Daha emzirmeyi düşünüyorsunuz yaniArkadaslar 2.5 yasındaki oğlum emiyor suan ama bu zamana kadar tek göğsümü emdi bi haftadır emzırmedıgım göğsüm ağrıyor sertlestı dün gece elimle sıktım sut geldi damla damla ama mideniz bulamasın boyle koyu ve sarı renkti yaglıydı acaba sutmu birikti sağmamıstım daha once sut gelmiyor diye
Normal süt rengi filan arı gibi degılde dokundugumda acıyor belirli bir yer değil ama bu arada yavas yavas bırakıyorum emzirmeyiEmilen memede ki süt nasıl?
2.5 yasında bı kac kere denemedim bıraktırmayı olmadığı suan gunduzlerı vermeyorum gece arada veriyorum bu sekılde yavas yavas buraktırcam2.5 aylik mi demek istedi ki
Daha emzirmeyi düşünüyorsunuz yani
Yavaş yavaş bıraktırıyırum gunduzlerı keserek basladım gece verıyorum arada2,5 yaşına gelmiş, ne zaman bırakacak ki memeyi?
ayrıca bi doktora gösterin.
Hayır canım bıraktırıyırum ama işte yavas yavas olması daha ıyı hem Bnde bunalmıyorum gunduzlerı emmıyor gece arada veriyorumBenim eniştem ilkokula kadar emmiş konu sahibi de emzirecek herhalde.
Hayır canım bıraktırıyırum ama işte yavas yavas olması daha ıyı hem Bnde bunalmıyorum gunduzlerı emmıyor gece arada veriyorum
Evet canım Bnde biliyorum ama bi kac kere denedim mafettı beni Bnde yavas yavas keserek denemeye basladım hasta olmus meme yarın verıcem diyerek yanda dikkatini Baska yerlere vererek oyalıyorunSağınca rahatlar belki. Ya da üştünce falan ağrı olabilir. Ayrıca iki, iki buçuk yaştan fazla emzirmek caiz değil diye dinlemiştim tvde. İki buçuk bile şüpheli
Tabı artık hem dinen hemde Bnde zorlanıyorum elektrikli süt sagma makinesi var onla sagıcam bakalım ins gecer süt damarlarında ıntıhap olur diyorlarYani zamanı gelmiş bıraktırın bence de.
kahve sürmeyi deneyin, pis olmuş deyin, kahve tadını alınca istemiyorlarEvet canım Bnde biliyorum ama bi kac kere denedim mafettı beni Bnde yavas yavas keserek denemeye basladım hasta olmus meme yarın verıcem diyerek yanda dikkatini Baska yerlere vererek oyalıyorun
2.5 aylik mi demek istedi ki
[/QUOTEAnladım yani emziren anneler hamile kalınca süt rengi değişir.Normal süt rengi filan arı gibi degılde dokundugumda acıyor belirli bir yer değil ama bu arada yavas yavas bırakıyorum emzirmeyi
Mesela 16.haftada memeler dolgunlaşıp rengi sararır... Kolostrum olur yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?