Tek ilişkide hamile kalanlar kaç gün sonra idrarda öğrendiniz

beklemek çok sinir bozucu ben de sizin gibiyim :) adet belirtim hiç olmaz benim bu ay kasık agrım olunca süphelendim.. cumsrtesi veya pazar adet olmam lazım ben de çok heyecanlıyım hayırlı sonuçlar alırız inşallah :))

Tesekkur ederim:)) ben predictor early aldım adete 2 gün varken cıktı adetin gecerse ondan yap istersen hata payı azmıs o testte. İnşallah hamilesindir isteğin gibi:)))

Bende de gaz olmaz cok gazım oldu

Tesekkur ederim:)) ben predictor early aldım adete 2 gün varken cıktı adetin gecerse ondan yap istersen hata payı azmıs o testte. İnşallah hamilesindir isteğin gibi:)))

evet bende de var bitane ama onda da negatifi görürsem diye yapamadım kesin umudum kırılır diye hahahaha acaba ne zaman yapsam cumartesi veya pazar günüm

Amiiiinnn inşallah rabbim kimseyi evlat diye aratmasın

Hamile kaldığım ay tek ilişki oldu reglim 3 gün geçtikten sonra ilk testte çift çizgiyi gördüm

Ben varım hemde tek ılıskıyle olduguna da emınım cunku korunurken hamıle kalmısım. Hem hap hem prezervatıfle. Prezervarıf yırtılmıs fakat hap koruyor dıye de cok rahatız. Allahım suan ıkızlere hamıleyım. 28gunde bır oluyorum. Ve adetımın gecıktıgı ılk gun ogrendım gebe oldugumu. Kacak ılıskı adetımın 13.günün gecesınde olmustu

Tarihlerimiz o kadar çok benziyor kii. Benim son regl başlangıç tarihi 1 kasım. 15 kasımda ilişki oldu sadece bu ay hastaydım baya. Regle 4 gün kala idrar testinde öğrendim. Silik bir şekilde çıktı. Bugün regle 2 gün var bhcg 37.9 çıktı. İnşallah hamilesinizdir hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…