- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
-
- Konu Sahibi Ratinin Hisleri
esin benim ki gibi gececi calısırsa görürsün sansı :))aynı şeyi bende yaşıyorum ve nefret ediyorum bu durumdan. Bu durumumdan dolayı evli insanları hep çok şanslı olarak görmüşümdür. ben malesef evli olmadığım için öyle zamanlarda genelde annemi ikna ediyorum benim odamda yatması için.
o zaman hemen bi köpek al kangal cinsi olsun :=))eskiden evde köpeğim olduğu için çok rahattım,beraber uyurduk,büyük bir köpek olduğu için korkmuyordum.maalesef köpeğim öldükten sonra tedirgin olmaya başladım tabi. sonra kedi aldım, bilirsiniz ki kedilerde biraz panik oluyorlar bir seste falan.film izliyorum mesela bir ses geliyor,kedim anında kulakları dikip dikkat kesiliyor.inanın bunu her gün yapıyor ve ben hepsinde korkuyorum,acaba evde biri mi var diye
siz dua edin yine uyuyabiliyosunuz ben uyuyamıyrom gözlerim uykusuzlıktan kapanıyo ölüyorum uykusuzluktan ama esimle oturdugumuz evde kendimi güvende hissetmiyorum
ama annemlerdeki bekarlık odamda cok rahatım ohh karanlıkta yatıyorum valla ama bu evde uyuyamıyorum yanlız
bide benim korkyım görünmez seylerden siz anladınız yazmak yasak o yüzden yazamam adını
konu bile açmıştım bende ....eşim gececiyken sabaha kadar gözümü kırpamam wc ye bile gidemiyorum kızım da var 2.5 yaşında büyüyünce geçer arkadaş olur dediler ama olmuyor yukarıdaki arkadaşın dediği gibi adını yazamadığım şeylerden korkuyorum ürperiyorum....çok kötü bi durum...annemlerle aynı semtteyiz mecburen istemesem de orda kalıyorum yarında ordayım....
aynen katılıyorum...çok sorguladım bunu kimi imansızlıktan dedi kimi tevekkül etmiyosun dedi kimi abdesli değilmisin yoksa dedi....saçma sapan şeyler bir yol gösteren olmadı anlayacağın herkes yargılıyor sadece...ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum....çocuğumla uyuyup kaldığım günleri hatırlıyorum .o oynarken ben uyuyup kalırdım oda uyurdu sonra bayılırdım yani uykusuzluktan ...baktım çocuğum sefil olacak istemesem de annemlere gidiyorumbenım de korkum onlardan yazamadım yasak dıye cok kötü bir his ya bu kadar insanı yiyen bir his olamaz
aynen katılıyorum...çok sorguladım bunu kimi imansızlıktan dedi kimi tevekkül etmiyosun dedi kimi abdesli değilmisin yoksa dedi....saçma sapan şeyler bir yol gösteren olmadı anlayacağın herkes yargılıyor sadece...ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum....çocuğumla uyuyup kaldığım günleri hatırlıyorum .o oynarken ben uyuyup kalırdım oda uyurdu sonra bayılırdım yani uykusuzluktan ...baktım çocuğum sefil olacak istemesem de annemlere gidiyorum
ynen yaa hırsız olsa namus davasına bıcaklıcam yada cayım her zaman vardır sıcak suyla haslıcam yapcak bisey yok hrısız bencen korksun vallabenımk
benımkıde onlardan burda yasak dıye yazmak ıstemedım. Yoksa hırsızmıs oymus falan onlar degıl yanı. Kafamda kurdugum seyler de onlar
o zaman psikoloğa mı gitmemiz gerek acaba ....aynı çünkü şikayetlerimizherkes yargılıyor bunun onla ılgısı yok psikolojisi zayıf ınsanlarda oluyormus. Bir de mılletın alay konusu oluyosun o da ayrı bir çile. Şımarıklık yaptıgımı sananlar bıle var ne yasadıgımı bılmıyorlar gercekten kötü bir his sürekli tetıkteyım ceylan gibi evın içinde uykusuzluktan göz altlarım mosmor oldu.
yaaa oldu ne dicek kendini rahat bırak neden korktumo zaman psikoloğa mı gitmemiz gerek acaba ....aynı çünkü şikayetlerimiz
o zaman psikoloğa mı gitmemiz gerek acaba ....aynı çünkü şikayetlerimiz
Ayni ya cocugumla yeni yeni kalmaya basladim hep annemde kaliodum lambalar acik bide elektrikler gittimi ewdeki butun mumlari yakiodumbunun yasla ilgisi yok bende 28 yasındayım esim gececi calısıyo sabah 7 ye kadar onu bekliyorum ölüyorum uykusuzluktan