Selamlar kizlar,
ozlemgundogdu canim ben bildigin gibiyim. Haftaya doktorumda bir kontrolum var, 11 Mayis'ta perinatologda. Kanama olmadi bir daha, normal hayata devam. Ignelerden karnim mosmor oldu cift tarafli. 9. haftadan itibaren morarmalar olmaya basladi. Daha evvel sadece kucuk igne izlerim olurdu. Ama gogus sahibi oldum sonunda bu yasta
. Benim yumurtalar hep asenkrondu. Sagli sollu hep dominant 2 tane vardi ve sayilan folikullerden az sayida toplaniyordu OPU'larda.12-13 tane sayilip 8-9 yumurta toplaniyordu max. Sonunda kala kala 1 tanesi ngsden gecsin diye bakiyorduk. Genetigi guzel 2 tane toplansin ve guzel haberler getirsin yeter. Umarim cok iyi gecer Cumartesi, o guzel yumurtanin toplandigi kolay bir OPU olur.
G gofretlisut sen hepimizin en kucugusun. Ayni doktor ve ayni lab ile deneyip pes etmek olsaydi ben havlu atiyordum Eylul'de. 42 yasta atmadim havlu. Senin hepimizden cok sansin var. Opuyorum kocaman.
Fairytale2 dilerim en kisa zamanda gelir o tatli embriyonun haberi. Hic belli olmaz, gecen senenin embriyosu ile bu senenin OPU'sundan gelen embriyolar ayni anda guzel haberi getirir sana. Lady'nin oyle olmustu, dilerim senin de oyle olur.