- 20 Mart 2011
- 568
- 0
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
Tazesin canım daha ne stresler görcen Bende 7 yıldır üniversite stresi yaşıyorum 26 yaşındayım Senin şehirler baya karışıkmış
evet malesef öyle oldu bu sene sen ne okuyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tazesin canım daha ne stresler görcen Bende 7 yıldır üniversite stresi yaşıyorum 26 yaşındayım Senin şehirler baya karışıkmış
INSALLAH hayirlisi olsun..Kız benim turşum yağlı olur Yaa şu okul bitse çokdan evlenmiştikde kuşumda bende uzattık okulu o bu sene bitirdi askere gitti ben hala uzatıyorum:26:Nişanı yaptık inşallah tez zamandada düğünü yaparuk:18:
Burda zayıflıktan şikayet eden biri daha vardı sagopam mıydı o :26:
bu yaz değil diğer yaz nişan yapacağız inş. inş.. inşşşşş
sagopam seni zaten ygs-lys topiginden tanıyorum sevgilin olduğunu biliyodum nişanlanacağınada burdan ögrendim inş. senin için en hayılısıı olurrr
evet malesef öyle oldu bu sene sen ne okuyosun
Burda zayıflıktan şikayet eden biri daha vardı sagopam mıydı o :26:
INSALLAH hayirlisi olsun..
bende sikayetciyim zayifliktan 161 boy daha yeni 50 kilo oldum 55 olmak istiyorum
INSALLAH hayirlisi olsun..
bende sikayetciyim zayifliktan 161 boy daha yeni 50 kilo oldum 55 olmak istiyorum
nasıl olim canım ya finallerle uğraşıyorum işte stresli bir süreçteyim şuan sen nasılsın :)ahh canım benim çok sağol hoş geldin nasılsın :)
Bilgisayar öğretmenliği okuorum canım bitcek inşallah busene
:26:
Yiterrr Zayıf insan görmek istemiyorummm
nasıl olim canım ya finallerle uğraşıyorum işte stresli bir süreçteyim şuan sen nasılsın :)
inşallah:)
bizimde haftaya başlıyor yarın çalışmaya başlayacağım bende vizelerde hep son gün çalıştım iyi olmadı :) :)
bende öyle yaptım benim içinde iyi olmadı ögrenci milleti hep aynıyız canım ya
iyi ders oldu ama bu bize aman boşver canım iyi olur inş. :) sen çeko mu okuyodun
evet :) evet canım çekoyum nasıl çekocuyum anlmadım da bazen diyorum yani mezun olunca napcam ben diye ama hayırlısı artık :)sende sosyoloji okuyodun . :)
evet canım bende kendime soruyorum o soruyu ama hayırlısı dediğin gibi bakalım :)
aynen :) senin sevgilinle sorunların vardı gördüğüm kadarıyla halletmişsin nişan düşünüyomuşun erken değilmi canım ya okulunu bitirmeyi bekliceksiniz heralde sevgilin kaç yaşında :)
benimde boy 1.73 kilo 51 çok zayıfım iskelete döndüm iyice
canım çooook sorunlar vardı da hallettik şükür erken bence de bu yaz dedi diğer yaz olsun dedim çok söyledim bakalım ya hayırlıysa olsun tabi sevgilim 21 yaşında :)
sende boy var zayif duruosundur ben yine iyi duruom