- 27 Ağustos 2015
- 1.835
- 2.411
- 133
- Konu Sahibi Cemren0604
Merhaba arkadaşlar 2016 doğumlu 1 oğlum var. Doğduğundan beri yaklaşık 4 yaşına kadar her evresinde gerçekten zorlu süreçler geçirdim.. bu yüzdende hep tek çocuk olmasını istedim 2. Ciyi düşünmedim. Yeni yeni şu sıralar artık daha iyi nefes alır durumdayım. Eşim 2. Çocuk istiyor yaş farkı açılmadan bu önümüzdeki sene olmasından yana yoksa kendiside istemeyeceğini dile getirdi. Ben evet yeni rahatladım. çevreden hem Allah sabır versin sözlerini duyup hemde 2. Yapmalısın kardeşsiz olmaz sözlerini duydum. Zaten Tek çocuk kalsın daha iyi imkanlarla büyütelim istiyordum çocuğum yokkende. Nefes dahi alamıyorken 2. Bakacak gücüde kendimde asla bulamadım bu yüzden 2. Cocuğa niyetim hiç yoktu. Şimdi nefes alabildiğim için mi artık bilmiyorum Biraz bebek özlemi duyuyorum fakat korkularımda var. Yine aynı süreçler...vs. Sadece oğlumun ileride bana neden kardeş yapmadın sözünü duyup üzülürsem diye düşünmeye başladım kardeşi. Fakat işin içinden hala kesin kararla çıkamıyorum. Tek çocuğu olan büyüten veya tek çocuk olan kardeş eksikliğini yaşayan var mı aranızda ? Bu kadar kötü mü tek çocuk olmak ? Gerçekten yazdıklarınız benim için yol gösterir nitelikte olacak.