- 21 Haziran 2016
- 9.249
- 25.558
- 548
- Konu Sahibi Saricicek2020
-
Yok ilk kez 2 gün kala denedim şu sonuç çıktı. TeşekkürlerTebrik ederim :)) peki daha önceden negatif sonuc almıs mıydınız üç dört gün önce yapmış mıydınız?
Ben de yumurtlama günlerini denk getirdim 22-24-27 adet döngüm 26 kasık ağrılarım ve gögüs hassasiyetim var adete 8 gün var valla heycandan ölecem acaba demektenyumurtlamamı şeffaf akıntımla anladım kimyasal gebelik geçirdiğimde de gögüs hassasiyetim vardı ama insan bilemiyo ki bekarken de göğüslerim ağrırdı bu ay heycanla bekliyorum ❤
Tesekkur ederimtebrik ederimm :))) benim hiç adet belirtim olmaz anlamam yani ne zaman olacağımı sıfır belirti. Gaz, kasık ağrısı, sürekli idrar yapma isteği gibi değilik belirtiler oldu yani olmayan şeyler oldu o yüzden şüphelendim bugun laboquıck erken gebelik testi yaptım negatif cıktı. Cumartesi veya pazar regli olmam lazım zaten umudum kırıldı.. dün de kaset tipi 5 liralıklardan yaptm iki testte de ikinci çizgi cıktı ama hiç inanmadım yanlış sonuç çok oluyomuş diye
Yok ilk kez 2 gün kala denedim şu sonuç çıktı. Teşekkürler ☺Eki Görüntüle 2559754
Bende de gaz olmaz cok gazım oldutebrik ederimm :))) benim hiç adet belirtim olmaz anlamam yani ne zaman olacağımı sıfır belirti. Gaz, kasık ağrısı, sürekli idrar yapma isteği gibi değilik belirtiler oldu yani olmayan şeyler oldu o yüzden şüphelendim bugun laboquıck erken gebelik testi yaptım negatif cıktı. Cumartesi veya pazar regli olmam lazım zaten umudum kırıldı.. dün de kaset tipi 5 liralıklardan yaptm iki testte de ikinci çizgi cıktı ama hiç inanmadım yanlış sonuç çok oluyomuş diye
Tesekkur ederim:)) ben predictor early aldım adete 2 gün varken cıktı adetin gecerse ondan yap istersen hata payı azmıs o testte. İnşallah hamilesindir isteğin gibi:)))
evet ya çok garip havalardan mı dedim ama ben hiç geğirmem sürekli alt üst gaz çıkarma modundayımBende de gaz olmaz cok gazım oldu
Ctsı yada pazarsa adetin bence cıkarevet ya çok garip havalardan mı dedim ama ben hiç geğirmem sürekli alt üst gaz çıkarma modundayım
Ctsı yada pazarsa adetin bence cıkarAma geç döllenme olmussa cıkmayadabılıyormus
Amiiiinnn inşallah rabbim kimseyi evlat diye aratmasınbeklemek çok sinir bozucu ben de sizin gibiyim :) adet belirtim hiç olmaz benim bu ay kasık agrım olunca süphelendim.. cumsrtesi veya pazar adet olmam lazım ben de çok heyecanlıyım hayırlı sonuçlar alırız inşallah :))
Yok canım benim adetim gecikti aslında gecikmede denmez dengesizdir ben biraz belirtilerden anladim test yaptım :))yaa çok tebrik ederim :)) siz nasıl öğrendinizz önceden negatif sonuç almış mıydınızz
AmiiinAmiiiinnn inşallah rabbim kimseyi evlat diye aratmasın ☺
Ne güzell çok sevindim :)))Yok canım benim adetim gecikti aslında gecikmede denmez dengesizdir ben biraz belirtilerden anladim test yaptım :))
İlk denemede hamile kalanlardanım.
Reglime 3 gün kala erken gebelik testinde çok net çift çizgiyi gördüm.
Ya çok güzell benımde reglime 2 veya 3 gün var negatif çıktıHamile kaldığım ay tek ilişki oldu reglim 3 gün geçtikten sonra ilk testte çift çizgiyi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?