- 16 Eylül 2008
- 4.378
- 103
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
İsim nasıl değiştirilio kızlar:44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsim nasıl değiştirilio kızlar:44:
Hoşgeldinhayırlı olsun topiciğiin
bende sikayetciyim zayifliktan 161 boy daha yeni 50 kilo oldum 55 olmak istiyorum
Valla kızlar ben de 1.60 boy 48 kiloyum, kilo almak için bebe bisküvisi yedim gittim tartıldım 47 kiloya düşmüşümevet canım benim ya kilo alamıyorum pekmez falan içemiyorum bir ilaç var onu içince uyku yapıyor dediler uyku yapmasa da psikolojik olarak yapıyor uyuyorum ne yapacağım bilmiyorum
Ah canım bi bilsen ne zor kilo almak. İnan kilo vermek kilo almaktan daha kolay. Bir diyet yapıyorsun, ne bileyim yediklerini azaltıyorsun spor yapıyorsun az yada çok veriyorsun kiloyu ama, kilo almaya gelince dünyayı yesen alamıyorsun :26:Yapmayın etmeyin kıymayın vücudunuza millet kilo vermeye çalışıyor ne paralar döküo rdiyetisyene spora bilmemneye sizde
Hoşgeldin şarjörün dolu geldinTek tabancayım işte burdayım
Dıkşı dıkşı dıkşıı
hamişim ve 68 kiloyum .hamiş kalmadan önce 55 kiloydum boyum 168 .bilmiyorum nsıl vericem bu kiloları üüüf dogumda yaklaşoyor diyete başlasammı acabaaaaa
:125:
günaydın kızlar:80:
iyiyim teşekkürler siz nasılsınız
günaaaaydınnn behlülümmm nasılsınnn
bende orta şekerliyim bugün
sıkıloyom biraz
bu arada siz bölümünü geçelim ister zeyno de ister mavera
tamam zeno derim bende kötüyüm boğazlarım ağrıyor öksürük var niye sıkılıyor canınız
behlülün daha gelmedi
ne biliyim yine sol tarafımdan kalktım heralde
hemen bi nane limon yada bi ıhlamur yapıp içsene sıcak sıcak iyi gelir
ivet yaa daha gelmemiş
ee nbr kızlar sizler nasılsınız
ivet yaa daha gelmemiş
ee nbr kızlar sizler nasılsınız
sağol canım iyi demek adet olmuş işte iyi diyelim iyi olsun
sen nasılsın