Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çamaşır ve Kurutma Makineleri tek kişilik elyaf yorgan çamaşır makinesinde yıkanır mı?
- Konu Sahibi sueada8
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- çamaşır makinası yorgan
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ıslanıncaki ağırlığı makineme sıkmada falan sorun yaratmaz mı peki? cevabınız için teşekkür ederimİlk önce deneyin makineniz hepsini alıyorsa yıkamakta sıkıntı olmaz. Almıyor ise zorlamayın bozulur.
Son düzenleme:
Yıkanır canım yıkamaya başla baktın çok zorlandı makine o zaman kapatmerhaba arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlış olduysa kusura bakmayın kullandığım tek kişilik elyaf yorganım var, çamaşır makinem 5kg, daha önce 5kglık makinede tek kişilik elyaf yorgan yıkayan oldu mu? yıkanır mı? yardımcı olursanız çok sevinirim
teşekkür ederim <3Ben yıkıyorum makineye sığarsa yıkanır tabiki.
5kglık makinede mi yıkıyorsunuz acaba? cevabınız için teşekkür ederimBen çift kişilik yıkıyorum birşey olmuyor
çok teşekkür ederim <3Yıkanır canım yıkamaya başla baktın çok zorlandı makine o zaman kapat
9 kilo makinam rica ederim5kglık makinede mi yıkıyorsunuz acaba? cevabınız için teşekkür ederim
Kusura bakmayın görmemişim 5 kg yazdığınızı5kglık makinede mi yıkıyorsunuz acaba? cevabınız için teşekkür ederim
olsun yine de cevabınız için teşekkür ederim <3Kusura bakmayın görmemişim 5 kg yazdığınızı
- 10 Ağustos 2009
- 26.130
- 18.283
- 823
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Makineye sığıyor teknede rahatca duruyorsa yikanir. Ancak devirini düşük tutun. 600 devirde falan yikansin. Ya da yünlü diye ayrica bir bolum varsa ona ayarlayın. Yoksa bozulur kalir yorgan. Ben bir kere cift kisilik attim makineden yanik kokulari geldi. Simdi ne zaman doldurup yikasam ayni koku oluyor. O yuZden biraz bos bırakıyorum.
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548