• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Tek memeden bebek emzirmek

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sevdamss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
157
57
98
35
Arkadaslar 2.5 yasındaki oğlum emiyor suan ama bu zamana kadar tek göğsümü emdi bi haftadır emzırmedıgım göğsüm ağrıyor sertlestı dün gece elimle sıktım sut geldi damla damla ama mideniz bulamasın boyle koyu ve sarı renkti yaglıydı acaba sutmu birikti sağmamıstım daha once sut gelmiyor diye

Arkadaslar 2.5 yasındaki oğlum emiyor suan ama bu zamana kadar tek göğsümü emdi bi haftadır emzırmedıgım göğsüm ağrıyor sertlestı dün gece elimle sıktım sut geldi damla damla ama mideniz bulamasın boyle koyu ve sarı renkti yaglıydı acaba sutmu birikti sağmamıstım daha once sut gelmiyor diye
Daha emzirmeyi düşünüyorsunuz yani

Süt gelmesi normal de sertleşmesini falan bilmiyorum.
Ağrı yapıyorsa doktora gitmelisiniz.

Sağınca rahatlar belki. Ya da üştünce falan ağrı olabilir. Ayrıca iki, iki buçuk yaştan fazla emzirmek caiz değil diye dinlemiştim tvde. İki buçuk bile şüpheli
Evet canım Bnde biliyorum ama bi kac kere denedim mafettı beni Bnde yavas yavas keserek denemeye basladım hasta olmus meme yarın verıcem diyerek yanda dikkatini Baska yerlere vererek oyalıyorun

Evet canım Bnde biliyorum ama bi kac kere denedim mafettı beni Bnde yavas yavas keserek denemeye basladım hasta olmus meme yarın verıcem diyerek yanda dikkatini Baska yerlere vererek oyalıyorun
kahve sürmeyi deneyin, pis olmuş deyin, kahve tadını alınca istemiyorlar

2.5 aylik mi demek istedi ki
[/QUOTE
Normal süt rengi filan arı gibi degılde dokundugumda acıyor belirli bir yer değil ama bu arada yavas yavas bırakıyorum emzirmeyi
Anladım yani emziren anneler hamile kalınca süt rengi değişir.
Mesela 16.haftada memeler dolgunlaşıp rengi sararır... Kolostrum olur yani...

Back