorsunuzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarrr napıorsunuzzz
Kızlarrr napıorsunuzzz
Enemmmmmm bizi boşver sen anlat neler yaptın !!! Gördün mü sevdiceğini ??
Yeni saçını beğendi mi bir de onu söyle
Hııııı yanımda şimdiii Bayıldııı:) Çok güzeldii ama hsta olmuş:) bakıorum şimdi çaylar ilaçlar
Geçmiş olsun canım ya okurken bile suratım büzüştü bilirim zordur o ağrı :26: bilgisayar daha çok ağrıtır ama başını? Evet kimse yok bugün burda, yeni tabancalar da gelmiyor ki
Eniştemiz yanında mı
Allah şifa versin, bakcan tabi kızz iyileştir hemen adamı iyileşsin de vatan beklesin, Allah hepsinden razı olsun:26: Canımız onlara emanet.
ya ben kötüyüm çok hemde çıkıyorum canlar görşrz
Sağol canımmm bakıom bakıom
Aşağıda bir SehKeR mi gördüm ne
yakalandımm
nasılsınız kızlar???
Çok pis yakalarım yok öyle bir görünüp bir kaybolmak
Ben iyiyim, sen nasılsın? hoşgeldin bu arada
farkettim hemen yakaldın beni
teşekkür ederim iyiyim bende
topiğin hayırlı olsun bol bol uğrarım umarım
Hee aldı woswos hem de
Bugün derin temizlik yaptım, üstüne bir de misafirim geldi ama oturmadılar. Çok acıktım ya eşim olmadan yemek yiyemiyorum ben valla onu bekliyorum 1 saat var daha gelmesine. Sen napıyosun kuzucum ?
kuzum ya çabuk iyileşş :26: Rabbim Şafi ismiyle şifa versin, bol bol Yâ Şafi demeyi ihmal etme canım. geçmiş olsun tekrar:26:
Ev aldır villa aldır herşey aldır abıcamahadi hayırlısı olsun bakalım behlülüm, sen merak etme ben etnana ev, villa felanda aldırtırım sana
bende dün temizlik yapdım kuzum, bugün misafirlerim vardı anca müsait oldum öle işte.
sen nasılsın
Sevindim tatlım inşallah tamamen geçer de rahatlarsın Sağlık ne kadar kıymetli şey değil micanım benim çok teşekkür ederim bugün biraz daha iyiyim :)
Ev aldır villa aldır herşey aldır abıcama
Sevindim tatlım inşallah tamamen geçer de rahatlarsın Sağlık ne kadar kıymetli şey değil mi
evet canım aynen öyle valla sağlıktan önemli başka bir şey yok şu hayatta
sen çalışıyormuydun canım?