• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek maaşla ev geçindirilir mi ?

Pinki-dream

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
1.210
645
53
31
Kızlar ben memurum eşim esnaf fakat işler uzun zmndır istediigi gibi değil eşimde kendini salmış durumda geçen soyle bir sey soyledi- sen alıyorsun 4000 tl ben de ayda 2000 kazansam yeter de artar bence ha bide icradan eve gireriz senin maaştan öderiz bilmem be deyince ben biraz dellendim yani adam çabalamak istemıyor gibi üc kurus kazansamda yetere getirdi resmen ben bu adamı boyle tanıyıp boyle sevmedim cidden hayret edıyorum bu devirde nerdeyse tek maaşla ev gecindirmek kolaymı ?? Size soruyorum eşim sigorasınıda yatırmıyor bu arada 5 senedir oldugu gbi duruyor bağkuru

Gecinebilmek sizin beklenti ve standatlarinizla alakali bisey. Ayrica şu tek maaş, cift maas tabirlerini sacma buluyorum. Kiminin tek maasi, sizin cift maasiniza denk ya da daha fazlasi olabilir. Onemli olan tek, cift degil miktari.

Neyse sizin tek maasiniz cok daha fazla olsaydi ve sikinti yasamiyor olsaniz bile bir erkegin boyle rahat olmasi, sirtini dayamasi beni rahatsiz ederdi acikcasi. Bu konuda biraz ayrimciyim acikcasi.

Gecinebilmek sizin beklenti ve standatlarinizla alakali bisey. Ayrica şu tek maaş, cift maas tabirlerini sacma buluyorum. Kiminin tek maasi, sizin cift maasiniza denk ya da daha fazlasi olabilir. Onemli olan tek, cift degil miktari.

Neyse sizin tek maasiniz cok daha fazla olsaydi ve sikinti yasamiyor olsaniz bile bir erkegin boyle rahat olmasi, sirtini dayamasi beni rahatsiz ederdi acikcasi. Bu konuda biraz ayrimciyim acikcasi.
Evet dogru benm maaşım daha yuksek olsaydı daha farklı olurdu ben basından bu yana sorun etmedim hic biseyi zaten ama adam kendini bir saldı ki bir gram iş hevesi yok benm maaşla hem gecinir hem ev alırmısız oyle dıyor

Alismis tabi sizin her ayin 15 inde tik yatan paraya. Gezmeyiz yemeyiz icmeyiz gecibieiz nasilsa diyo..

Evet gezme dedin mi ödü kopuyor bu adam boyle deildi nişanlıyken işi de cok iyiydi calısma hevesliydi cok basarılıydı bi battı cıktı adam mahvoldu bana senin maaşla ev alınıyor deyip duruyor

Evet gezme dedin mi ödü kopuyor bu adam boyle deildi nişanlıyken işi de cok iyiydi calısma hevesliydi cok basarılıydı bi battı cıktı adam mahvoldu bana senin maaşla ev alınıyor deyip duruyor
4 bin ne kadar buyumus gozunde ayol. Bi markete gir uc parca sey al 100 tl ver yani.

4binle nasil hem gecinilip hem de ev aliniyormus allah askina. Bundan 5 sene once esim 4.600 maas ile calisiyordu. Senin kocana kalsa bizim gayrimenkul zengini olmamiz lazimdi simdiye kadar 😂😂😂😂

ya bu arada bir insanın tamamen diğer kişiye bağımlı olmasından da hiç hazzetmem.
sorun sizin yüksek maaş almanız değil, olabilir bence büyük bir avantaj kimsenin ne dediğine bakmayın.
sorun adamın ekmek elden su gölden yaşamak istemesi.
ayrıyetten bu maaşla sakın eşinizin gazına gelip de büyük borçların altına girmeyin
hem maaşınız yüksek bir meblağ değil hem de adam oturacak size ödettirecek gibi gözüküyor.

Kızlar ben memurum eşim esnaf fakat işler uzun zmndır istediigi gibi değil eşimde kendini salmış durumda geçen soyle bir sey soyledi- sen alıyorsun 4000 tl ben de ayda 2000 kazansam yeter de artar bence ha bide icradan eve gireriz senin maaştan öderiz bilmem be deyince ben biraz dellendim yani adam çabalamak istemıyor gibi üc kurus kazansamda yetere getirdi resmen ben bu adamı boyle tanıyıp boyle sevmedim cidden hayret edıyorum bu devirde nerdeyse tek maaşla ev gecindirmek kolaymı ?? Size soruyorum eşim sigorasınıda yatırmıyor bu arada 5 senedir oldugu gbi duruyor bağkuru
Kapatsın dükkanı asgari ücretle işe girsin, hiç değilse sigortası yatar. Hayat müşterek de bu ne ya, adam ben yatayım sen bana bak diyor resmen.

Karı-koca çalışıyoruz.
İnanın o kadar fazla giderimiz var ki.
Geçen gelir-gider tablosu çıkardım.
Aldıgımız maaşlar kuş olup uçuyor.
Eşim bana böyle bir şey dese ben razı gelmezdim.

Back