Ben bu tembel yakıştırmasına da katılmıyorum. Kadın bütün enerjisini evine çocuğuna ayırmak istiyorsa kimse onu yargılayamaz. Ben kendimi savunma açısından da konuşmuyorum. Çalışmak benim için parasal anlamda ikinci planda kalıyor. Evde oturmak bana göre değil ve bu kadar eğitim aldıktan sonra evde oturuyor olmak beni rahatsız ediyor. Yoksa kocam bana baksın da diyebilir kadın bence. Ya da evde oturmak istiyor olsaydım hiiç utanmaz otururdum. Neticede erkek ev işlerine elini sürüyor mu? Bir bardağı ordan alıp oraya koymuyor çoğu. Maddi yükü eşiyle beraber karşılamayı kabul eden kadının da erkekten böyle bir geri dönüş görmesi gerekir ama olmuyor. Hayat kadın para kazanırken müşterek de, ev işi yaparken neden değil?
Yabancılarla karşılaştırmış çoğunuz. Ben yabancı ülkede hiç yaşamadım ama ailemize 2 tane tabiri caizse yabancı damat geldi. Biri Fransız biri Amerikalı idi, ve bu adamlar hiç değilse yemek yedikleri tabağı masadan kaldırıp sudan geçirip makineye koyuyorlardı. Masayı kurup kaldırmaya yardım ediyorlardı. Ben şu yaşıma geldim, evime misafir gelen yaşıtım çocukluk arkadaşlarım dahil hiçbir erkeğin bişekilde yardım ettiğini görmedim. Bu yüzden de diyorum ki evindeki bütün sorumluluğu omuzlarında taşıyan kadının çalışıp çalışmamak kendi insiyatifidir.
Yabancılarla karşılaştırmış çoğunuz. Ben yabancı ülkede hiç yaşamadım ama ailemize 2 tane tabiri caizse yabancı damat geldi. Biri Fransız biri Amerikalı idi, ve bu adamlar hiç değilse yemek yedikleri tabağı masadan kaldırıp sudan geçirip makineye koyuyorlardı. Masayı kurup kaldırmaya yardım ediyorlardı. Ben şu yaşıma geldim, evime misafir gelen yaşıtım çocukluk arkadaşlarım dahil hiçbir erkeğin bişekilde yardım ettiğini görmedim. Bu yüzden de diyorum ki evindeki bütün sorumluluğu omuzlarında taşıyan kadının çalışıp çalışmamak kendi insiyatifidir.