- 16 Eylül 2008
- 4.378
- 103
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
ankarami
Heee senin memleket haaaa şimdi geldi aklıma demek biz yaz boyu bu sebeble karşılaşmışız ankaranın bağları şarkısıyla:) Bu bir evreninb mesajı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ankarami
bakirköy candir bakirkoyu aliyim
Heee senin memleket haaaa şimdi geldi aklıma demek biz yaz boyu bu sebeble karşılaşmışız ankaranın bağları şarkısıyla:) Bu bir evreninb mesajı
Sağol canım benimaa üzüldüm basin sagolsun diyim..batil inanc ya bosver..
Biliyorum askerlik yaptığı yeri ordan çok geçtim ben karabükteyim canım sen nerden? 24 yaşındayım bebişim yok henüz Allah sağlıkta kavuştursun bu arada
Sağol canım benim
Ben ıspartada okuyorum şimdi 26 yaşındayım:S Yok yok ben kesin evde kaldım
Sağol canım benim
Ben ıspartada okuyorum şimdi 26 yaşındayım:S Yok yok ben kesin evde kaldım
bencede evde kalmissin sen yavas yavas annen tursu hazirligina baslasin..
saka saka simdiki aklim olsa bende kalirdim o yasa kadar
Kız benim turşum yağlı olur Yaa şu okul bitse çokdan evlenmiştikde kuşumda bende uzattık okulu o bu sene bitirdi askere gitti ben hala uzatıyorum:26:Nişanı yaptık inşallah tez zamandada düğünü yaparuk:18:
Hayırlısıyla o da olur canım sayılı gün çabuk geçer. Ben de bir zamanlar gün sayıyordum şimdi kocişimleyim
Amin canım:)) Allah beraberliğinizi mutluluğunuzu daim etsin nşallah
Tabiki:) Çok sevinirimAmin canımm Sana nacizane bir tavsiyede bulunabilir miyim affına sığınarak? Hatta özeline yazayım da tiwitii merak etsin
Ben kaçarr canlar hepinize iyi mutlu huzurlu gecelerrrr kendinize cici bakın
Hoşgeldin:) Fİnallere çalışma vakti
hoş buldummm :) aahh görüldüğü üzeri 19 yaşında üniv. sitresinden kurtuldum diye sevinirken final stresiylee tanışan birisiyim aslen giresunluyum istanbulda yaşıyorum ama şuan tabi okulum için çanakkaledeyimm ahh böyle çok karışık oldu