• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek ihtiyacım dertlesmek ve destek yardımcı olun arkadaslar

nefeskesen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
776
191
123
İstanbul
Merhaba Arkadaslar
umarım uyumayanlarınız vardır yada uyanınca okursunuz iki kelimelik bir sey yazsanız bile yeter...ahh canlarım onceki konumda yardımcı olup destek verdıgınız ıcın tesekkurler- http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...artik-atese-atmanin-vakti-geldimi-kizlar.html

arkadslar odunu kutugu atese attım.. cayır cayır 5.5 senem gozlerımın onunde, bıten ılıskımıze uzulmuorum 5.5 sene de benden goturenleride yakıo bu ates oda canımı yakıo. yazık diyorum baska bir kelime bulamıyorum..
olay su sekılde vuku buldu en son yaptıgından sonra bir kalemde silip atamayız diye düsünerekten ara vermeyi daha makul buldum. 3 haftaya yakın birbirimiz hic aramadık. ilk arıyan o oldu ve guzel anlayıslı bır sekılde konustuk belkide tekrardan yeni bir sayfa acıp devam ederız dıe dusundum hic gücüm olmamasına ragmen..
Cunku artık ona ne ıstegımı nasıl davranması gerektıgı soyledım tamamen net bir biçimde..
artık ondaydı top cicegini canladıracaktı.. cicegin kuruyan yerleri ayıklıcak su dokucek ılgıyle konusucak, bırkac gun msjlastık konustuk ve beni yemege davet etti. sevindim acıkcası 3.5 seneden sonra ilk defa ben organızasyon yapmadan bir teklif gördüm acıkcası.. neyse bulustuk.. be adam bir cıcekle gel dimi yada ufak bir hediye al tabikide yok.. neler dusundugu sordum bu sure zarfında böyle konuları konusmayalım artık dedı yıne bir gecıstırme onumuze bakalım demeler busefer cok guzel olucak demeler anlıyacagımız yıne bir sefere cıktık busefer ıyı olucaktı.. gucum kalmamasına ragmen eve dondugumde guzel guzel konustuk daha yapıcı olmaya calıstım.. SONRA NE Mİ OLDU !!?
ertesi gün ev kalabalıktı ve bılıyordu cok konusamadık aksam aradıgımda; -hayırdır nıe acmadın o telefon 3calmada acılacak falan demelere basladı,hiç birsey demedim ne takatım vardı munakasaya girecek nede evim müsaitti güzelce acıklamamı yaptım bana bahanesi güya saka yapmıs o boyle bir ınsanmıs falan filan eski koye yeni adetler.. uzerinde durmadım.. ama soyleyıs tarzı cok kırıcı emredici kinayeliydi. sonraki aksamlarda yine boyle salak cumleler kumadı degıl ben sertlesince hemen geri vites almalar ben seni cok ozledimler (hem fiziken hem manevi) beni özlemedinmi ler seni seviyorumlar standart cumleler birtanesınde bile bende seni demedim cunku sevmek sevmenın hakkını vermektı ozveri idi.. bu 5 gun boyle gıttı.
artık bıraz daha yumusamıstım cunku oyle olması gerekiyordu yeni bir sayfa acmıstık. dun aksam konustuk gulduk oda benım zorumla cunku cok kaba cumleler kurmustu bunu makaraya cevırmıstımm Özveri yapıyorum ya ben güya..

bugun konustuk birkac kere sonra işinden dolayı cok yogun oldugunu benı arıcagını soyledi aradan bırkac saat gectı hayırdır kızım nıe aramıosunlar basladı gene daha baska bır suru cumle.. sn byle dedın deyınce pardon kafam gıtmıs yogun bır gundu falan dedı bende gece uyumıcam dedım konusurz uzun dedım gulumseyerekten oda tamam dedı..

gecenın 3 unde aradı uyur uyanık vazıyetteydım telefonu acıs ne ayaksın kızım sen arıcam dıosun aramıosun ne yapmaya calıosun falan idrak etmeye calıstım uyukluodum falan dedım haa tamm askım uyu sen dedi tabı uyku kactı ne bıcım bır uslup bu dedim hassas bır donemden gecıoruz senın kurdugun cumlelere bak dedım sureklı benden beklıosun bazı seylerı dedım neden bukadar kaba ve kırıcısın dedım guldu espriye vurmaya basladı konunun ustunu kapatmaya calstı tabi bana gelenler geldi ztn bır acıklamasıda yok yemektede yoktu
kapattık teli 1 saat sonra aradım actı teli efendım hayatımlar askımlar senınle konusmam gerekıo dedım musaıtmısın dedım bırseyler geveledı sonra konusmayalım ozmn dedım yok sımdı konus! dedi ben bu ılıskının boyle devam edıcegını dusunmuorum 1 haftadır tekrardan basladık sureklı kabasın alaycısın kırıcısın senı ozledımler sevıyorumlarla bunu kapatmaya calısıosun nasıl bır usluptur bu, hassas bır donemden gectık ve gecıoruzda dedım
demez olaydım bitmedi gitti hassas donemlerin ayy sınırden hatırlayamıorum neler dedıgını ben suclu oldum yanı anlıyacagınız nankorluk edıosun dedım ne nankorlugu tamm bırak dedı hayret bişi basın gozun selametle kendine ıyı bak dedi cat kapattı.

5.5 senin mükafatını yakama taktım bana verdiği hediyesi 7 kiloyuda taktım diger yakama ve suan sınırden aglıyorum :43::43::43: varlıgında hep yalnızdım ztn ıssızlastırmıstı koreltmıstı belkı bır umut dedım bır omuz dedım baska bırı ıle degıl onla dedım ınandım neden ama neden son 2 senedir robot gıbıydım hep yanında dert oltagı akıl danısanı yasam kocu bır flort ettıgı kısı degıl

5.5 senemin tek kelime özeti ''YAZIK''

cok uzun oldu kusura bakmayın okadar ıssızlasmısımki kalbım okadar sogumuski bu ateste bile ısınmıo :43::43::43::5::5:

aaaaaaaaaaa uyurmuyuzz hıccc zaten uyumamam gerek canımm dur konunu okuyayayım hemen cevap yazcamm :))

en basta zararın neresınden dönersen kardır canım sen senlıkten cıktıktan sonra o ılıskıden hayır gelmez..adam zaten bı öyle bı böle dengesız sonra hakaretler ne demek ya ne cürretle sana öyle davranabılıyor ne hakla..kendı egosunu senın ustunude mı tatmın edıyor? sımdıden senı bu duruma dusuren bı adamdan dah ne beklıyorsun canımmm ?degısmesını beklersen cok beklersın okadar denemıssın olmamıs bence kafanı dınle bıraz cık gez dolass arkadaslarınla görus hobıler edın alısverıs yapp...bahar gelıyor mıss gıbı mutlaka hayatına senı anlayacakkk sen uzuldugunde uzulecek bırısı gırecektır bırgun yeterkı gucsuz olma..

diğer konuyu bilmiyorum ama şöyle bir göz attım bu adamdan sana koca olmas canım zira şimdiden bunaltmış seni aynı evin içine girince sinir hastası olursun:27::27:

yol yakınken dön arkadaşımızın dediği gibi şimdi böyle olanın sonunu düşünemiyorum bile:20::20:

alışkanlıklardan vazgeçmek zordur biliyorum ama söküğün ucunu yakalıyınca gerisi gelir bırak 2 ay acı çek ne olacak sağlığın gidecek onunla evlenirsen ben sana diyim

diğer konuyu bilmiyorum ama şöyle bir göz attım bu adamdan sana koca olmas canım zira şimdiden bunaltmış seni aynı evin içine girince sinir hastası olursun:27::27:

yol yakınken dön arkadaşımızın dediği gibi şimdi böyle olanın sonunu düşünemiyorum bile:20::20:

alışkanlıklardan vazgeçmek zordur biliyorum ama söküğün ucunu yakalıyınca gerisi gelir bırak 2 ay acı çek ne olacak sağlığın gidecek onunla evlenirsen ben sana diyim

bizde uyumucas dıe mıllete sardık :D

aynen katılıyorum saglıgın gıdecekk mutsuz olacaksın ozamann askın sevgın kalacak mı ? kaldıkı saygısız bırı ıle hemde ? yol ver canımmmm yolla izmir marsıylaa hıcdee uuzulmeyın bee bıraz guclu olun

hadi benden sıze sallama cayy susmayın bak ben gelene kadar okucamm yazdıklarınızı :))

en basta zararın neresınden dönersen kardır canım sen senlıkten cıktıktan sonra o ılıskıden hayır gelmez..adam zaten bı öyle bı böle dengesız sonra hakaretler ne demek ya ne cürretle sana öyle davranabılıyor ne hakla..kendı egosunu senın ustunude mı tatmın edıyor? sımdıden senı bu duruma dusuren bı adamdan dah ne beklıyorsun canımmm ?degısmesını beklersen cok beklersın okadar denemıssın olmamıs bence kafanı dınle bıraz cık gez dolass arkadaslarınla görus hobıler edın alısverıs yapp...bahar gelıyor mıss gıbı mutlaka hayatına senı anlayacakkk sen uzuldugunde uzulecek bırısı gırecektır bırgun yeterkı gucsuz olma..

ahh cnm benimm cok tesekkur ederımm senı tanıyıp bilmememe ragmen bukadar sıcacık yorumun yuregıme su serptı :54: ıyıkı yazdın arkadsm :* suan enkaz gibiyim haketmedim ben sadece biraz daha soyut seyler bekledım manevi olarak doymak, bunu ona bir türlü anlatamadım ozelestiri yapıorum bırdehatamı yaptım soyle yaparsam daha iyi olur dıe ama nerdeee o bunu bıle yapmadı belki yapmak ıstedi beceremedi hep yalnıs yoldan gitti olan ılıskıye oldu gıden guzel duygulara yazık oldu :50::50:

mervee adam mı aradı seni konuyu açtın yoksun ortalarda :1::1:planın ne ? düzelir mi diye soruyorsan bize ben derim ki bi adam neyse o dur hatta evlenmeden önce daha kibar olurlar kaportayı düzgün gösterecekler ya güya:1::1: dünyanın en centilmen erkekleri flört aşamasındai her erkektir:1::1:

cok tesekkur ederim arkadsım ıyıkı varsınız cesaret buluyorum yaptıgımda hep kotu hıssettırdı acıma duygusu yarattırdı duygu somurdu anlıyacagınız hep ıyınıyetle basladım arkadsım ama gıden benden gıtmıs be yavrukusum geri gelmesı ıcın hep yenılenmem caba sarfetmem gerekecek köreltmiş beni :S okadar güçsüzümki

ankara havası dınlemem resmen durumum : nezmn sarhos oldum kaldıramıom kolları :D geldiler kardes bana valla bak sıyırdım sabah vakti

mervee adam mı aradı seni konuyu açtın yoksun ortalarda :1::1:planın ne ? düzelir mi diye soruyorsan bize ben derim ki bi adam neyse o dur hatta evlenmeden önce daha kibar olurlar kaportayı düzgün gösterecekler ya güya:1::1: dünyanın en centilmen erkekleri flört aşamasındai her erkektir:1::1:

ayol benimki flört asamasındada odundu bıktım yemın edıyorum ya:43:

ahh cnm benimm cok tesekkur ederımm senı tanıyıp bilmememe ragmen bukadar sıcacık yorumun yuregıme su serptı :54: ıyıkı yazdın arkadsm :* suan enkaz gibiyim haketmedim ben sadece biraz daha soyut seyler bekledım manevi olarak doymak, bunu ona bir türlü anlatamadım ozelestiri yapıorum bırdehatamı yaptım soyle yaparsam daha iyi olur dıe ama nerdeee o bunu bıle yapmadı belki yapmak ıstedi beceremedi hep yalnıs yoldan gitti olan ılıskıye oldu gıden guzel duygulara yazık oldu :50::50:

ne demek canım herzaman konusabılırıss ...mutlaka uzuluyorsundur ama emın ol sımdı uzulmek ılerde uzulmekten ıyıdır bı adamm basında neyse sonunda da odurrr beklentılerıne cevap vermıyorsa ıletısım kuramıyorsanız zaten kısırdöngu devam eder daha cok yara alırsınnn...sen ılıskın ıcın elınden gelenı yapmıssınn o anlamamıss anlamazda zaten bölelerı gerek yok yıpratmaya kendını...en onemlı sensın ve senın saglıgınn ...bunlarr bırıkıp sende sınır hastalıgı yaratacagına bosver sal dogal ortamına hıc ugrasma :)) hayat karsımıza ıllakı kotulerı cıkaracak kı ıyıler geldıgınde degerını bılelım degıl mı :))

cok tesekkur ederim arkadsım ıyıkı varsınız cesaret buluyorum yaptıgımda hep kotu hıssettırdı acıma duygusu yarattırdı duygu somurdu anlıyacagınız hep ıyınıyetle basladım arkadsım ama gıden benden gıtmıs be yavrukusum geri gelmesı ıcın hep yenılenmem caba sarfetmem gerekecek köreltmiş beni :S okadar güçsüzümki

ankara havası dınlemem resmen durumum : nezmn sarhos oldum kaldıramıom kolları :D geldiler kardes bana valla bak sıyırdım sabah vakti

teyyy teyyyy teyyyy :7::7::1::1::1::1:

bak canım bazen bende eşime deli oluyorum allaha şükür bnm eşim 4 4 lüktür ama biz hep fazlasını isteriz ya sinirden çatlıyorum üstüme geldiğinde tartışma esnasında diyorum ki böyle geçse her günüm sinir hastası olurum diyorum 3 gün sürdüğünde gözüm kapalı ayrılsa mı diye geçiriyorum içimden deli cesareti geliyor tam o anlarda inanılmaz bişeyi yapmayı başarabiliyor ama yapmasa bigün bitiririm evlilikte aşk ta kişinin kendi kişiliğinden sağlığından değerli değildir kanımca

teyyy teyyyy teyyyy :7::7::1::1::1::1:

bak canım bazen bende eşime deli oluyorum allaha şükür bnm eşim 4 4 lüktür ama biz hep fazlasını isteriz ya sinirden çatlıyorum üstüme geldiğinde tartışma esnasında diyorum ki böyle geçse her günüm sinir hastası olurum diyorum 3 gün sürdüğünde gözüm kapalı ayrılsa mı diye geçiriyorum içimden deli cesareti geliyor tam o anlarda inanılmaz bişeyi yapmayı başarabiliyor ama yapmasa bigün bitiririm evlilikte aşk ta kişinin kendi kişiliğinden sağlığından değerli değildir kanımca

aynennnnn en basta kendıne deger vereceksın arkadas gerısı hıkaye...bırdee ezdırmıcennn yoksaa fırsatını bulduklarında tepene cıkıyorlar...

bak ben ankaradayım heaa oynarım afettmem :D

angaranın baglarını acıyorum kızlar hade ellerı görım bakk :D

Back