Nişan Tek omuz bir elbise almayı düşünüyorum, saclarimi nasil yapsam ?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

zozo123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
93
0
46
İstanbul
Kizlar nişan için tek omuz bir elbise almayi düşünüyorum...Topuzu da pek sevmiyorum ama açık saça farklı neler yapılabilirki ? Yardım edin lütfen :17:

Tek omuz harika bir seçim:13:
Saçlarını topuz istemiyorsan, eğerki uzun ise at kuyruğu şeklinde, şık bir model yaptırabilirsin canım. Yada güzel bir maşa:16:

Tek omuz harika bir seçim:13:
Saçlarını topuz istemiyorsan, eğerki uzun ise at kuyruğu şeklinde, şık bir model yaptırabilirsin canım. Yada güzel bir maşa:16:

Aaaa güzel olur mu sencede tek omuz,teşekkürler canım...at kuyruğunda saçlarımın iki tarafı çok açılıyor...açık bırakıp maşa yapmak çok mu sıradan sence nişan için, farklıda başka bişey gelmiyor aklıma ?

ben nişanımda tek omuz elbise giydim sacımada maşa yaptırdım sadece bide küçük bi taç taktım. resimlerim var albüm bölümünde ordan bakabilirsin ..

ben nişanımda tek omuz elbise giydim sacımada maşa yaptırdım sadece bide küçük bi taç taktım. resimlerim var albüm bölümünde ordan bakabilirsin ..

tamam canım albümleri tarayayıp bakayım, diclemurat isminde kayıtlısındır heralde :) Demekki olabiliyormuş,taç güzel bi ayrıntı veya küçük taşlarda olabilir aralara belki...:)

tek omuz elbiseleri çok beğeniyorum..
açık saç daha mı iyi olur ama sanki?

bende çok begendim ondan öyle bir elbise giyicem nisanimda :) valla topuzlardaki o saçları toplamak hoş durmuyor, açık saç daha havalı bence...ona göre uyacak model bakıyorum canim

Benim de kına elbisem tek omuzdu, saçlarımda maşayla bir yana yarım toplanmıştı...

$DSC_4101.jpg $DSC_4090.jpg $DSC_4089.jpg $DSC_4085.jpg

simdi bakabildim canım bulmuşsun iyi bari valla benim saçlarımı herkes cok begendi kuaförümü sordular hep ve hiç bozulmadı maşalarım elbise tek omuz bak bencede cok hoş duruyoo :)

yengem de kınasında tek omuzlu çok şık bir elbise giymişti, üstelik yandan topuz da yapmıştı ve inanılmaz şıktı

onlar düşebilir saçından salık saç olursa bence ya taç tavsiye ederim yada yine taşlı bi toka olabilir dalgalımı yaptırcaksın bide saçını düzmü?

onlar düşebilir saçından salık saç olursa bence ya taç tavsiye ederim yada yine taşlı bi toka olabilir dalgalımı yaptırcaksın bide saçını düzmü?

Dalgalı yaptırıcam saçımı canım....Erkek tarafı o küçük taşlı firketelerden aldı, ondan onu taksam daha iyi olur,açık dalgalı saça nasıl tutturulur acaba bende bilemiyorum...

Back