- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.977
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
topiğin hayırlı uğurlu olsun, içi tatlı sohbet ve muhabet dolsunn sendromum, şeyy yani behlülümmm
Amiiinnn canımm hoşgeldin ayacıkların dert görmesin
Bihterümmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
topiğin hayırlı uğurlu olsun, içi tatlı sohbet ve muhabet dolsunn sendromum, şeyy yani behlülümmm
yengec :) normalde tembelin tekiyim ya AMINNN darisi basiniza...
AMINN darisi basiniza...
ben yemek yiyim geliyim olurmu :) bu saatte ne yemegi demeyin ben yurt disindayim saat daha 8 bucuk
ben yemek yiyim geliyim olurmu :) bu saatte ne yemegi demeyin ben yurt disindayim saat daha 8 bucuk
Afiyet olsun canım :))ben yemek yiyim geliyim olurmu :) bu saatte ne yemegi demeyin ben yurt disindayim saat daha 8 bucuk
Amiiinnn canımm hoşgeldin ayacıkların dert görmesin
Bihterümmm
Sana da kocamaaaaannn bir hoşgeldin diyorummmmm
Afiyet olsun canım nerdesinki sen?
Hoş gördüm
kızlar konu baya ilerlemiş
hayırdır derdi olanmı var ??? :44:
Afiyet olsun canım :))
ben de pcye geçtim az takılayım yatcam hemen çok fenayım yaa:26: sinem nişanlı mısın sen nerde asker seninki
Tabisi :)nedemek kuzum ben artıkın sık,sık uğrarım burayaa
Öhöm öhöm.... öhöm.... nerden başlayayım canım?EEEE topikbaşımız seni tanıyamadık daha:)) Kocişin bize fırsat vermedi:))
Dertsiz kim varHoş gördüm
kızlar konu baya ilerlemiş
hayırdır derdi olanmı var ??? :44:
Mecidiyeköy ya da bakırköy o zaman neyse senin köyün bari gizemli kalsınorda bir köy var uzakta o köy bizim köyümüzdür ülke adi vermiyim ya reklam olmasin
Nişanlıyım Ankara etimesgutta şimdi usta birliğide ankara güvercinlik:) İyi yer çıktı çok şükür ama hasret her türlü:) Senin yaş kaçtı çocuğun varmı:) nerdesin
avatarini gorunce sacimi cekesim geliyor kara kedi gorunce sacindan tut derler ya
Tabisi :)
Öhöm öhöm.... öhöm.... nerden başlayayım canım?
Dertsiz kim var
Mecidiyeköy ya da bakırköy o zaman neyse senin köyün bari gizemli kalsın
Nişanlıyım Ankara etimesgutta şimdi usta birliğide ankara güvercinlik:) İyi yer çıktı çok şükür ama hasret her türlü:) Senin yaş kaçtı çocuğun varmı:) nerdesin
Kaybettiğim oğlum o benim Hiç duymadım ben o sözü:26: