Tek ihtiyacım dertlesmek ve destek yardımcı olun arkadaslar

ahahahaha ne guldum bee çöp torbası gibi dedin yaa aynen mervemm hakkında hayırlısı olsunn yasın kac bılmıyorum ama olgun bı ınsan oldugun bellı en dogru kararı verecegını dusunuyorum tatlımmm

bakalım öğlene doğru ve öğleden sonrada bu kadar neşeli olabilcekmiyiz:44::44::44:

nereye kadar kendını yırtıcan bıseylerı anlasın dıee adamda o akıl fıkırdusunce olmadıktan sonra? ömründen ömür yer ancak bölelerı...sana ıyı bı sevgılı olamamamıstır bu onu kötu yapmas ınsan olarak ıyıdır o ayrı tabıkı..ama sen sevgılısısınnn böle davranması sacma o yusden...

tesekkur ederım cnm benım :* evet sadece destege ve telkine ihtiyacım var sacma sapan kararlar vermek ıstemıorum bu ılıskı hakkında 5.5 sene dile kolay sılıp atılamıo ama bu boylede gıtmez bunun farkındayım sadece yeni bir hayata yeniliklere alısmak korkutuo dusunduruo okadar ıssızlasmısımkı hıssedemıorum bıle bu donemı anlatmak ıstıyorum arkadsım ve verdıgınız desklerınız ıcınde cok tesekkur ederim

bakalım öğlene doğru ve öğleden sonrada bu kadar neşeli olabilcekmiyiz:44::44::44:

yavrum ben tükana gıdıecemmm bu sıralar dukkan acma derdım varr ordanda dişçiye gidicemm inşallah bi yerlerde uyumassammm dişimi çektircem ya ( bu hafta sonu sevgılımın dogumgunu diş agrısıyla bogusmak ıstemıorum o varken ( ancak aksama yada gece gırerım heralde

canım benım kendıne vakıt ayır yasadıgını hıset yorulmadan bırıne bısey anlatmak ıcın yırtmadannn kafanı dınle bırass keske daha fazla yardım edebılsek

ıssızlaşmak tabirini daha fazla kullanmasanda bizleri üzmesen içim burkuluyor her yazışında
anlayabiliyorum alışkanlıklardan vazgeçmek,yeni bir hayata alışmak elbette çok zor geliyor başlamadan önce insana,işte içindeki bi anlık cesaret belkide hakkettiğin bi hayata yönlendirecek seni ..kendini çok boşlukta hissedeceğini düşünüyorsun ama sevdiklerinle vakit geçireceksin oyalanacaksın sigarayı bırakır gibi kriz anların olacak o anlarda at kendini ailenin yanına yeğenin varsa yeğenlerinin yanına ( benim ilacım hep onlar olmuştur) yada dostlarının yanı bir iki gerisi kolay olacak

bende ablama gidecem öisafirleri var mamaları ben yaptım nedense
ee takılırım biras akşamda bitanecik canavar yeğenimide alırım yanıma haftasonunu bende geçirsin diye ondan bana fırsat kalırsa bende akşam girerim

canım benım kendıne vakıt ayır yasadıgını hıset yorulmadan bırıne bısey anlatmak ıcın yırtmadannn kafanı dınle bırass keske daha fazla yardım edebılsek

yeterince ettiniz bile zamanınızı ayırıp sabarın korunde daha ne dıyeyim ben size cok tesekkur ederim kızlar benım felaket uykum war ztn gozlerım sıstı aglamaktan acamıorum laptop elımde uyuya kalıcam valla coook tesekkur ederim size vakıt ayırdıgınız ıcın gununuz dilediğiniz gibi gecsin 06bebe06 ve vldanmrt iyiki konustum sızlerle

tamam yavrummm ben yavastan kacayım mı (

iyi bak kendine senden değerli değil hiçbişey sağlıcakla kal iyi uykular balım herzaman konuşabilir dertleşebiliriz

herzaman konusurus canım benım hadı uyu dınlen gömül sıcacık yatagına benım yerımede uyu :)) hadi ii uykular

e ben manyahhh mıyam ne işim var yalnız yalnız bende gidem süslenem püslenem çıkam öpüyorum hoşçakal canım

delisin hea tamam tatlı görusuruss yıne kaynatırıss... bende öpüyorum hoşçakalll :)) iyi gezmeler sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…