- 19 Ağustos 2021
- 1.865
- 2.400
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #2.701
Birbirimizin gectigi yollardan geciyoruz, ayni seyleri tecrube ediyoruz. Disardaki kisilerle cok konusmadim ben, cahil cahil bazen sacma sozler duymak ta insani delirtiyor. Benim suratima '' keske boyle bir seye kalkismasan sonra cok uzulebilirsin'' diyen de oldu. Bosver canim, ceken cekenin derdini anliyor ve burada hepimiz birbirimize yetiyoruz.Canım cok sagolasin ,inşallah inşallah
bana normalde geçen ay yasmin kullan demişlerdi, Ben yine klasik normal hamile kalma umuduyla kullanmadım.. Bu aya da bakalım dedik..yine asenkron gelince kullanacağız artık.. burada senin ve tüm kızların her ağzından çıkan kelime o kadar değerli o kadar önemli ki benim icin, hep motive ediyor burası beni..dışarıdaki insanlar hayırlısıylaı,sağlıkla gelecekse gelsin dediklerinde bile batıyor bana..sanki ben dua ederken olsun olsun diyen bir insanmışım gibi
Hayat çok farklı, insanlar çok farklı...
Yasin kucuk oldugu icin belki sende beklemeyi tercih ediyorlardir. Ben 43 olmak uzereydim, estrofem ile elimizden geldigince senkron yapmaya calistik ama bence yine de tam olmamisti. Hep gorunen folikulden az toplandi. Belki senin hocanin methodu daha dogrudur genc yastaki bir kadin icin. Estrofem bu arada inanilmaz yaglanma yapiyor, hem ciddi oranda sinirlerim gerilmisti hem de yaglanma yapti.