- 21 Haziran 2016
- 9.249
- 25.558
- 548
- Konu Sahibi Saricicek2020
Yok ilk kez 2 gün kala denedim şu sonuç çıktı. TeşekkürlerTebrik ederim :)) peki daha önceden negatif sonuc almıs mıydınız üç dört gün önce yapmış mıydınız?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ilk kez 2 gün kala denedim şu sonuç çıktı. TeşekkürlerTebrik ederim :)) peki daha önceden negatif sonuc almıs mıydınız üç dört gün önce yapmış mıydınız?
Ben de yumurtlama günlerini denk getirdim 22-24-27 adet döngüm 26 kasık ağrılarım ve gögüs hassasiyetim var adete 8 gün var valla heycandan ölecem acaba demektenyumurtlamamı şeffaf akıntımla anladım kimyasal gebelik geçirdiğimde de gögüs hassasiyetim vardı ama insan bilemiyo ki bekarken de göğüslerim ağrırdı bu ay heycanla bekliyorum ❤
Tesekkur ederimtebrik ederimm :))) benim hiç adet belirtim olmaz anlamam yani ne zaman olacağımı sıfır belirti. Gaz, kasık ağrısı, sürekli idrar yapma isteği gibi değilik belirtiler oldu yani olmayan şeyler oldu o yüzden şüphelendim bugun laboquıck erken gebelik testi yaptım negatif cıktı. Cumartesi veya pazar regli olmam lazım zaten umudum kırıldı.. dün de kaset tipi 5 liralıklardan yaptm iki testte de ikinci çizgi cıktı ama hiç inanmadım yanlış sonuç çok oluyomuş diye
Yok ilk kez 2 gün kala denedim şu sonuç çıktı. Teşekkürler ☺Eki Görüntüle 2559754
Bende de gaz olmaz cok gazım oldutebrik ederimm :))) benim hiç adet belirtim olmaz anlamam yani ne zaman olacağımı sıfır belirti. Gaz, kasık ağrısı, sürekli idrar yapma isteği gibi değilik belirtiler oldu yani olmayan şeyler oldu o yüzden şüphelendim bugun laboquıck erken gebelik testi yaptım negatif cıktı. Cumartesi veya pazar regli olmam lazım zaten umudum kırıldı.. dün de kaset tipi 5 liralıklardan yaptm iki testte de ikinci çizgi cıktı ama hiç inanmadım yanlış sonuç çok oluyomuş diye
Tesekkur ederim:)) ben predictor early aldım adete 2 gün varken cıktı adetin gecerse ondan yap istersen hata payı azmıs o testte. İnşallah hamilesindir isteğin gibi:)))
evet ya çok garip havalardan mı dedim ama ben hiç geğirmem sürekli alt üst gaz çıkarma modundayımBende de gaz olmaz cok gazım oldu![]()
Ctsı yada pazarsa adetin bence cıkarevet ya çok garip havalardan mı dedim ama ben hiç geğirmem sürekli alt üst gaz çıkarma modundayım![]()
Ctsı yada pazarsa adetin bence cıkarAma geç döllenme olmussa cıkmayadabılıyormus
Amiiiinnn inşallah rabbim kimseyi evlat diye aratmasınbeklemek çok sinir bozucu ben de sizin gibiyim :) adet belirtim hiç olmaz benim bu ay kasık agrım olunca süphelendim.. cumsrtesi veya pazar adet olmam lazım ben de çok heyecanlıyım hayırlı sonuçlar alırız inşallah :))
Yok canım benim adetim gecikti aslında gecikmede denmez dengesizdir ben biraz belirtilerden anladim test yaptım :))yaa çok tebrik ederim :)) siz nasıl öğrendinizz önceden negatif sonuç almış mıydınızz
AmiiinAmiiiinnn inşallah rabbim kimseyi evlat diye aratmasın ☺
Ne güzell çok sevindim :)))Yok canım benim adetim gecikti aslında gecikmede denmez dengesizdir ben biraz belirtilerden anladim test yaptım :))
İlk denemede hamile kalanlardanım.
Reglime 3 gün kala erken gebelik testinde çok net çift çizgiyi gördüm.![]()
Ya çok güzell benımde reglime 2 veya 3 gün var negatif çıktıHamile kaldığım ay tek ilişki oldu reglim 3 gün geçtikten sonra ilk testte çift çizgiyi gördüm![]()