• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek ilişkide hamile kalanlar kaç gün sonra idrarda öğrendiniz

Ben varım hemde tek ılıskıyle olduguna da emınım cunku korunurken hamıle kalmısım. Hem hap hem prezervatıfle. Prezervarıf yırtılmıs fakat hap koruyor dıye de cok rahatız. Allahım suan ıkızlere hamıleyım. 28gunde bır oluyorum. Ve adetımın gecıktıgı ılk gun ogrendım gebe oldugumu. Kacak ılıskı adetımın 13.günün gecesınde olmustu:rolleyes::confused::KK8:
Resmen mucize bu maşallah çok güzel bi anı olmuş size de ❤️❤️❤️❤️

Tarihlerimiz o kadar çok benziyor kii. Benim son regl başlangıç tarihi 1 kasım. 15 kasımda ilişki oldu sadece bu ay hastaydım baya. Regle 4 gün kala idrar testinde öğrendim. Silik bir şekilde çıktı. Bugün regle 2 gün var bhcg 37.9 çıktı. İnşallah hamilesinizdir hayırlısıyla
Benım kaset tipi 10. Dakikada pozitif verdi iki testte.. bugün yaptım negatif dedi zaten güvenmemiştim o teste de yarın sabah tekrar yapıcam inşallah öyle olur çok teşekkür ederim

kızlar internetten alel acele kaset tipi sipariş ettim benim de adetime 8 gün var testler gelsin hemen bakacağım ama kaset tipi güvenilir değil mi

hiç bir belirti de yok çok heyecanlıyım meraktayım sadece bariz bi aşırı gaz var başka da göğüs hassasiyeti yerleşme kanaması vs yok. Bi an önce belli olsun istiyorum

Birşey sormak istiyorum biZde bu ay denemeye başladık yumurtlama döneminde dölleme olUnca akıntı kesilir mi ? Veya dölleme olsa bile akıntı devam eder mi ?

Güzel anne adaylari dualarınızda bizlere de yer verir misiniz? Hayırlısıyla sağlıkla Rabbim bizlere de hayırlı evlat nasip etsin insaAllah simdiden Allah razı olsun 🤲

Back