Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Benim 2 adet Ngs li embriyom var. Bende iki istiyorum ama doktorum tekte ısrarcı gene sen bilirsin ama riske atmaya gerek yok diyor

Evet rahim taşıyamamış ikizleri rahim ağzında açıklık olmuş ama serkulaj için zaman bile olmamış.

Kaliteli olması lazım demişti doktorum bana saglıklıda olsa embrıyonun enerjisi yüksek oluyomuş kaliteli olunca ve tutunması kolaylaşıyomuş. Kuzum benım 7 ay oluyo yaptıralı emb başına 250 mi 300 dolarmıydı neydi valla tam hatırlayamıyorum

Evet rahim taşıyamamış ikizleri rahim ağzında açıklık olmuş ama serkulaj için zaman bile olmamış.
Rahım agzı hiç anlaşılmıyo mu acaba ya. Rahmi yarım bi kadına 2 emb transfer ettıler 2side tuttu 12 haftalık hamıleymiş şimdi. Ama rahım agzı farklı bi olay galıba erken anlaşılmıyo mu acaba

Rahım agzı hiç anlaşılmıyo mu acaba ya. Rahmi yarım bi kadına 2 emb transfer ettıler 2side tuttu 12 haftalık hamıleymiş şimdi. Ama rahım agzı farklı bi olay galıba erken anlaşılmıyo mu acaba
Yok onu erken anlamak mümkün değil belli zamanlarda alttan muayene edilip anlaşılıyor bazende hiç belirti vermeden biranda olabiliyor biraz bünye ve nasip meselesi tabiki

Benimde 3 negatifim var. Hepsi 2 şer embriyo 5aa kalitedeydi hepsi negatif oldu. Şımdı 4.için 4 embriyo gönderdik Ngs ye ikisi sağlıklı geldi 325 Euro embriyo başına. Yarın transferim var.
benım pozıtıf oldu ama ıste mol gebelık oldu ,
cok sevındım yaa, maşallaahh sağlıkla tutunsun,
bende 2-3 tane ngs yaptırcam dondurulmuşlardan bakalım

evet 5.gun blast embıryo olması gerekıyor,
ben genetık yapılarını merak edıyorum yoksa ngs ve pgt nın tutunma konusunda artı sağlamadıgını okumuştum..
kalite evet ,kaliteli olunca tutunuyor.
benım hastanede tl yazıyordu eve gıdınce bır bakıcam bana verdıklerı kagıda.
sagol canım

Aslında turunma konusunda şöyle bir artısı var sonucta ilk haftalarda düşüğün bebegın saglıksız oldugundan oldugu düşüncesi var onu elıyolar tutup düşük olcagına ya da hiç tutmıcagına direk eleme yapıyolar. Kaliteli olması embrıyonun enerjisinin yuksek oldugu anlamına gelıyomuş. Benım embrıyolar ngsli. Ngs ile pgt arasındaki farkı bılıyo musun?

dogru ılla kı vardır tutunmaya etkısı saglıklı olan secılıyor,
bırde tup bebekte sureklı progestan vs ıle destekleyınce saglıksızda tutuyor ama bır sure snra dusuyor.. benımkı sanırım oyle oldu cunku 5.haftada kanama alanı vardı ama şans verdı doktorum progestan ıgneler vs ama olmayınca olmuyormuş..
Yok canım bılmıyorum..
nasıl oluyo

Bende tam bılmıyorum aralarında ki farkı bilen varsa acıklasa bize

Yok onu erken anlamak mümkün değil belli zamanlarda alttan muayene edilip anlaşılıyor bazende hiç belirti vermeden biranda olabiliyor biraz bünye ve nasip meselesi tabiki
İşte ikiz tutarsa sık sık doktora gidilmesi gerekıyo heralde ama kuzum nasip belkide herşey cok guzel olur ne bılım ikiz annesi olmakta cok guzel ya

Evet NGS de hepsi bakılıyor. PGT de bilinen tek gen hastalıkları bakılıyor diye biliyorum.
Ya bi de soyle bişey duydum bu dogru mu bılmıyorum ama bazı durumlarda parca alınan yer saglıklı olup bebek kısmı saglıksız olabılıyomuş o yuzden tutmuyomuş pgt li embrıyolar burda biri yazmıştı dogru mu bılemıyorum ama bana mantıklı gelmedi oyle bi ihtimalden doktorum hiç bahsetmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…