- 18 Kasım 2020
- 2.661
- 3.243
-
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #3.161
Bitanem benim transfer herşey yolunda giderse bayramdan hemen önce olacak. Endometrium kalinlasirsa bitanem. Tüm kalbimle hepimiz için dua ediyorum canimcim.Leydicimmmİnşallah senin gibi şanslı olurum da benim boncuk da genetik olarak sağlıklıdır. Senin transfer 1-2 hafta sonra di mi, inşallah hayırlı sonucu alırsın arkadaşım
Ladycim ben şöyle bişey içiyorum, içeriği sebebiyle başlamıştım. Endometriozisin etkilerini hafifletmek için içiliyormus. Başka bibyerde kalınlığa da etkisi olduğu yazılmıştı bulamadım şimdi. Belki destek olur doktorunla gorussen, aklimdayken yollayayim dedim.Bitanem benim transfer herşey yolunda giderse bayramdan hemen önce olacak. Endometrium kalinlasirsa bitanem. Tüm kalbimle hepimiz için dua ediyorum canimcim.
Kalınlaşır canım, bu tip sorunlar birer seferlik oluyor genelde, sonra normale dönüyor, dualarımız karşılıklı.. kabul olsun inşallahBitanem benim transfer herşey yolunda giderse bayramdan hemen önce olacak. Endometrium kalinlasirsa bitanem. Tüm kalbimle hepimiz için dua ediyorum canimcim.
Yarın kontrolüm var, sorayım canımcım. Çok teşekkürlerLadycim ben şöyle bişey içiyorum, içeriği sebebiyle başlamıştım. Endometriozisin etkilerini hafifletmek için içiliyormus. Başka bibyerde kalınlığa da etkisi olduğu yazılmıştı bulamadım şimdi. Belki destek olur doktorunla gorussen, aklimdayken yollayayim dedim.
Benim geçen ay da inceydi canimcim, sanırım yapısal olarak ince. Belki bütün bu yaptıklarım ve histereskopi biraz kalinlastirir. 7 üzerine zaten çıkıyor da hedef 9.Kalınlaşır canım, bu tip sorunlar birer seferlik oluyor genelde, sonra normale dönüyor, dualarımız karşılıklı.. kabul olsun inşallah
Yazarken de düşündüm kesin içiyordur bişeyler ama gene de yazayım diye, beklentimin üstünde çıktıYarın kontrolüm var, sorayım canımcım. Çok teşekkürlerben şimdi evicap e vitamini sabah akşam, balık yağı Efa, coraspin, redostim-buraya kadar olanları rahîm için, ayrıca folidoce, dvit, estrofem ve Climara bant kullanıyorum. Tiroid için de euthyrox gibi bı ismi olan bişey içiyorum. Yani liste çok kabarık . Bir de göbeğe climara bant taktım. Sabah da akupuntur 3. Seansa girdim. Toplam 5 seans olacak transferden önce. Orkun hoca çok özenli, çok titiz çok memnun kaldım. Fiyat da uygun. Her gün nar suyu içiyorum ve yürüyüş yapıyorum. Son durumum budur canlarım. Ortaya karışık ne bulsam yaptım yapıyorum yani.
Bunu bilmiyordum canım ama ilave önlemlerin işe yarayacaktır, akapunktur da yaptırıyorsun, benim 9-10 oluyor genelde normal denmişti evet, inşallah arzu ettiğin gibi gelişir her şeyBenim geçen ay da inceydi canimcim, sanırım yapısal olarak ince. Belki bütün bu yaptıklarım ve histereskopi biraz kalinlastirir. 7 üzerine zaten çıkıyor da hedef 9.
Maşallah diyorum bi zahmet kalınlaşsın artıkYarın kontrolüm var, sorayım canımcım. Çok teşekkürlerben şimdi evicap e vitamini sabah akşam, balık yağı Efa, coraspin, redostim-buraya kadar olanları rahîm için, ayrıca folidoce, dvit, estrofem ve Climara bant kullanıyorum. Tiroid için de euthyrox gibi bı ismi olan bişey içiyorum. Yani liste çok kabarık . Bir de göbeğe climara bant taktım. Sabah da akupuntur 3. Seansa girdim. Toplam 5 seans olacak transferden önce. Orkun hoca çok özenli, çok titiz çok memnun kaldım. Fiyat da uygun. Her gün nar suyu içiyorum ve yürüyüş yapıyorum. Son durumum budur canlarım. Ortaya karışık ne bulsam yaptım yapıyorum yani.
Daha ne olsun :) Tam teferruatli daldin bu ise. Kocaman opuyorum.Yarın kontrolüm var, sorayım canımcım. Çok teşekkürlerben şimdi evicap e vitamini sabah akşam, balık yağı Efa, coraspin, redostim-buraya kadar olanları rahîm için, ayrıca folidoce, dvit, estrofem ve Climara bant kullanıyorum. Tiroid için de euthyrox gibi bı ismi olan bişey içiyorum. Yani liste çok kabarık . Bir de göbeğe climara bant taktım. Sabah da akupuntur 3. Seansa girdim. Toplam 5 seans olacak transferden önce. Orkun hoca çok özenli, çok titiz çok memnun kaldım. Fiyat da uygun. Her gün nar suyu içiyorum ve yürüyüş yapıyorum. Son durumum budur canlarım. Ortaya karışık ne bulsam yaptım yapıyorum yani.
İyi ki yazdın canım benim, onu da sorucam. Onu da içeriz, belki ondadır sifamYazarken de düşündüm kesin içiyordur bişeyler ama gene de yazayım diye, beklentimin üstünde çıktışifa olsun hepsi de
Kalinlassin artık doğru dersin canimcim. Canım seansı 350-TL. Beş seans gidicem toplam. Bugün üçüncüydü. Pamuk gibi oldum. Ona yönelik birşey yapmadığınız halde sigarayı kolaylıkla tamamen bıraktım. Anksiyetem biraz yoluna girdi sankim. Tek kullanımlık iğneler kullanıyor, herşey tek kullanımlık zaten. Çok titiz, özenli çalışıyor ben çok sevdim hocayı. Dermatoloji doktoru ama akupuntur, kupa tedavisi, sülük vs bir sürü sertifikası vardı odada. Sen ne yaptın bitanem, haber var mı?Maşallah diyorum bi zahmet kalınlaşsın artıkbu arada Akupunktur seansı ne kadarmış leydim?
Ben de kocaman öpüyorum canım benimDaha ne olsun :) Tam teferruatli daldin bu ise. Kocaman opuyorum.
Canım ben nasılsa değer düşmüştür diye çok geç test yaptırdım, sonuç çıktı ama merkeze gönderemedim yorum da alamadım. Benim değer tekrar yükselişe geçmiş az da olsa, yarın sabah kontrole gider öğrenirim durumu diye düşünüyorumKalinlassin artık doğru dersin canimcim. Canım seansı 350-TL. Beş seans gidicem toplam. Bugün üçüncüydü. Pamuk gibi oldum. Ona yönelik birşey yapmadığınız halde sigarayı kolaylıkla tamamen bıraktım. Anksiyetem biraz yoluna girdi sankim. Tek kullanımlık iğneler kullanıyor, herşey tek kullanımlık zaten. Çok titiz, özenli çalışıyor ben çok sevdim hocayı. Dermatoloji doktoru ama akupuntur, kupa tedavisi, sülük vs bir sürü sertifikası vardı odada. Sen ne yaptın bitanem, haber var mı?
Ayy bitanem, benim içim kıpır kıpır oldu şu anCanım ben nasılsa değer düşmüştür diye çok geç test yaptırdım, sonuç çıktı ama merkeze gönderemedim yorum da alamadım. Benim değer tekrar yükselişe geçmiş az da olsa, yarın sabah kontrole gider öğrenirim durumu diye düşünüyorum
Ah canım ne kadar isterdim ümitlenmeyi, keşke öyle olsa ama maalesef sağlıklı gebelik değil, daha önce de iki kez aynı şeyi yaşadığım için biliyorum, biraz yükselme olabiliyor kimyasalda da. Güzel tutunmuş ama sağlıksız bölündü demek ki yine :) Neyse ki değer yüksek değil de dış gebelik vs olmaz diye düşünüyorum. Ne dertmiş bu kromozom bozukluğu ya, aşamadık gitti :)Ayy bitanem, benim içim kıpır kıpır oldu şu ançok bilmiyorum ama kimyasal olsa gitgide düşmesi gerekmez mi? Senin boncuk direniyor sankim annesi. Güzel haberler olsun inşAllah, bize de haber ver olur mu canımcım?
Ah Fairyim aman Allah korusun canım benim. Güzel olacak herşey inşAllah bitanem. Kocaman sarılıyorum sanaAh canım ne kadar isterdim ümitlenmeyi, keşke öyle olsa ama maalesef sağlıklı gebelik değil, daha önce de iki kez aynı şeyi yaşadığım için biliyorum, biraz yükselme olabiliyor kimyasalda da. Güzel tutunmuş ama sağlıksız bölündü demek ki yine :) Neyse ki değer yüksek değil de dış gebelik vs olmaz diye düşünüyorum. Ne dertmiş bu kromozom bozukluğu ya, aşamadık gitti :)
İnşallah canım, iyi düşünelim tabi her zamanAh Fairyim aman Allah korusun canım benim. Güzel olacak herşey inşAllah bitanem. Kocaman sarılıyorum sanal
Umarım doktorların bunun bir sebebini bulup çözüm üretirler Bizlerden yaş olarak avantajınız var Gerideki 3. gün embriyolarınız da var Ne hikayeler duyuyoruz mucize gibi Bu kadar emek çaba istek inşallah karşılığını bulacak Biraz mola vereceksiniz diye anladım Bu süreçte bir bakarsınız sayı ve kalite artmış olur Güzel dileklerim sizinleCanım oldu Opu ama maalesef hiç döllenme olmadı.
Hay ben su bozuk kromozomlarimizinAh canım ne kadar isterdim ümitlenmeyi, keşke öyle olsa ama maalesef sağlıklı gebelik değil, daha önce de iki kez aynı şeyi yaşadığım için biliyorum, biraz yükselme olabiliyor kimyasalda da. Güzel tutunmuş ama sağlıksız bölündü demek ki yine :) Neyse ki değer yüksek değil de dış gebelik vs olmaz diye düşünüyorum. Ne dertmiş bu kromozom bozukluğu ya, aşamadık gitti :)