- 28 Eylül 2011
- 1.126
- 74
-
- Konu Sahibi Ratinin Hisleri
Kızlar bu korku beni mahvedecek. Hayatımın belli dönemlerinde bu korku hep oldu. Bazen gayet cesaretlıyım evde tek kalıyorum veya odamda tek yatıyorum. Bazense öyle bir korku sarıyor ki beni değil evde tek kalmak odada bile tek yatamıyorum. Aklıma çeşitli şeyler geliyor. Bunu tetikleyen bir şey oluyor ama. Bi korku filminin 5 saniyesini izlemem yeterli oluyor mesela bu korkuyu uyandırmaya. Ya da birinin bir şeyler anlatması. Bu yüzden korku filmi izlemem. Ya da yanımda bu tarz seylerin konusulmasına izin vermem ama bazen denk geliyor. Ama çok berbat bi durum anlatamam. Böyle bir durumu yaşayıp da atlatan var mı ? Biri bi akıl versin valla bıktım ya .
bunun yasla ilgisi yok bende 28 yasındayım esim gececi calısıyo sabah 7 ye kadar onu bekliyorum ölüyorum uykusuzluktan
Ben de hala atlatamadım o korkuyu... ne evde akşam yalnız kalabiliyorum ne de yalnız yatabiliyorum odada... kimileri korkunun üzerine git diyor ama yok yüreğim ağzıma geliyor.
Canım bende de oluyor aynen dediğin gibi film falan görsem yanımda konuşulsa böyle durumlarda ışığımı açık bırakıp öyle yatıyorum yorgana da iyice sarılıyorum baya öyle kaldıktan sonra bi bakmışın uyuya kalıyorum ama tamamen kurtulmak diye bişey yok bence bu durumdanKızlar bu korku beni mahvedecek. Hayatımın belli dönemlerinde bu korku hep oldu. Bazen gayet cesaretlıyım evde tek kalıyorum veya odamda tek yatıyorum. Bazense öyle bir korku sarıyor ki beni değil evde tek kalmak odada bile tek yatamıyorum. Aklıma çeşitli şeyler geliyor. Bunu tetikleyen bir şey oluyor ama. Bi korku filminin 5 saniyesini izlemem yeterli oluyor mesela bu korkuyu uyandırmaya. Ya da birinin bir şeyler anlatması. Bu yüzden korku filmi izlemem. Ya da yanımda bu tarz seylerin konusulmasına izin vermem ama bazen denk geliyor. Ama çok berbat bi durum anlatamam. Böyle bir durumu yaşayıp da atlatan var mı ? Biri bi akıl versin valla bıktım ya .
Nasıl bir korku bilemiyorum ama kayınvalidem de tek kalamazmış, bu yaşına kadar da tek kalmamış. Korktuğu tam olarak nedir onu da bilmiyorum.