Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Kızlar selam, ben de transfer yaptırmıştım pozitif sonuç da almıştım bikaç gün önce ama değerim düşüyor maalesef, pazartesi tekrar test yapacağım ama belli ki kimyasal 🥹
bi türlü tutturamadık her şeyi de deniyoruz, ngs’ye gönderdiklerimiz hep olumsuz hadi göndermeden deneyelim dedik 3. Günde transfer ettirdik, pozitif oldu hem de 250’lerde bi değer ile ama bu sefer de değer artmıyor ne yapacağımızı şaşırdık. Hoca değerin hala çok iyi pzt tekrar bakalım dedi ama hiç ümidim yok tabi, düşen değer yükselmez sağlıklı da olmaz diye düşünüyorum. Böyle işte havadisler 🤷‍♀️
3. gün embriyosu olduğu için biraz geriden geliyordur belki Beta hcg i katlayacak hücreler ancak çoğalıyordur İlk testte 100 ve üzeri iyi birşey gibi aklımda kalmıştı

3. gün embriyosu olduğu için biraz geriden geliyordur belki Beta hcg i katlayacak hücreler ancak çoğalıyordur İlk testte 100 ve üzeri iyi birşey gibi aklımda kalmıştı
Evet ilk değerlerin nispeten yüksek olması iyiye yorumlanıyor haklısın ama sonraki günlerdeki artış daha da önemli malum, benim hiç artmadığı gibi düşüyor bi de o nedenle iyi olması zor ♥️

Simdilik hersey yolunda canim. Yarin aylik kontrolum var Suleyman Hoca'da, kan ve idrar testlerine bakacak, olcumler. Bakalim ne diyecek.
Boncuğumuz büyüyor tabi, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem. Ölçümler, değerler hepsi en güzelinden gelsin🙏🙏🙏. Çok sevgiler canimcim 🤗💜

Boncuğumuz büyüyor tabi, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem. Ölçümler, değerler hepsi en güzelinden gelsin🙏🙏🙏. Çok sevgiler canimcim 🤗💜
Cok tesekkurler canim. Umarim iyi gelir. Indirek Coombs temiz cikmisti (kan uyusmazligi var bizde malesef), umarim boyle devam eder. En kisa zamanda darisi sana ve tum arkadaslara. Kocaman opuyorum :)

Cok tesekkurler canim. Umarim iyi gelir. Indirek Coombs temiz cikmisti (kan uyusmazligi var bizde malesef), umarim boyle devam eder. En kisa zamanda darisi sana ve tum arkadaslara. Kocaman opuyorum :)
Canım iğne yapılıyor gerektiğinde diye biliyorum ama temiz çıkmış zaten çok şükür 🙏 inşAllah bitanem 🤗💜

Evet ilk değerlerin nispeten yüksek olması iyiye yorumlanıyor haklısın ama sonraki günlerdeki artış daha da önemli malum, benim hiç artmadığı gibi düşüyor bi de o nedenle iyi olması zor ♥️
Ben de onu söyleyecektim belki 3. Gün embriyosudur diye bu şekilde bi yanılsama olmuştur. Öyle olmasa da elinde başka embriyolar yumurtalar, var şansımız devam ediyor 🍀

Düşmesi çok iyi değil elbette canım. Ama biz ne zorluklardan geçiyoruz. İyiyi düşünüp, öylesini bekleyelim son ana kadar. Tüm dualarım seninle 🙏
Canımm çok teşekkür, bütün zorluklar toplaşmış benim/bizim hanemize yazılmış sanki ☺️ Umarım bundan sonraki süreç hepimiz için kolaylıkla sağlıkla ilerler ♥️

Ben de onu söyleyecektim belki 3. Gün embriyosudur diye bu şekilde bi yanılsama olmuştur. Öyle olmasa da elinde başka embriyolar yumurtalar, var şansımız devam ediyor 🍀
Maalesef değerin düşmesi kesin olarak düşüğe işaret ediyor. Geride bi tane embriyom var, yumurta desen 2-3’ü geçemiyoruz istisnai durumları saymazsak tabi.. hayırlısı diyorum artık, senin son durumun nedir canım?

Canım toplandı, 4 tane olgun varmış.İşleme aldılar ama döllenme olmadı maalesef.
Bitanem doktorun bir açıklaması var mı? Yani arada bazı aylar böyle oluyor ama bir sonraki böyle olmasın diye neyi farklı yapacaklar? Düşme olur mu Özlemcim, sen de biliyorsun ama biyolojik ama kalben bir şekilde anne olacağız inşAllah 🙏 Annenle güzel bir tatil gecir, enerjini depola, iyice dinlen Allah kerim. Çok ama çok öpüyorum, kocaman sarılıyorum sana canım benim 💜😘

Bitanem doktorun bir açıklaması var mı? Yani arada bazı aylar böyle oluyor ama bir sonraki böyle olmasın diye neyi farklı yapacaklar? Düşme olur mu Özlemcim, sen de biliyorsun ama biyolojik ama kalben bir şekilde anne olacağız inşAllah 🙏 Annenle güzel bir tatil gecir, enerjini depola, iyice dinlen Allah kerim. Çok ama çok öpüyorum, kocaman sarılıyorum sana canım benim 💜😘
Canım embriyolog aradı.Yarın tekrar bakacağız dedi ama ilk gün döllenme olmadıysa birşey değişeceğini zannetmiyorum.Doktorla konuşurum Pazartesi.Ama büyük ihtimalle yumurtaların kalitesinden bahsedecek, son 2 Opu’da diğer merkezde de oluşan embriyolar iyi kalite değildi.Biliyorsun ben 4 farklı merkezde 8 Opu denemiş oldum. Artık bu işleri bırakacağım biraz.Olmaması daha hayırlı demekki.Psikolojik olarak çöktüm, finansal olarak da.4 taksitte hiç döllenme olmayan 30000 liralık tüp bebek denemesinin masrafını ödeyeceğim. Mide ağrım ve üzüntüden gastritimin tutması cabası. Eskiden kalitesi iyi olanlar tutmadı, şimdi Ocaktan beri 3 Opu’da da kalitelerinin iyi olmaması Veya hiç embriyo elde edilememesi tesadüf değil bence. Hayırlısı olsun diyelim. Öpüyorum sizleri , inşallah sizlerden güzel haberler alırım 🙏🙏Sağlıkla kalın, uzun süre birşey denemek istemiyorum.

X