- 30 Haziran 2020
- 883
- 899
- 32
-
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #1.621
Ben de haberdar edeceğim önümüzdeki hafta içinde regl olurum sanırımEvet gerçekten durumumuz inanılmaz benzer, ben de 31 yaşındayım. Süreç yaklaşık olarak aynı gelişmiş..Haberdar edeceğim, inşallah güzel haberlerle geliriz hep
Canım annemlerin yanına geldik,1 hafta buradayız.Tartıları bozuk
Anneler muthis lezzetli yemekler yapiyorlar dikkat et amanCanım annemlerin yanına geldik,1 hafta buradayız.Tartıları bozukBen o yüzden haftaya Cumartesi anca tartılırım. Bugün dışarıda yürüyüş yaptık ama aynı zamanda börek yedim
HarikasınAnneler muthis lezzetli yemekler yapiyorlar dikkat et amantmm cumartesi beraber tartilalim o zaman supeeer Ben de dun aksam yurudum bugun Sabah yurudum aksam da yurucem bi de bu hafta remote olcam komple sabah aksam yuruyup 3 gunluk kabak detoxu yapcam ama kabak mevsiminde olmadigi icin onu karnabahar ile yaparim sanirim
GünaydınHarikasınKarnabahar güzel fikir.Valla ne olacak bilmiyorum Cumartesi günü kilom.Yememek için zor tutacağım galiba kendimi
Sahane haber canim :) Cok guzel, herseyin yolunda ve kolay oldugu bir ay olsun. Kocaman sevgilerBenden de hepinize selamlar,
Bugün adet oldum, yarın büyük ihtimalle yeni tedavime başlayacağız. Pek sesim çıkmasa da hepinizi takipteyim canlarım
Sağol bitanem, hepimiz için güzel bir ay olsun bu aySahane haber canim :) Cok guzel, herseyin yolunda ve kolay oldugu bir ay olsun. Kocaman sevgiler
Bol bol sağlıklı embriyoların olsun inşallahSelamlar hanimlar..
Bende yarın opu olacağım ,dun çatlatma iğne mi yaptım..
Benim için dua edin lütfen
Sağlıklı, güzel blastlar olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSelamlar hanimlar..
Cok guzel, herseyin kolay ilerledigi bol saglikli embriyolu bir OPU olsun, sevgiler :)Selamlar hanimlar..
Cok teşekkürler, inşallah hepimiz güzel pozitif sevinecegimiz haberler alalimBol bol sağlıklı embriyoların olsun inşallah
Amin canım çok teşekkürler...inşallah, hepimize güzel sağlıklı hayirli bebek olacak güzel güzel blast embriyolarimiz olsun insallahSağlıklı, güzel blastlar olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yaa çok teşekkür ederim..inşallah inşallah diyelim..hepimiz için bebeklerimiz konusunda güzel hayirli haberler alacağımız bir subat ayı geçirelim inşallahCok guzel, herseyin kolay ilerledigi bol saglikli embriyolu bir OPU olsun, sevgiler :)
buradan kocaman toplu pozitif enerjiyi topladik, dualar birlesti hooooop size :)Yaa çok teşekkür ederim..inşallah inşallah diyelim..hepimiz için bebeklerimiz konusunda güzel hayirli haberler alacağımız bir subat ayı geçirelim inşallah
Hoop geldi, şimdiden hissettim pozitif enerjiyi benburadan kocaman toplu pozitif enerjiyi topladik, dualar birlesti hooooop size :)
bu basligi iyiki de bulmusum L Lady Starlight . Saglikli bilgi paylasimi olan, herkesin pozitif oldugu bir yer oldu :)