Canim benim, haklısın.. Ara ver ama çok uzun olmasın, bu dönemde de lütfen burda yazdığın arkadaşlara gösterdiğin nezaketi kendine de göster, küsme, isyan etme, üzme kendini.
Bizim sürecimiz buymuş, evet çok yorucu ve adaletsiz, artık bilemiyorum belki de sınavımız bu. Döllenme eksikliği cidden sinir bozucu, ben 1 hafta miziklanip hafif dağıtıp sonrasinda kendimi toparlamaya çalışmıştım. 3-6 ay gibi bir dönem fitoterapi, yoga ama en önemlisi kendini eğlendirmek gibi şeyler yapmaya çalış lütfen kendine yüklenme. Önce can.
Para kısmına da boşa giden para gibi bakma. Oyle bakınca insan iyice düşüyor. Biz daha dogurmadan bir kaç tur fazladan saçımızı süpürge etmeye gönül verdik
Elde avucta olan zaten inşallah doğacak olan çocuğa kalacak, biz belki ona kalacak yatırıma harcayamiyoruz ama hayat veriyoruz daha iyi yatırım olamaz onun için. Yedik, içtik gezdik tozduk luksumuze de zamanında harcadık, bu paralar demek ki şu anda bu işlere harcanacakmis helal edip geç. Eşime de dedim geçen valla bu çocuk doğsun erkenden çalıştırmaya baslicam, şöyle 60-70e geldiğimde bı Ajda Pekkan makeoverina soksun annesini. Üzülmekten suratım iyice düştü, Kılo al ver oram buram çatladı. O zamana biz bitmiş oluruz, yapsın çocuk artık
Ben de zorlanıyorum biraz gamsız olmaya, takmamaya, kendime dönmeye ama yapabileceğimiz şey şu noktada bu. Tekrarlıyorum lütfen kendine iyi bakmaya calis şu dönemde.
Çok sarılıyorum, bizi de habersiz bırakma