• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Tek çocuk yeterli midir?

Tek çocuk yeterlimidir?

• Tek çocuk her zaman iyidir

OY: 22 17,1%
  • Kardeşi mutlaka olmalıdır

OY: 70 54,3%
  • ikinci çocuk maddi duruma bağlıdır

OY: 27 20,9%
  • Parasız bile olsam 2. çocuğu yaparım

OY: 10 7,8%

• Ankete Katılan
    129
bence her çocuğun kardeşi olmalıdır tek bırakmak istemem çocuğumu çok arkadaşı olsa bile kardeşi gibi olmaz diye düşünüyorum hatta durumum iyi olursa 3 çocuk bile isterim bende çocukları çok seviyorum:ecrin_bebek:

bence 2 uygundur kardeş gibi yok çünkü benimd e2 oğlum var ve artık düşünmüyoruz yinede büyük konuşmayım ileride ne olur bilemem kız diye tutturursam 3.oluraklinialirimsmile

Bence mutlaka iki cocuk olmali. Tek cocuk isteyene bir sey demem ama bence aile olmak icin en az iki cocuk gerekir...

ben bir doğum yaptım ikiz doğurdum.çocuklarım birbirleriyle oynayarak eğlenerek büyüyorlar.birbirlerine arkadaşlar kardeşler.tek çocuk olsaydı öyle tek başına oturup tek oynardı hep tek olurdu.bir çocuk mutlaka kardeşlik duygusunu tatmalı.

3.şıkkı işaretledim ben.Sonuçta çocuğa iyi bir gelecek sağlayabilmek de önemli.Ben tek çocuğum,bazen yalnızlık hisstmiyor muyum?Elbette hissediyorum.Ancak kardeşim olsaydı ailem şimdiki gibi rahat bir hayat sunamazdı bana.:1closedeyes:

tek cocuk olayına her zaman karşı çıktım.
ta ki kızım beni geceleri aylardır uykusuz bırakana kadar :delphin:

ileride bugünleri unutup tekrar ikinci cocuğu isteyebilmeyi umut ediyorum..

İkinci çocuk maddi duruma bağlıdır...

saygı duyarım ikinci çocuğu yapanlara ama ben kendi adıma eğer mutsuz olacaksam çocuğumun mutluluğunu düşünemem şartlar nasılsa ona göre karar verilmeli kim ne derse desin boshayallersmile

2 cocuk kafi diye düşünüyorum egitimi felan da olucak yaniiiii

2. çocuk olmalı diyenlerdenim ben Allah verirse tabii ki..opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bende her çocuğun kardeşi olmalı diyenlerdenim
ama tabikide maddi olanaklarda göz önünde bulundurulmalı
benim 3 kızım var tek olsaydı evim bu kadar neşeli olmazdı
durumu olupta tek çocuk isteyenlere çok şaşırıyorum

bir kızım var. bana kalsa hiç düşünmem. günden güne ağırlaşan ekonomi varken biraz zor.yıllarca okuyupta öğretmen doktor olan gençlerin ,tekrar yeni bi çekişmeli sınav sürecine girdiği bi ülkede ikinci çocuk çok zor....

1kızım olucak hayırlısıyla rabbim ona ömür versin büyük konuşmak istemiyorum ama düşünmüyorum sıkıntım yok ama bunu bulduğuma şükür ediyorum şimdilik

annem hep tek çocuk hiç çocuktur der
bilmem anlatabildim mi :kahve:

kardeş mutlaka olmalı. Allah nasip ederse 3 tane bize yeterlidir.. zemuszemus kaydirigubbakcemile4

bencede 2 yada 3 çocuk olmalı bnm bi kardeşim var keşke bitane daha olsaymış diyorum hep ..

tek çocuk iyi değildir bence ilerde okula gidecek,askerlik,evlilik derken yalnız başına kalacaksın.o yüzden en az 2 çocuk iyidir.aralarından 7-8 yaş olmalı amaa

Back