- Konu Sahibi nefeskesen
teyyy teyyyy teyyyy
bak canım bazen bende eşime deli oluyorum allaha şükür bnm eşim 4 4 lüktür ama biz hep fazlasını isteriz ya sinirden çatlıyorum üstüme geldiğinde tartışma esnasında diyorum ki böyle geçse her günüm sinir hastası olurum diyorum 3 gün sürdüğünde gözüm kapalı ayrılsa mı diye geçiriyorum içimden deli cesareti geliyor tam o anlarda inanılmaz bişeyi yapmayı başarabiliyor ama yapmasa bigün bitiririm evlilikte aşk ta kişinin kendi kişiliğinden sağlığından değerli değildir kanımca
bende ilişkinin ilk basları boyle gelgıt yasıordum ama normaldır dıodum bır ınsanla uzun bir ilşki yasıosun elbette olucak fikir ayrılıkları tartıslamar diodum ama sonra benim kadar ince dusunmediğini farkettim ve herzmn soylerim adamı nasıl alıstırısan oyle gider hep benden bekledi herseyi güzel günlerimizde oldu ama ılıskıdeki yanlızlıgım hep onların uzerini orttu beni hiç gitmeyecek gibi sevdi ama hıc onurumu oksamadı 2 senedir hep ben deyınce yada rahatsız oldugum konu dile getirince anlık cozumler buldu sus payı gıbı 1hafta sonra yıne aynı adam