• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Tek çocuk yeterli midir?

Tek çocuk yeterlimidir?

• Tek çocuk her zaman iyidir

OY: 22 17,1%
  • Kardeşi mutlaka olmalıdır

OY: 70 54,3%
  • ikinci çocuk maddi duruma bağlıdır

OY: 27 20,9%
  • Parasız bile olsam 2. çocuğu yaparım

OY: 10 7,8%

• Ankete Katılan
    129
Bence herşey güllük gülistanlıksa,çiftler arasında sorun yoksa,maddi sıkıntı yoksa,herhangi bir sağlık sorunu yoksa 2-3 olabilir...

kendini çocuğunun yerine koy odasına geçmiş tek başına uyuyan bi sıkıntısı olduğuna kardeşi olmadığı için paylaşamayan bi gezmeye gittiğinde kardeşi kafa kafa ya vererek oynayamayan v.s v.s o yüzden maddi durumunuz iyi ise bi kardeş yapmaya karar verin nacizane fikrima.sa.sa.s

bende çok iyi yetiştirmek için tek çocuk diyorum ama kardeş herşey ya. bu hayatta insanın başı sıkışınca kardeşinden başka kimse yetişmez o yüzden mutlaka kardeş olmalı.

ben birtane olmasından yanayım bu zamanda .......kardeş lazım yalnız kalmasın tamamda ne malum gül gibi geçinecekleri? bu sebeplede yapmam Allah olana ömür versin :)

benim annemde sizin gibi düşünmüş ve yapmamış :)

tek çocuğum ben onlar benim ben onların kıymetini biliorum

küçük kardeş değilde abim olmasını isterdim ama :)

o da olamıcağna göre tek çocuk her zaman iyidir diyorum:CüvCüv:

kardes gusel birseydir anne babaya anlatamadıgın herseyi kardesine anlatırsın kardes baska ya..ama bu zamanda tek cocuk en guseli ilerisini dusununce hic yapmamak aslında

Kardesi mutlaka olmalidir. Allah verdigi taktirde.
Bende kocaman bir ailede büyüdüm.
Dezavantajlarida var ama avantajlari cok daha fazla.

Bu yüzden bende kalabalik bir aile istiyorum : )
Rabbim nasip eyler insaAllah.

maddi durum elverdiği sürece çok cocuk güzeldir. Bakabilecek kadar olmalı bence. Bakamayıp sokağa atıyorlar. onların günahı ne.. Ama maddi durum elverirse kalabalık aile çok güzel olmalı.

maddi durum elverdiği sürece çok cocuk güzeldir. Bakabilecek kadar olmalı bence. Bakamayıp sokağa atıyorlar. onların günahı ne.. Ama maddi durum elverirse kalabalık aile çok güzel olmalı.

Tabi. Cocuk yapmak marifet degil. Ona sicak bir yuva sunabilmektir asil marifet. Yoksa sizinde deginiz gibi istedigin kadar yap ve at sokaga. Aman Allah korusun gercekten...

ben bu konuda bir çocuk düşünenlerdenim. kardeşim var erkek ama iyi anlaşamayız. annemlere ve bize hala çektirir deyim yerindeyse. resmen zıtız. pek yakın olmadığımızdan ben de tek olmasından yanayım. 10 aylık kızım var. ondan önce bebeğimi kaybettim doğmadan.tekrar düşünür müyüm bilemiyorum. he bir de erkek olup dayıya çekerse vay halimize :))

maddi durumum yettiğince evimde çocuklar olsun bol bol, ordan oraya zıplasınlar, hayvanlarımla birlikte, ev kıpır kıpır olsun, curcuna :))

Back