- 21 Ocak 2015
- 720
- 268
-
- Konu Sahibi Ratinin Hisleri
üstüne gideceksin diyolar ya bence doğru olan bu.Kızlar bu korku beni mahvedecek. Hayatımın belli dönemlerinde bu korku hep oldu. Bazen gayet cesaretlıyım evde tek kalıyorum veya odamda tek yatıyorum. Bazense öyle bir korku sarıyor ki beni değil evde tek kalmak odada bile tek yatamıyorum. Aklıma çeşitli şeyler geliyor. Bunu tetikleyen bir şey oluyor ama. Bi korku filminin 5 saniyesini izlemem yeterli oluyor mesela bu korkuyu uyandırmaya. Ya da birinin bir şeyler anlatması. Bu yüzden korku filmi izlemem. Ya da yanımda bu tarz seylerin konusulmasına izin vermem ama bazen denk geliyor. Ama çok berbat bi durum anlatamam. Böyle bir durumu yaşayıp da atlatan var mı ? Biri bi akıl versin valla bıktım ya .
Ben :) Hep sabaha karşı yatıyorum. En ufak sesten korkardım önceden. Korku filmi izledi mi korkudan uyuyamaz sabaha kadar kabuslar görürdüm. Korkudan lavoboya gidemezdim. Bazen elektrik kesiliyordu ona bile çığlık atıp ağlardım. Sonra eşim korktuğun zaman euzü besmele çek, nas, felak, ayetel kürsi oku demişti. İşe yarayacağına inanarak okuyorum. Artık korkmuyorum hiç. Önceden korkudan lambaları kapatamaz, uyuyamazdım korkudan. Yatağa da euzü besmelesiz girme. Korkarsan yatakta da oku bunları. Kabus da görmüyorum o zaman. Ama onun sayısı farklıKızlar bu korku beni mahvedecek. Hayatımın belli dönemlerinde bu korku hep oldu. Bazen gayet cesaretlıyım evde tek kalıyorum veya odamda tek yatıyorum. Bazense öyle bir korku sarıyor ki beni değil evde tek kalmak odada bile tek yatamıyorum. Aklıma çeşitli şeyler geliyor. Bunu tetikleyen bir şey oluyor ama. Bi korku filminin 5 saniyesini izlemem yeterli oluyor mesela bu korkuyu uyandırmaya. Ya da birinin bir şeyler anlatması. Bu yüzden korku filmi izlemem. Ya da yanımda bu tarz seylerin konusulmasına izin vermem ama bazen denk geliyor. Ama çok berbat bi durum anlatamam. Böyle bir durumu yaşayıp da atlatan var mı ? Biri bi akıl versin valla bıktım ya .
ben şimdilik evliliğin hep toz pembe hallerini düşündüğümden hiç o yönden düşünmemiştimmesin benim ki gibi gececi calısırsa görürsün sansı :))
bekarken bari ev dolu annen var baban var kardesin var mesela ama evlenince esin gececiyke evde teksin
ayy sarılarak nasıl uyuysoun yaaa esin bana sürekli sarlarak uyumak ister bende nefret ederim kaliteli uyku uyuyamıyorum cünkü her sarıldıgında uyanıyorum hafta sonuysa eger kı calısmıyorum sabah yıne sarılıyo artk yataktan atıyorum hadi sen yerine diyeBen de cocuklugumdan beri korkuyorum. Dun gece gokgurultusu cok fenaydi. Esime siki siki sarilmadan uyuyamadim. Ona sarilmama ragmen uzun sure yine gozlerim acikti. Karanlikta hayatta yalniz duramam. :) 2 sene okurken yalniz yasadim. Isiklar acik tv acik salonda uyurdum.
ayy sarılarak nasıl uyuysoun yaaa esin bana sürekli sarlarak uyumak ister bende nefret ederim kaliteli uyku uyuyamıyorum cünkü her sarıldıgında uyanıyorum hafta sonuysa eger kı calısmıyorum sabah yıne sarılıyo artk yataktan atıyorum hadi sen yerine diye
tek uyumak ohh genis genis 4 parca ne rahat esim alınmasa ingilizler gibi ayrı odalarda yatmak isterim hafta 1 bulusup :))
Bende ayni durumdayim ustelik hamileyim korkulardan panik atak baslangici dedi doktor.evde yanliz duramiyorum.eşim gececi surekli sabah hava aydinlanana kadar pencerede oturuyorum korkuyorum balkona cikip bagirmak istiyorum.yaz olsa hep balkonda oturucamKızlar bu korku beni mahvedecek. Hayatımın belli dönemlerinde bu korku hep oldu. Bazen gayet cesaretlıyım evde tek kalıyorum veya odamda tek yatıyorum. Bazense öyle bir korku sarıyor ki beni değil evde tek kalmak odada bile tek yatamıyorum. Aklıma çeşitli şeyler geliyor. Bunu tetikleyen bir şey oluyor ama. Bi korku filminin 5 saniyesini izlemem yeterli oluyor mesela bu korkuyu uyandırmaya. Ya da birinin bir şeyler anlatması. Bu yüzden korku filmi izlemem. Ya da yanımda bu tarz seylerin konusulmasına izin vermem ama bazen denk geliyor. Ama çok berbat bi durum anlatamam. Böyle bir durumu yaşayıp da atlatan var mı ? Biri bi akıl versin valla bıktım ya .
ben de senin korktuklarından korkuyorum. 24 yaşındayım ve evde asla yalnız kalamam tek odada uyuyamam.bir çözüm bulursan bana da söyle canım :)ayy sarılarak nasıl uyuysoun yaaa esin bana sürekli sarlarak uyumak ister bende nefret ederim kaliteli uyku uyuyamıyorum cünkü her sarıldıgında uyanıyorum hafta sonuysa eger kı calısmıyorum sabah yıne sarılıyo artk yataktan atıyorum hadi sen yerine diye
tek uyumak ohh genis genis 4 parca ne rahat esim alınmasa ingilizler gibi ayrı odalarda yatmak isterim hafta 1 bulusup :))
bulamıyorum valla sabaha kadar bekliyorum belki cocugum olurda 2 3 yasında sonra korkman diyorum kendimce evd ebi ses olurben de senin korktuklarından korkuyorum. 24 yaşındayım ve evde asla yalnız kalamam tek odada uyuyamam.bir çözüm bulursan bana da söyle canım :)
benim de tek isteğim bir an önce yanıma yoldaş çocuğumun olması. benim de eşim bugün gececi sabah 6 buçukta gelecekbulamıyorum valla sabaha kadar bekliyorum belki cocugum olurda 2 3 yasında sonra korkman diyorum kendimce evd ebi ses olur
suna mesela esim gececi sabah 8 de gelicek
ve uykusuzluktan basım agardı