Tek Tabanca Takılanlar Kulübü

Canlarım naparsınız? Fazla vaktim olmadığı için geçmişi okuyamıyorum şuanda. Aramıza yeni katılanlar var sanırım, hepiniz kucak dolusu hoşgeldiniz:KK16: Bu topikte ayrım yoktur, gruplaşma yoktur, herkes birbirinden farksız olarak birbiriyle arkadaştır :KK34: Bu yüzden muhabbete sonrada katıldım diye evham yapmayın :KK1:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canlarım naparsınız? Fazla vaktim olmadığı için geçmişi okuyamıyorum şuanda. Aramıza yeni katılanlar var sanırım, hepiniz kucak dolusu hoşgeldiniz:KK16: Bu topikte ayrım yoktur, gruplaşma yoktur, herkes birbirinden farksız olarak birbiriyle arkadaştır :KK34: Bu yüzden muhabbete sonrada katıldım diye evham yapmayın :KK1:

offf sendi bugün benimde vaktim az akşama misafirim var neler hazırlasam bilmiyorum stresliyim:18:
sen neler yaptın:KK6:

günaydınnn behlülümmm :KK16::KK16::KK16::KK54::KK54::KK54:
nasılsınn ?
amanın etnan beni görmesin :KK1:
Canımm gelmişsin hoşgeldin ben sabahları kursta oluyorum günaydın demişsin ama ben de iyi akşamlar diyeyim bari :KK1: iyiyim bikibikimmm sen nasılsınn? ednan görse kaç yazar abıcam o benim çakmaz davayı nihahah:KK53::KK53:

ben işyerinde yemek molasindayim. tostumu yedim burada takılıyorum :)
Tostumu yedim bekliyorum diyosun yani :KK53:

offf sendi bugün benimde vaktim az akşama misafirim var neler hazırlasam bilmiyorum stresliyim:18:
sen neler yaptın:KK6:
Allah kolaylık versin canım ben de tek tabanca takılıyorum ne yapayım :KK51:

selam canlar nasılsınız naparsınız???
Selam canım bildiğin gibi işte napalım :KK53: Sen naparsın ?

X