Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek omuz harika bir seçim:13:
Saçlarını topuz istemiyorsan, eğerki uzun ise at kuyruğu şeklinde, şık bir model yaptırabilirsin canım. Yada güzel bir maşa![]()
ben nişanımda tek omuz elbise giydim sacımada maşa yaptırdım sadece bide küçük bi taç taktım. resimlerim var albüm bölümünde ordan bakabilirsin ..
tek omuz elbiseleri çok beğeniyorum..
açık saç daha mı iyi olur ama sanki?
tamam canım albümleri tarayayıp bakayım, diclemurat isminde kayıtlısındır heralde :) Demekki olabiliyormuş,taç güzel bi ayrıntı veya küçük taşlarda olabilir aralara belki...:)
Benim de kına elbisem tek omuzdu, saçlarımda maşayla bir yana yarım toplanmıştı...
Eki Görüntüle 202349 Eki Görüntüle 202350 Eki Görüntüle 202351 Eki Görüntüle 202352
tamam canım albümleri tarayayıp bakayım, diclemurat isminde kayıtlısındır heralde :) Demekki olabiliyormuş,taç güzel bi ayrıntı veya küçük taşlarda olabilir aralara belki...:)
onlar düşebilir saçından salık saç olursa bence ya taç tavsiye ederim yada yine taşlı bi toka olabilir dalgalımı yaptırcaksın bide saçını düzmü?