Tek Tabanca Takılanlar Kulübü

aa üzüldüm basin sagolsun diyim..batil inanc ya bosver..
Sağol canım benim:KK14:

Biliyorum askerlik yaptığı yeri ordan çok geçtim ben karabükteyim canım sen nerden? 24 yaşındayım bebişim yok henüz :emir_bebek: Allah sağlıkta kavuştursun bu arada

Ben ıspartada okuyorum şimdi 26 yaşındayım:S Yok yok ben kesin evde kaldım:KK33:

bencede evde kalmissin sen yavas yavas annen tursu hazirligina baslasin..:KK53:
saka saka simdiki aklim olsa bende kalirdim o yasa kadar:KK23:

Kız benim turşum yağlı olur:KK33: Yaa şu okul bitse çokdan evlenmiştikde kuşumda bende uzattık okulu o bu sene bitirdi askere gitti ben hala uzatıyorum:26:Nişanı yaptık inşallah tez zamandada düğünü yaparuk:18:

Kız benim turşum yağlı olur:KK33: Yaa şu okul bitse çokdan evlenmiştikde kuşumda bende uzattık okulu o bu sene bitirdi askere gitti ben hala uzatıyorum:26:Nişanı yaptık inşallah tez zamandada düğünü yaparuk:18:

Hayırlısıyla o da olur canım sayılı gün çabuk geçer. Ben de bir zamanlar gün sayıyordum şimdi kocişimleyim :KK16:

hoş buldummm :) aahh görüldüğü üzeri 19 yaşında üniv. sitresinden kurtuldum diye sevinirken final stresiylee tanışan birisiyim aslen giresunluyum istanbulda yaşıyorum ama şuan tabi okulum için çanakkaledeyimm ahh böyle çok karışık oldu :KK1:

Tazesin canım daha ne stresler görcen:KK70: Bende 7 yıldır üniversite stresi yaşıyorum:KK52: 26 yaşındayım:KK70: Senin şehirler baya karışıkmış :KK52:

X