Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıslanıncaki ağırlığı makineme sıkmada falan sorun yaratmaz mı peki? cevabınız için teşekkür ederimİlk önce deneyin makineniz hepsini alıyorsa yıkamakta sıkıntı olmaz. Almıyor ise zorlamayın bozulur.
Yıkanır canım yıkamaya başla baktın çok zorlandı makine o zaman kapatmerhaba arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlış olduysa kusura bakmayın kullandığım tek kişilik elyaf yorganım var, çamaşır makinem 5kg, daha önce 5kglık makinede tek kişilik elyaf yorgan yıkayan oldu mu? yıkanır mı? yardımcı olursanız çok sevinirim
teşekkür ederim <3Ben yıkıyorum makineye sığarsa yıkanır tabiki.
5kglık makinede mi yıkıyorsunuz acaba? cevabınız için teşekkür ederimBen çift kişilik yıkıyorum birşey olmuyor
çok teşekkür ederim <3Yıkanır canım yıkamaya başla baktın çok zorlandı makine o zaman kapat
9 kilo makinam rica ederim5kglık makinede mi yıkıyorsunuz acaba? cevabınız için teşekkür ederim
Kusura bakmayın görmemişim 5 kg yazdığınızı5kglık makinede mi yıkıyorsunuz acaba? cevabınız için teşekkür ederim
olsun yine de cevabınız için teşekkür ederim <3Kusura bakmayın görmemişim 5 kg yazdığınızı