Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

sağol canım ilk tüp bebek tutmayınca başka bir doktorla mı denemek mantıklı ya da başka bir doktor mu denemek gerekir doktorun iletişimi iyi ama labaratuvarı nasıl bilmiyorum
Hangi merkezdesin canım? Laboratuvar da doktor da çok önemli içine sinmiyorsa değiştir ama ikisi de basariliysa İlk tüp bebek tutmama sebebi onlardan bağımsız da olabilir.

hastane ile ilgili çok yorum bulamadım sen avrupa yakasında mısın önerebileceğin yer var mı
Canım ben Avrupa yakasindayim ama kendim bir sonuca ulasamamisken sana nasıl tavsiye vereyim. Kelin merhemi olsa 😅🤗 Ama ota Jinemedde başarıya ulaşan arkadaşlar var, ordaki embriyolog Cenk hoca işinde çok titiz, hem tecrübeli bir doktor hem de çok özenli. Onun dışında bildiğim ve tavsiye edebileceğim bir lab yok. Olumlu sonuç alan arkadaşlar daha iyi tavsiye verir.

Canım ben Avrupa yakasindayim ama kendim bir sonuca ulasamamisken sana nasıl tavsiye vereyim. Kelin merhemi olsa 😅🤗 Ama ota Jinemedde başarıya ulaşan arkadaşlar var, ordaki embriyolog Cenk hoca işinde çok titiz, hem tecrübeli bir doktor hem de çok özenli. Onun dışında bildiğim ve tavsiye edebileceğim bir lab yok. Olumlu sonuç alan arkadaşlar daha iyi tavsiye verir.
sağol canım benim gittiğim yerde iki arkadaşımın ilk denemede oldu benimki olmadı inşaallah ikinci denememde olur

Kuzum bir kaç ay dinlenecegim kendim denerim belki. Sonra yaz sonu sanırım bir kez daha denerim tüp bebeği.
Gelecek ay yapicam sanırım bitanem.
Ben de bugün sürpriz şekilde adet oldum. Doktorum bu ay dinlenelim dedi. Yumurtalar artık baskilanmiyor yumurtlamak istiyor dedi. Bir sonraki adette başlarız umarım.

Ben de bugün sürpriz şekilde adet oldum. Doktorum bu ay dinlenelim dedi. Yumurtalar artık baskilanmiyor yumurtlamak istiyor dedi. Bir sonraki adette başlarız umarım.
Eger illahi yumurtlamak istiyorlarsa, acaba kendiniz degerlendirmeniz bu ayi nasil olur? Var midir durumun bir kerameti acaba?

Canlar eşim aklımı karıştırıyor bu ay oğlumun sınavından dolayı çok stresliyim Transferi ertele tekrar yumurta toplat diyor Kontrole gittiğimde yanımda değildi folikül sayısı fazlaymış sorsaydın keşke demişti Şimdi yarın kontrolüm var baştan ilaç kullanmadım ama sonradan kullansam opu yaparlar mı ?

Canlar eşim aklımı karıştırıyor bu ay oğlumun sınavından dolayı çok stresliyim Transferi ertele tekrar yumurta toplat diyor Kontrole gittiğimde yanımda değildi folikül sayısı fazlaymış sorsaydın keşke demişti Şimdi yarın kontrolüm var baştan ilaç kullanmadım ama sonradan kullansam opu yaparlar mı ?
Canım kaçıncı günün?

X