- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
-
- Konu Sahibi Ratinin Hisleri
allahtan saatleri 1 saat ileri alıcazbenim de tek isteğim bir an önce yanıma yoldaş çocuğumun olması. benim de eşim bugün gececi sabah 6 buçukta gelecek
onu ben de düşündüm akşam çok sevindim bir saat bir saattir :)allahtan saatleri 1 saat ileri alıcaz
Ne saçma, kayınpeder vefat etse size mi yerleşecek misal?benim kayınvalide de öyle,kayınpeder şehir dışına çıktığında bize gelir kalmaya,hırsızlardan ,deprem falan olursa sokağa çıkmak gerekirse tek başına gece gece sokakta kalmaktan korkuyormuş ... bir kaç sebep daha varda aklıma gelmedi.
Kızlar bu korku beni mahvedecek. Hayatımın belli dönemlerinde bu korku hep oldu. Bazen gayet cesaretlıyım evde tek kalıyorum veya odamda tek yatıyorum. Bazense öyle bir korku sarıyor ki beni değil evde tek kalmak odada bile tek yatamıyorum. Aklıma çeşitli şeyler geliyor. Bunu tetikleyen bir şey oluyor ama. Bi korku filminin 5 saniyesini izlemem yeterli oluyor mesela bu korkuyu uyandırmaya. Ya da birinin bir şeyler anlatması. Bu yüzden korku filmi izlemem. Ya da yanımda bu tarz seylerin konusulmasına izin vermem ama bazen denk geliyor. Ama çok berbat bi durum anlatamam. Böyle bir durumu yaşayıp da atlatan var mı ? Biri bi akıl versin valla bıktım ya .
aynen tanımadığı biri gelince uzak duruyor,karşıya geçip izliyor resmen:)) bizim ki odanın birine saklanır,tam geçerken önümden ya da arkamdan atlar bulaşır bana :) her seferinde sıçrıyorum korkudan :)))Bizim kedide gelenleri karşılıyor ev kalabalık hepimizi tanıyor ya tanımadğı biri gelince kayboluyor ortadan,tehlikeli buluyorlar demekki kendilerince,bir de meraktan,bi hayvan ancak bu kadar meraklı olur :))
6 aylık evlıyım eşim gece çalışmak zorunda kalıyor evde te basıma gece 12-1-2 kadar bekliyorum ben normalde evde tek kalmayı bırakın odada tek basına yatamayan bırıyım nasıl başa cıkacam bu korku ile...bunun yasla ilgisi yok bende 28 yasındayım esim gececi calısıyo sabah 7 ye kadar onu bekliyorum ölüyorum uykusuzluktan
Bende ayni durumdayim ustelik hamileyim korkulardan panik atak baslangici dedi doktor.evde yanliz duramiyorum.eşim gececi surekli sabah hava aydinlanana kadar pencerede oturuyorum korkuyorum balkona cikip bagirmak istiyorum.yaz olsa hep balkonda oturucamhamile oldugum icin zaten cok stresliyim birde geceler uzun uykusuzluk beni perisan ediyor kimsemde yok.hamile olmadan mutlaka cözumunu bul arkadasim kimseye muhtac yasama eşin bile olsa.. ben kendimi sakinlestiriyorum Allahik.var yanliz degilim sakin olmaliyim hic birsey yok.birsey olsa komsular var diyerek kendi kendime konusuyorum.bol bol dua ediyorum internette birseylerle oyaliyorum kendimi baktim olmadi saatlerce telefonla konusuyorum sakinlesene kadar. dogumum yaklasti korkum iyice artti 2 seferdir komsuma rica ettim benimle kalmasi icin Alkah razi olsun kaldi benimle ama guzelcede beni uyardi boyle korkarak yasanilmaz guclu olmalisin ne korkucaksin diye akil verdi utandim ama bunlari bende biliyorum.uygulayamiyorum iste icimdeki sese hayir diyemiyorum.Her eşim nobete gidicegimde dusunuyorum bu gece ne yapicam komsuma yuzum yok ya birsey derse diye oyle zor ki Allah yardimcimiz olsun.
Merhaba bende de aynı sorunlar var dogum sonrasi gecti mi cocugunuz saglikli dimi ? Cok korkuyorumBende ayni durumdayim ustelik hamileyim korkulardan panik atak baslangici dedi doktor.evde yanliz duramiyorum.eşim gececi surekli sabah hava aydinlanana kadar pencerede oturuyorum korkuyorum balkona cikip bagirmak istiyorum.yaz olsa hep balkonda oturucamhamile oldugum icin zaten cok stresliyim birde geceler uzun uykusuzluk beni perisan ediyor kimsemde yok.hamile olmadan mutlaka cözumunu bul arkadasim kimseye muhtac yasama eşin bile olsa.. ben kendimi sakinlestiriyorum Allahik.var yanliz degilim sakin olmaliyim hic birsey yok.birsey olsa komsular var diyerek kendi kendime konusuyorum.bol bol dua ediyorum internette birseylerle oyaliyorum kendimi baktim olmadi saatlerce telefonla konusuyorum sakinlesene kadar. dogumum yaklasti korkum iyice artti 2 seferdir komsuma rica ettim benimle kalmasi icin Alkah razi olsun kaldi benimle ama guzelcede beni uyardi boyle korkarak yasanilmaz guclu olmalisin ne korkucaksin diye akil verdi utandim ama bunlari bende biliyorum.uygulayamiyorum iste icimdeki sese hayir diyemiyorum.Her eşim nobete gidicegimde dusunuyorum bu gece ne yapicam komsuma yuzum yok ya birsey derse diye oyle zor ki Allah yardimcimiz olsun.
Neden korkuyorsunuz?Merhaba bende de aynı sorunlar var dogum sonrasi gecti mi cocugunuz saglikli dimi ? Cok korkuyorum