- 18 Kasım 2020
- 2.662
- 3.243
-
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #1.041
Yaşın genç bitanem, hiç endişeye kapılma. Elindeki o üç embriyo çok kıymetli, olumsuz düşünmeni gerektirecek hiçbir şey yok. Güzel haberlerini bekliyoruzEvet benim de düşüncem madem başladık artık elimizdeki embriyolarla devam edelim, baktık ki tutmuyor eşim ameliyat olduktan sonra tekrar sürece başlarım sanırım kafamda soru işareti kalmaması adına. İnşallah gerek kalmaz hiçbirisine; kafamdaki olumsuz düşünceler kötü senaryolar bazen hortluyor bazen de çok umutlu oluyorum. Şubatta bana doğumgünü hediyem gelir inşallahhepiniz için de gönlünüzdeki nasılsa öyle olur umarım
Benmde 3 dusugum var bende genetkli yaptrdk bu sefer 1 tane saglkli geldi ama.hala.icimde korku var düser dieBen de yas nedeniyle genetik'e gonderiyorum embriyolari. Sizin yasiniz 34 sanirim. 37-38'den once, bilinen ciddi bir genetik rahatsizlik yok ise ciftlerde ve surekli tekrarlayan dusuk yoksa gerek yok diye biliyorum. Yas ve tekrarlayan dusukler arastirma sebebi oluyor.
Varikoselle gelen spermlerin dna hasarli olabileceklerini bilmiyordum. DNA fragmantasyonu falan istediler mi?
Hangi laboratuvar acabaKatiliyorum. Cok cok iyi bir laboratuvar, DNA fragmantasyon testine de bakip, ICSI methodu uygulayarak dollenme yaptirabilir. Burada lab hocasinin secimi, uygulamada hassasiyeti cok onemli. Dikis dikmek-yemek yapmak gibi. Herkes ayni hassasiyet ve ozenle is yapmaz. Sakin uzulme @gofretlisut , dedigim gibi bana gore cocuk yasta sayilirsin, testlerini yapip sana cok cok iyi bir laboratuvarla calisan merkez yada hekim bulmak lazim.
Saglikli gelen embriyonuz icin cok sevindim. Allah tamamina erdirsin. Yasiniz cok kucuk, bu genclikte saglikli embriyo tutunur. Biz 40'li yaslarda deniyoruz :)Benmde 3 dusugum var bende genetkli yaptrdk bu sefer 1 tane saglkli geldi ama.hala.icimde korku var düser die
Istanbul'da Sisli Memorial'in lab'i, Ota Jinemed'in labi cok iyi diye biliyorum. Cok ozenliler, embriyologlar ve ekipmanlari cok iyi.Hangi laboratuvar acaba
Ah cnm 3 dusugum var benim o yuzden cok korkuyorum inanSaglikli gelen embriyonuz icin cok sevindim. Allah tamamina erdirsin. Yasiniz cok kucuk, bu genclikte saglikli embriyo tutunur. Biz 40'li yaslarda deniyoruz :)
Selamlar, ogleden sonra aradılar. 4 tanesi yasamis. Aldiklari biopsileri genetige gondereceklermis. Umarim sonucta iyi gelir..Canım bugün haber geldi mi sana minikler ne durumdaymış? A AnnelikUmudu
4 çok güzel sayıSelamlar, ogleden sonra aradılar. 4 tanesi yasamis. Aldiklari biopsileri genetige gondereceklermis. Umarim sonucta iyi gelir..
Merhaba,bende bu ilaçlarla başladım.Bulantı ve iştahsızlık oldu mu sizde?Ben de başlıyorum tedaviye canlarım. Kan testi sonucu çıkmış, uygunmuş. Gonalf 150, merional 150 ile başladık. Perşembe günü kontrol. Benim yumurtalar genelde gonal f 150 ve merional 300 e iyi cevap verirdi ama sadece bı kere söyledim, herşeye dırdır eden hasta diye hafızasına kazınmıyım diye kapattım gagamıbakalım ne olacak
Canım çok tebrikler, inşallah sağlıkla gelirler genetiktenSelamlar, ogleden sonra aradılar. 4 tanesi yasamis. Aldiklari biopsileri genetige gondereceklermis. Umarim sonucta iyi gelir..
cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin. sonuc gelsin iyi kotu mutlaka paylasacagim buradan.4 çok güzel sayıçok sevindim çok güzel haberler getirsinler
cok tesekkur ederim, umarim saglikla gelen olur da buradan guzel haber verebilirim size :)Canım çok tebrikler, inşallah sağlıkla gelirler genetikten
Merhaba canım, bende bir yan etkisi olmadı. Ben geçmiş tedavimde daha fazlasını da kullandım, onda da birşey anlamamıştım. Gonalf i yine 150, merional ise 300 doz kullanmıştım.Merhaba,bende bu ilaçlarla başladım.Bulantı ve iştahsızlık oldu mu sizde?
Güzel olacak inşAllah bitanemcok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin. sonuc gelsin iyi kotu mutlaka paylasacagim buradan.
Sayi da sonuç da harikacok tesekkur ederim, umarim saglikla gelen olur da buradan guzel haber verebilirim size :)
cok tesekkur ederim, saglikli gelen olmaz ise husran olacak ama baya sey ogrenmis oldum. (Yarin odeme yapacagim, tanesi 300 USD. Tedaviden daha pahali artik. Hepimize sabirlar diliyorum.)Sayi da sonuç da harikatebrikler dilerim
Çok büyük ihtimalle sağlıklı gelenler olacaktır bitanem inşAllahcok tesekkur ederim, saglikli gelen olmaz ise husran olacak ama baya sey ogrenmis oldum. (Yarin odeme yapacagim, tanesi 300 USD. Tedaviden daha pahali artik. Hepimize sabirlar diliyorum.)
İyi düşünelim öyle de olsuncok tesekkur ederim, saglikli gelen olmaz ise husran olacak ama baya sey ogrenmis oldum. (Yarin odeme yapacagim, tanesi 300 USD. Tedaviden daha pahali artik. Hepimize sabirlar diliyorum.)
Umarım canimi, cok tesekkurler. Odemeyi yapip geldim. Sonuclar 1 hafta-10 gun sonra cikar dediler.İyi düşünelim öyle de olsunsahiden çok fena rakamlar, tüp bebek bile lüks artık