• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek ilişkide hamile kalanlar kaç gün sonra idrarda öğrendiniz

Tebrik ederim :)) peki daha önceden negatif sonuc almıs mıydınız üç dört gün önce yapmış mıydınız?
Yok ilk kez 2 gün kala denedim şu sonuç çıktı. Teşekkürler ☺️
611BE1E5-6180-4C81-991A-D78FA8871476.jpeg

Ben de yumurtlama günlerini denk getirdim 22-24-27 adet döngüm 26 kasık ağrılarım ve gögüs hassasiyetim var adete 8 gün var valla heycandan ölecem acaba demekten 🤦🏼‍♀️ yumurtlamamı şeffaf akıntımla anladım kimyasal gebelik geçirdiğimde de gögüs hassasiyetim vardı ama insan bilemiyo ki bekarken de göğüslerim ağrırdı bu ay heycanla bekliyorum ❤

beklemek çok sinir bozucu ben de sizin gibiyim :) adet belirtim hiç olmaz benim bu ay kasık agrım olunca süphelendim.. cumsrtesi veya pazar adet olmam lazım ben de çok heyecanlıyım hayırlı sonuçlar alırız inşallah :))

tebrik ederimm :))) benim hiç adet belirtim olmaz anlamam yani ne zaman olacağımı sıfır belirti. Gaz, kasık ağrısı, sürekli idrar yapma isteği gibi değilik belirtiler oldu yani olmayan şeyler oldu o yüzden şüphelendim bugun laboquıck erken gebelik testi yaptım negatif cıktı. Cumartesi veya pazar regli olmam lazım zaten umudum kırıldı.. dün de kaset tipi 5 liralıklardan yaptm iki testte de ikinci çizgi cıktı ama hiç inanmadım yanlış sonuç çok oluyomuş diye
Tesekkur ederim🤗:)) ben predictor early aldım adete 2 gün varken cıktı adetin gecerse ondan yap istersen hata payı azmıs o testte. İnşallah hamilesindir isteğin gibi:)))

tebrik ederimm :))) benim hiç adet belirtim olmaz anlamam yani ne zaman olacağımı sıfır belirti. Gaz, kasık ağrısı, sürekli idrar yapma isteği gibi değilik belirtiler oldu yani olmayan şeyler oldu o yüzden şüphelendim bugun laboquıck erken gebelik testi yaptım negatif cıktı. Cumartesi veya pazar regli olmam lazım zaten umudum kırıldı.. dün de kaset tipi 5 liralıklardan yaptm iki testte de ikinci çizgi cıktı ama hiç inanmadım yanlış sonuç çok oluyomuş diye
Bende de gaz olmaz cok gazım oldu 🤭

Tesekkur ederim🤗:)) ben predictor early aldım adete 2 gün varken cıktı adetin gecerse ondan yap istersen hata payı azmıs o testte. İnşallah hamilesindir isteğin gibi:)))

evet bende de var bitane ama onda da negatifi görürsem diye yapamadım kesin umudum kırılır diye hahahaha acaba ne zaman yapsam cumartesi veya pazar günüm

beklemek çok sinir bozucu ben de sizin gibiyim :) adet belirtim hiç olmaz benim bu ay kasık agrım olunca süphelendim.. cumsrtesi veya pazar adet olmam lazım ben de çok heyecanlıyım hayırlı sonuçlar alırız inşallah :))
Amiiiinnn inşallah rabbim kimseyi evlat diye aratmasın ☺️

Ben varım hemde tek ılıskıyle olduguna da emınım cunku korunurken hamıle kalmısım. Hem hap hem prezervatıfle. Prezervarıf yırtılmıs fakat hap koruyor dıye de cok rahatız. Allahım suan ıkızlere hamıleyım. 28gunde bır oluyorum. Ve adetımın gecıktıgı ılk gun ogrendım gebe oldugumu. Kacak ılıskı adetımın 13.günün gecesınde olmustu:rolleyes::confused::KK8:

Tarihlerimiz o kadar çok benziyor kii. Benim son regl başlangıç tarihi 1 kasım. 15 kasımda ilişki oldu sadece bu ay hastaydım baya. Regle 4 gün kala idrar testinde öğrendim. Silik bir şekilde çıktı. Bugün regle 2 gün var bhcg 37.9 çıktı. İnşallah hamilesinizdir hayırlısıyla

Back