• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek ilişkide hamile kalanlar kaç gün sonra idrarda öğrendiniz

Merhaba kızlar tek ilişkiyle hamile kalanlar var mı döngünüz kaç gündü ve ne zaman idrarda ve kanda öğrendiniz :))
[/QUOTE
30 günde bir falan döngüm 2 kez birlikte olduk adetten önce sonra 24 ünde adet olacam oldum agrım sızım var derken adetim 5 gün gecikti kan verdim 3 haftalık hamileydim tamamen plansızdı

Dogurganlık günüme hangisi denk geldi bilmiyorum

eşimin yoğunluğu sebebiyle bu ay tek ilişki 15 kasımda oldu. 2 kasımda adetim ilk günüydü. 5-6 gün sürüyo. Cumartesi veya pazar adet olmam lazım dün test yaptım bozuktu galiba cift cizgi cıktı erken gebelik aldım bugun o da negatif çıktı. Umutluydum nedense ama acaba şansım var mı diye merak ettim

Kızlarr başka yaşayan var mıı
Kızıma hamile kaldığım ay eşimle tek bir sefer ilişkiye girmiştik.Oda hesap yapmıştım ve yumurtlama gününden sonra birlikte olmuştum.Adet tarihim geldi geçti.Tek seferden hamile kalinmaz,millet yıllarca ugrasiyor dedim ve sonuç bugün koynumda uyuyan bir melek. 🤱

Yaa muhteşem maşallah ben de öyle düşünüyorum ama insan hevesleniyo bide siz ne zaman öğrenmiştiniz acaba gebeliği
Reglim geçti.Subata denk geldiği gebelik tutması,Mart 4 te hasta olacağım diye beklerken ayın 9 u oldu.Gelen giden yok.Test yapayım dedim ümitsiz bir şekilde.Gectigimiz ayda yumurtlamadan bir gün önce birlikte olmuştum.Reglimden 4 gün geçti bu sabah test yaptım.Pozitif çıktı.1 hafta o kadar kasık ağrım oldu ki ,hayatta tutmamistir derken tutmuş .

Son düzenleme:
Reglim geçti.Subata denk geldiği gebelik tutması,Mart 4 te hasta olacağım diye beklerken ayın 9 u oldu.Gelen giden yok.Test yapayım dedim ümitsiz bir şekilde.Gectigimiz ayda yumurtlamadan bir gün önce birlikte olmuştum.Reglimden 4 gün geçti bu sabah test yaptım.Pozitif çıktı.1 hafta o kadar kasık ağrım oldu ki ,hayatta tutmamistir derken tutmuş .

çok sevindim Allah isteyen herkese nasip etsin. adet geçmesini bekleyemedim ben de meraktan

Merhaba:)) Bizde ılk defa 12 13 14 kasım gunlerınde yumurtlama gununde korumasız ılıskıye gırdık. Adetıme ıkı gun kala test yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı hastaneye gittm 16 cıktı. 4 gün sonra tekrar yaptırdım dun cıktı 195 e cıkmıs. Kadın doguma gıtmedım daha hamilemiyim adetim 3 gün gectı suan:) ben gögüslermden süphelendım kenarları kocaman oldu. Ve yuzumde asırı sivilce cıktı. İdrarimda nırmalde berrak acık renk olur cok su ıctiğimden. Ama bulanık ve sarıydı

Ben de yumurtlama günlerini denk getirdim 22-24-27 adet döngüm 26 kasık ağrılarım ve gögüs hassasiyetim var adete 8 gün var valla heycandan ölecem acaba demekten 🤦🏼‍♀️ yumurtlamamı şeffaf akıntımla anladım kimyasal gebelik geçirdiğimde de gögüs hassasiyetim vardı ama insan bilemiyo ki bekarken de göğüslerim ağrırdı bu ay heycanla bekliyorum ❤️

Merhaba:)) Bizde ılk defa 12 13 14 kasım gunlerınde yumurtlama gununde korumasız ılıskıye gırdık. Adetıme ıkı gun kala test yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı hastaneye gittm 16 cıktı. 4 gün sonra tekrar yaptırdım dun cıktı 195 e cıkmıs. Kadın doguma gıtmedım daha hamilemiyim adetim 3 gün gectı suan:) ben gögüslermden süphelendım kenarları kocaman oldu. Ve yuzumde asırı sivilce cıktı. İdrarimda nırmalde berrak acık renk olur cok su ıctiğimden. Ama bulanık ve sarıydı

tebrik ederimm :))) benim hiç adet belirtim olmaz anlamam yani ne zaman olacağımı sıfır belirti. Gaz, kasık ağrısı, sürekli idrar yapma isteği gibi değilik belirtiler oldu yani olmayan şeyler oldu o yüzden şüphelendim bugun laboquıck erken gebelik testi yaptım negatif cıktı. Cumartesi veya pazar regli olmam lazım zaten umudum kırıldı.. dün de kaset tipi 5 liralıklardan yaptm iki testte de ikinci çizgi cıktı ama hiç inanmadım yanlış sonuç çok oluyomuş diye

Back