- 4 Kasım 2019
- 119
- 47
- 48
- Konu Sahibi Saricicek2020
Merhaba kızlar tek ilişkiyle hamile kalanlar var mı döngünüz kaç gündü ve ne zaman idrarda ve kanda öğrendiniz :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar tek ilişkiyle hamile kalanlar var mı döngünüz kaç gündü ve ne zaman idrarda ve kanda öğrendiniz :))
[/QUOTE
30 günde bir falan döngüm 2 kez birlikte olduk adetten önce sonra 24 ünde adet olacam oldum agrım sızım var derken adetim 5 gün gecikti kan verdim 3 haftalık hamileydim tamamen plansızdı
Dogurganlık günüme hangisi denk geldi bilmiyorum
Kızıma hamile kaldığım ay eşimle tek bir sefer ilişkiye girmiştik.Oda hesap yapmıştım ve yumurtlama gününden sonra birlikte olmuştum.Adet tarihim geldi geçti.Tek seferden hamile kalinmaz,millet yıllarca ugrasiyor dedim ve sonuç bugün koynumda uyuyan bir melek.Kızlarr başka yaşayan var mıı
Reglim geçti.Subata denk geldiği gebelik tutması,Mart 4 te hasta olacağım diye beklerken ayın 9 u oldu.Gelen giden yok.Test yapayım dedim ümitsiz bir şekilde.Gectigimiz ayda yumurtlamadan bir gün önce birlikte olmuştum.Reglimden 4 gün geçti bu sabah test yaptım.Pozitif çıktı.1 hafta o kadar kasık ağrım oldu ki ,hayatta tutmamistir derken tutmuş .Yaa muhteşem maşallah ben de öyle düşünüyorum ama insan hevesleniyo bide siz ne zaman öğrenmiştiniz acaba gebeliği
Reglim geçti.Subata denk geldiği gebelik tutması,Mart 4 te hasta olacağım diye beklerken ayın 9 u oldu.Gelen giden yok.Test yapayım dedim ümitsiz bir şekilde.Gectigimiz ayda yumurtlamadan bir gün önce birlikte olmuştum.Reglimden 4 gün geçti bu sabah test yaptım.Pozitif çıktı.1 hafta o kadar kasık ağrım oldu ki ,hayatta tutmamistir derken tutmuş .
Amin inşallahçok sevindim Allah isteyen herkese nasip etsin. adet geçmesini bekleyemedim ben de meraktan
Regle 2 gün kala öğrendim döngüm 28 gündü.Merhaba kızlar tek ilişkiyle hamile kalanlar var mı döngünüz kaç gündü ve ne zaman idrarda ve kanda öğrendiniz :))
Merhaba:)) Bizde ılk defa 12 13 14 kasım gunlerınde yumurtlama gununde korumasız ılıskıye gırdık. Adetıme ıkı gun kala test yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı hastaneye gittm 16 cıktı. 4 gün sonra tekrar yaptırdım dun cıktı 195 e cıkmıs. Kadın doguma gıtmedım daha hamilemiyim adetim 3 gün gectı suan:) ben gögüslermden süphelendım kenarları kocaman oldu. Ve yuzumde asırı sivilce cıktı. İdrarimda nırmalde berrak acık renk olur cok su ıctiğimden. Ama bulanık ve sarıydı
Amin inşallahBende beklemek istemedim ama bir şekilde sabrettim.Diger türlü insan çok umutlaniyor
![]()
Regle 2 gün kala öğrendim döngüm 28 gündü.
Hayırlı olsun :)) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahBende bugün öğrendim
![]()