Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki sen neden calismiyorsun, veya esin emeklise neden ek bir is de calismiyor?
Ben bunu anlamiyorum iste.[/QUOTE
ben arkadaşımın sorduğu bir soruya cevap verdim..tek maaşla birikim yapılamıcağını söylemek istedim.bunu anlayamadın sanırım....:uhm:
Peki sirf kocalari calisip az maas aliyorlarsa, neden bayanlar calismayi düsünmüyorlar?
Ne mantikdir bu ozaman?
Bu maddi sorunlar sirf türkiyede yok, Yurtdisindada gecinmek artik cok zor, ve tek maas ile ev alabilmek rüya, ( tek maas derken normal bir maas, süper bir maas degil yani),
ama türkiyedekiler gene tek maas ile ev almayi bile beceriyorlar,
demeki türkiyenin durumu okadarda kötü degil.
Mesela Yurtdisinda issiz kaldiginda issizlik parasi falan almaya hakkin olsada, burdaki bayanlar eslerine yardim olsun diye hertürlü is yani temizlik bile yapiyorlar, ama ben türkiyede etrafimda hic kimseyi tanimiyorum temizlik isine giden, en basit örnek.
Bunun gibi cok örnekler var, yani bizim insanimizda hem lüksüne düsskün, hem her isi yapmaya hazir degil.
Ben bunu görüyorum.
Peki sirf kocalari calisip az maas aliyorlarsa, neden bayanlar calismayi düsünmüyorlar?
Ne mantikdir bu ozaman?
Bu maddi sorunlar sirf türkiyede yok, Yurtdisindada gecinmek artik cok zor, ve tek maas ile ev alabilmek rüya, ( tek maas derken normal bir maas, süper bir maas degil yani),
ama türkiyedekiler gene tek maas ile ev almayi bile beceriyorlar,
demeki türkiyenin durumu okadarda kötü degil.
Mesela Yurtdisinda issiz kaldiginda issizlik parasi falan almaya hakkin olsada, burdaki bayanlar eslerine yardim olsun diye hertürlü is yani temizlik bile yapiyorlar, ama ben türkiyede etrafimda hic kimseyi tanimiyorum temizlik isine giden, en basit örnek.
Bunun gibi cok örnekler var, yani bizim insanimizda hem lüksüne düsskün, hem her isi yapmaya hazir degil.
Ben bunu görüyorum.
jojenin söylediklerine katiliyorum.calisip calismamak
kisinin kendi elinde fakat suda var,yurt ici olsun yurt disi olsun
bu birazda eve giren maasla alakali..5 yildir yurtdisindayim,evet
bayanlarin bicogu temizlige gidiyor fakat bunu türkiye ile kiyaslamayiz
sizin nerede oldugunu bilmiyorum ama benim yasadigim yerde yasam
standarti oldukca yüksek..bayanlar temizlik yapip türkiyedeki 4 yillik
fakülte bitirmis birinin aldigi maastn bile fazla aliyor..birde ben yurtdisindaki
bayanlarin eslerine yardim etmekten ziyede genelleme yapmadan söylüyorum
tek dertlerinin para oldugu icin calistiklarina inaniyorum..cünkü temizlik yapsanda
maasin fazla,cöp temizlesende..onun disinda isin iyiyse faketmiyor nerede oldugun
tek maaslada cok iyi yasanabiliyor..