- 18 Kasım 2020
- 2.661
- 3.243
-
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #3.561
Canım benim, çok teşekkürlerYoruldun elbette ladycim, bizler yorulduğumuzda verdiğin pozitifliğin kat ve kat fazlasını yolluyorum sanadoğa iyileştirir, tuzlu su da tüm senenin stresini alsın, gitsin aksın üstünden, çok çok öpüyorum. Ne zaman hazır olursan o zaman düşünmeye başlarsın iyi eğlenceler tüm ailenle beraber
Sana da teşekkürler canım, sen ne yapmayı düşünüyorsun? Var mı yeni tedavi planın bitanem?Değerli paylaşımları için herkese teşekkürler
Saizen bende kullaniyorum 25 ml vurdum 6 gün ama tüp bitmedi sizde durum nasıldı kaç ml vuruldunuz kaç gün de bittiKızlar merhaba, geçen perşembe günü adete tahmini 1 hafta kala tedaviye saizen ile başladık. Geriden gelen minik yumurtaları da yetiştirmeye çalışıyoruz bakalım. 2 güne 1 yapıyorum yine göbekten. Toplamaya kadar gidecek sanırım. Durumumu güncelleyeyim dedim.
Ben 44 yaşındayım, 3 opu oldum 1 2 ya da hiç olmuyor yumurta, 2 kere pgt ye gönderdim - geldi, benim sayım artmayacak sonuçta, bu şekilde ne kadar deneyebilirim ki, her opu 1 2 yumurta ile... Donasyon konusunu düşünüyorum onda da duygularımdan emin olamıyorum, sonuçta eşimle başka birinin çocuğunu taşımış olacağım, bir de bu bayanlar sürekli veriyorlar, kardeşler yayılıyor etrafa... Ama anne olmayı da çok istiyorumSana da teşekkürler canım, sen ne yapmayı düşünüyorsun? Var mı yeni tedavi planın bitanem?
Canım umarım en mutlu olacağın kararı verirsin. Bu öyle bir girdap ki bir kere kafaya koyunca insan olana kadar maddi manevi her imkanını zorluyor. Sen de hangi yolu seçersen seç, umarım o seçim hayatın boyunca "iyi ki" dediğin bir seçim olur.Ben 44 yaşındayım, 3 opu oldum 1 2 ya da hiç olmuyor yumurta, 2 kere pgt ye gönderdim - geldi, benim sayım artmayacak sonuçta, bu şekilde ne kadar deneyebilirim ki, her opu 1 2 yumurta ile... Donasyon konusunu düşünüyorum onda da duygularımdan emin olamıyorum, sonuçta eşimle başka birinin çocuğunu taşımış olacağım, bir de bu bayanlar sürekli veriyorlar, kardeşler yayılıyor etrafa... Ama anne olmayı da çok istiyorum
Değil mi, çıkamıyoruz bu döngüden, güzel günler görelim inşallahCanım umarım en mutlu olacağın kararı verirsin. Bu öyle bir girdap ki bir kere kafaya koyunca insan olana kadar maddi manevi her imkanını zorluyor. Sen de hangi yolu seçersen seç, umarım o seçim hayatın boyunca "iyi ki" dediğin bir seçim olur.
İnşAllah bundan sonra güzel haberler paylaşalım hep canimcimDeğil mi, çıkamıyoruz bu döngüden, güzel günler görelim inşallah
Her ay folikül sayısına baktırsanız sayının daha fazla olduğu bir siklusta başka bir merkezde kendinize şans verseniz Sonuçta size merkezden donasyon dendi mi ?Ben 44 yaşındayım, 3 opu oldum 1 2 ya da hiç olmuyor yumurta, 2 kere pgt ye gönderdim - geldi, benim sayım artmayacak sonuçta, bu şekilde ne kadar deneyebilirim ki, her opu 1 2 yumurta ile... Donasyon konusunu düşünüyorum onda da duygularımdan emin olamıyorum, sonuçta eşimle başka birinin çocuğunu taşımış olacağım, bir de bu bayanlar sürekli veriyorlar, kardeşler yayılıyor etrafa... Ama anne olmayı da çok istiyorum
20 yaptım ama bende 2. gün göğsümdeki fibrokiste ödem yaptırdı. 4. gün kontrolünde de foliküllerden birini kiste dönüştürdü. O yüzden bıraktık kullanmayı.Saizen bende kullaniyorum 25 ml vurdum 6 gün ama tüp bitmedi sizde durum nasıldı kaç ml vuruldunuz kaç gün de bitti
Yok denmedi, burada zaten adını anmıyorlar donasyonun. 2 yumurta ile başka yerde bir iki defa daha denerim sanırım, pgt zorunluluğu olmasa, 4 5 görüyor aslında embriyolar..Her ay folikül sayısına baktırsanız sayının daha fazla olduğu bir siklusta başka bir merkezde kendinize şans verseniz Sonuçta size merkezden donasyon dendi mi ?
Canım ya, en zor kısmı karar vermek. Ne kadar zorlandığını biliyorum. Ama kromozom sebepli bir düşük ve sonunda kürtaj travmam nedeniyle ben sana NGS tavsiye ederim. Evet zorlu bir yol ve onun da garantisi yok ama ben o düşükle hem çok zaman kaybettim hem de çok üzüldüm.Yok denmedi, burada zaten adını anmıyorlar donasyonun. 2 yumurta ile başka yerde bir iki defa daha denerim sanırım, pgt zorunluluğu olmasa, 4 5 görüyor aslında embriyolar..
Amiinn insallah canmCanım bebeğinin sağlıkla doğmasını çok yürekten diliyorum. Bildiğim kadarıyla sağlıklı gelen embriyoda sağlıksız olma ihtimali çok çok düşük, herşey güzel olacak inşAllah bitanem
Bence herşey strestendi baby. Bak ne güzel saldın ve güzel sonuçlar geldi. Bu süreçte kendini destekledin. Bence kendi adımlarının sonucu bu. Çok çok sevindimBen de bugün kontroldeydim canlarım. 8. Günde hiç ilaç kullanmadan ve sigaranın dibine vurduğum, çok kötü beslendigim halde endonetrium kalınlığı 6,4. Yani benim bir sürü estrofem, bant, akupuntur, nar suyu ile elde edebildiğimden bı tık fazlası. Üstelik folikul daha 13 mm iken. Çok ilginç şeyler yaşıyorum. Biraz takip edicez, gelecek ay da bu şekilde olursa belki de eylulde natural yapacağız transferi. Belki de hiç ilaç bilmeyen bunyeme bu estrofemler falan yaramıyor.
Bizim de Eylül'de natürel transfer yapma planımız var, ay hadi İnşallah Ladycim sansimiz bol olurBen de bugün kontroldeydim canlarım. 8. Günde hiç ilaç kullanmadan ve sigaranın dibine vurduğum, çok kötü beslendigim halde endonetrium kalınlığı 6,4. Yani benim bir sürü estrofem, bant, akupuntur, nar suyu ile elde edebildiğimden bı tık fazlası. Üstelik folikul daha 13 mm iken. Çok ilginç şeyler yaşıyorum. Biraz takip edicez, gelecek ay da bu şekilde olursa belki de eylulde natural yapacağız transferi. Belki de hiç ilaç bilmeyen bunyeme bu estrofemler falan yaramıyor.
Bu yeni sürecin sana sağlıklı, kaliteli embriyolar olarak döner insAllah canım benim. 3 aylık kamp başlasın bakalımKızlar ben eşimin de en az 3 aylık görevini baz alarak ciddi bir sürece girme kararı aldım ve opulara ara verip, 3 aylık sürecimi İdil hanım’dan (embrz İdil Bozkurt) birebir destek alarak yumurta kalitesini geliştirmeye ayırmaya karar verdim. Bugün ilk seansı yaptık. Spor + hormon yoga , ciddi şekilde doğurganlık destekleyen beslenme düzeni + takviyelerle bana özel bir süreç planlıyoruz.
Ah bitanem su iki haftada yaşadığım stres öyle bir zirvedeydi ki, kollarım uyuştu sikmaktan kendimi, ben böyle şey yaşamadım hiç. Yani o da değil. Ama nedir ben de anlamadım. Ne düşüneyim, ne yapayım şaşırdım.Bence herşey strestendi baby. Bak ne güzel saldın ve güzel sonuçlar geldi. Bu süreçte kendini destekledin. Bence kendi adımlarının sonucu bu. Çok çok sevindim
Canimcim umarım Eylül bize uğurlu gelir, bu sefer olurBizim de Eylül'de natürel transfer yapma planımız var, ay hadi İnşallah Ladycim sansimiz bol olur
Bu arada benim havuzlama yaparken yumurta sayısından performans görülmediği ve atladigim aylarda hocam bana bu ay stres mi yaptın derdi. Yurumedin mi ilaç mı icmedin değil yani direk strese bağlıyordu. Rahim kalınlığı da bazı stresli zamanlarda diğerlerinden daha inceydi. Artık nasıl yapacaksak yapicaz ama strese hakim olmaya calisicazstresle mücadeleye bı yontem bulursan buradan bize de yaz öpüyorum çok