Tek Tabanca Takılanlar Kulübü

canım kaç sınavın kaldı çok var mı
var canım var olmaz mı yarınki sınavlarımı saymazsak 4 sınavım kalddıki bunlarda en önemli sınavlarım maleseff:KK30:
Bende üniversiteyi dışardan okuyorum, ders çalışmam lazım ama bu kk yüzünden pek çalışamıyorum :KK53:
:KK1: bende hep ara verdiğimde kk bakmadan yapamıyorum bağımlık yapıyor insana :KK1:
yayla çorbası

etli mantar sote

spagetti

ıspanaklı börek

salata

tatlıda hazır yufkadan baklava:KK56:

hangisinden yedin diye bi sor hiç birinden yemedim :KK30:

çünkü yaparken doydum:KK19:
ohh ohh menü zengin :KK1: valla şuan bu yemekleri görünce ve il dışında okuyunca insan anneciğinin yemeklerinin daha da kıymetini biliyorr :KK31:

var canım var olmaz mı yarınki sınavlarımı saymazsak 4 sınavım kalddıki bunlarda en önemli sınavlarım maleseff:KK30:

:KK1: bende hep ara verdiğimde kk bakmadan yapamıyorum bağımlık yapıyor insana :KK1:

ohh ohh menü zengin :KK1: valla şuan bu yemekleri görünce ve il dışında okuyunca insan anneciğinin yemeklerinin daha da kıymetini biliyorr :KK31:

zengin olmasına şükür zenginde yaparken doydum halada yiyemedim bişeycik:KK19:

anladım canım Allah yardım etsin ne diyeyim :)

X