Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Canım bu ay annenle programınız vardı zaten, güzelce dinlen. Ne yapacağına sonra bakarsın. Ben seni çok iyi anlıyorum, seninle aynı duyguları yaşıyorum. 6 Opu, sayısız yumurta takibi, 3 transfer, 1 kürtaj, en sonunda da histereskopi geçirmiş biri olarak, üstelik son hezimetimden sonra aynı isyanı her hücremde taşıyorum ve sana kocaman sarılıyorum. Ama sonunda herşey güzel olacak. Ben de seni öpüyorum canım

Canımm çok teşekkür, bütün zorluklar toplaşmış benim/bizim hanemize yazılmış sanki Umarım bundan sonraki süreç hepimiz için kolaylıkla sağlıkla ilerler
Canım benim, zorluklar var evet ama yalnız değilsin, bunu unutma. Bak hepimiz hemen hemen benzer zorluklarla boğuşuyoruz. Üzülme diyemem, mümkün değil çünkü ama kendini yalnız hissetme. En zor olan yalnız hissetmek. Burdayız baksana, kocaman bir aynı dertten muzdarip aileyiz resmen. Sarar sarmalarız birbirimizi.

Canım benim, bazen insan ne dese karşısındakini teselli edemeyeceğini biliyor ya tam ordayım. Anneler iyi geliyor insana. Ben de yarınki opu öncesi anneme geldim. Anneciğin sana iyi gelecek. Nefes al, biraz düşünme. Hayatın sonsuz yaşam alternatifi var. Çocuk sahibi olmanın da, çocuksuz hayatın da çok farklı yolları ve hepsinin kendisine has enerjisi ve eğlencesi var. Senin için en iyisi ne ise o olsun tek dileğim

Canım şu aşamada ne desek boş gerçekten ama şöyle düşün bu gruptaki tüm hanımlar seninle paralel şeyler yaşıyoruz, en azindan yalniz olmadigini bilmek bile.kucuk de olsa bir teselli su surecte. . belki bu olmadı ama bir sonrakinde çok daha güzel ilerleyecek surecin..benim kuzenim yıllardır 10 12 sene hamile kalmadı, kuzenden yunurta cikmiyordu regli ilaçla oluyordu.. defalarca tüp bebek.denedi farklı yerlerde, hic beklemediği bir anda minnak bir prense kendiliğinden hamile kaldı, ve daha yeni doğum yaptı.. o yüzden umudunu hiç kaybetme ,Allah in muazzam mucizeler yaşattığını çok duyuyoruz..inşallah seninde çok yakın zaman da güzel bir mucize yaşamanı diliyorum
Sevgiler

Çok teşekkür ederim desteğin için, iyi ki varsınız da dertleşiyoruz burda. Bugün baya toparlandım, beterin beteri olduğunu hatırlayıp bununla teselli ettim kendimi

Özlemciğim bu günler tez zamanda geçsin de güzelleri gelsin inşallah. Bi süre uzaklaşmak iyi gelecektir eminim, yaşın da buna uygun, 2-3 ay deneme ama bu süreçte Akdeniz tipi beslenme, yürüyüş, yoga vs gibi bedenine ve zihnine iyi gelecek şeyler yap olur mu, ubiqinol, maca tozu biesteron kullan (dr onayıyla tabi), güzel bi fark yaratacaktır bunlar inşallah

Çok teşekkür ederim desteğin için, iyi ki varsınız da dertleşiyoruz burda. Bugün baya toparlandım, beterin beteri olduğunu hatırlayıp bununla teselli ettim kendimi
Canimcim sonu güzel bitecek inşAllah. kalkyerineyat canımın dediği gibi hayatın çok yaşam alternatifi var. Çocuk sahibi olmanın da, çocuksuz hayatın da çok farklı yolları var. Sağlığımız yerinde olsun gerisini bir şekilde hallederiz inşAllah

Can’ı gönülden inşallah diyorum canım Olmazsa da napalım, olağanüstü çaba harcadım ki hayatta hiçbir şey için bu kadar çabalamamıştım, hiç değilse pişmanlığım olmayacak, dediğin gibi sağlık olsun

Canım fairyim, şimdi transfer edilecek boncuğun sana sımsıkı tutunmasını diliyorum bitanem

Canım haklısın, Yaş önemli faktör ama benim uzun süredir hep kalitesiz embriyolarım , o yüzden artık umudum yok. Senin için de çok üzüldüm ama inşallah artar değerin canım. Hepimiz için dua ediyorum.

Canım sağol, benim tüplerim alındığı için öyle sürprizle hamile kalamam. Belki donasyon falan düşünürüm, onda da rahim sağlığım da çok iyi değil. Şuan mental olarak da Ocak, Nisan ve bu Haziran Opu’lardan elde var sıfır ile çıkmam çok yordu. Uzun süre uzaklaşmakta fayda var benim için. Öpüyorum

Canim benim, haklısın.. Ara ver ama çok uzun olmasın, bu dönemde de lütfen burda yazdığın arkadaşlara gösterdiğin nezaketi kendine de göster, küsme, isyan etme, üzme kendini.
Bizim sürecimiz buymuş, evet çok yorucu ve adaletsiz, artık bilemiyorum belki de sınavımız bu. Döllenme eksikliği cidden sinir bozucu, ben 1 hafta miziklanip hafif dağıtıp sonrasinda kendimi toparlamaya çalışmıştım. 3-6 ay gibi bir dönem fitoterapi, yoga ama en önemlisi kendini eğlendirmek gibi şeyler yapmaya çalış lütfen kendine yüklenme. Önce can.
Para kısmına da boşa giden para gibi bakma. Oyle bakınca insan iyice düşüyor. Biz daha dogurmadan bir kaç tur fazladan saçımızı süpürge etmeye gönül verdik Elde avucta olan zaten inşallah doğacak olan çocuğa kalacak, biz belki ona kalacak yatırıma harcayamiyoruz ama hayat veriyoruz daha iyi yatırım olamaz onun için. Yedik, içtik gezdik tozduk luksumuze de zamanında harcadık, bu paralar demek ki şu anda bu işlere harcanacakmis helal edip geç. Eşime de dedim geçen valla bu çocuk doğsun erkenden çalıştırmaya baslicam, şöyle 60-70e geldiğimde bı Ajda Pekkan makeoverina soksun annesini. Üzülmekten suratım iyice düştü, Kılo al ver oram buram çatladı. O zamana biz bitmiş oluruz, yapsın çocuk artık
Ben de zorlanıyorum biraz gamsız olmaya, takmamaya, kendime dönmeye ama yapabileceğimiz şey şu noktada bu. Tekrarlıyorum lütfen kendine iyi bakmaya calis şu dönemde.
Çok sarılıyorum, bizi de habersiz bırakma

İrenbe de değil sanırım paylaşımları da hep doğum üzerine sanırım klinik açmış ama hep doğum paylaşımları vardı...
Merhaba ben İrenbe hakkında yazmak istedim. İzmir'e aslında başka bir dr randevusu alarak gitmiştim fakat aksilik çıktı muayene olamadım. Gitmişken muayene için iyi bir dr arayışına girdim. İrenbe karşıma çıktı. Çok ilgililer bu arada ekip olarak. Uzaktan geldiğimi de söylediğim için randevum olmamasına rağmen yardımcı oldular ve Dr Kerem bey muayenemi gerçekleştirdi. Benim sorunum tüp bebek değil fakat memnun kaldığımı yazmak istedim. Çok ilgili bir doktordu içimi rahatlattı en azından şimdilik sayesinde içim ferah. İzmir'de yaşasam ona giderdim kontrole. Faydası olur belki araştıranlara diye yazmak istedim

Ay çok güldüm erkenden çalıştırma planına ki hiç gülesim yoktu, yine ümitlerimin milyonuncu kez sona erdiği bir sabaha uyandığım için eskiler sanayiye verirlerdi çocukları biz de tekstile verelim İstanbul’da yaygın malum

Ne güzel deneyimlerinizi yazmanız.. tup bebek için aradığımda sgk raporu geçmiyor diye vazgeçmiştim irenbe den ama ilgili olmaları cok guzelmis..

Ne güzel deneyimlerinizi yazmanız.. tup bebek için aradığımda sgk raporu geçmiyor diye vazgeçmiştim irenbe den ama ilgili olmaları cok guzelmis..
Evet ilgili bir ekip ve doktor olması insanı rahatlatıyor. Ah bilseniz ben de şimdiye kadar kaç doktora gittim o yüzden farklı olanı yazıp, paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…