İşte yapmadığına göre beceriksiz diyor. Kadına îmâsı o.Beceriksiz değilsin, yapabilirsin anlamında demiş. Ya beceriksizse?
Çok açım
Çok yazacaktinız çöp yazmışsınız.Aa herkesi biliyorsunuz ama çok kelimesini bilmiyorsunuzNeticede gittiğiniz ev sahibine beceriksiz îmâsı var.
Çöp ayıp bu yaptığınız.
Kendince size pasta yapmış bir kadın hazır börek almadı diye böyle eleştirmemelisiniz
Nerede takılacağımı size sormayacağım, çok komik bir beklenti değil mi bu?Mutlu olsanız yazdıklarımı hep olumsuz anlayıp yorum yapmazsınız.Sadece laf sokmak için yazacaksaniz başka platformalarda takilin
bazı kelimelerin hususi yanlış kullanımıyla bir değil bu yalnız.Çok yazacaktinız çöp yazmışsınız.Aa herkesi biliyorsunuz ama çok kelimesini bilmiyorsunuz
Mutsuz olunca kek börek peşinde koşulmuyor maalesef.İnsanlara hakaret ederek genelde rahatlıyor bazı zayıf kişilerNerede takılacağımı size sormayacağım, çok komik bir beklenti değil mi bu?
Çeyreğim kadar mutlu olsanız kek börek peşinde koşmazdınız.
Nerede takılacağımı size sormayacağım, çok komik bir beklenti değil mi bu?
Çeyreğim kadar mutlu olsanız kek börek peşinde koşmazdınız.
Bravobazı kelimelerin hususi yanlış kullanımıyla bir değil bu yalnız.
Ben kültürü yalnız, yanlış, asgari ve herkes kelimelerinin doğru kullanımından anlarım
Bu arada ben de musaitsem gelene 3 cesit koyarim . Tatli tuzlu salata.Yani tabiki hemen yenilecek değil.Çünkü saatlerce oturuluyor. Eşler de olduğu için onlar zaten hiçbir zaman tam tok olmuyorlar öyle düşünün.Sadece bizde mi var bu adet anlamadım
İşte tam olarak bunu söylemek istedim.Ama konu bilgisizliğime terbiyesizliğime kadar geldi.Anlamak isteyen doğru bir şekilde anlar .Ya bu arada ben sizi anladım. Hiç misafir sevmem ben yani oturalım kalkalım sohbet muhabbet gitmeyi çok severim ama yapmayı sevmemama şu konuda hak verdim. Ben bile bir tane kek koymam bu arada çok zahmette etmem ama bir kek çerez cips çay bir de a 101 de tepsi börekleri var aşırı güzel pratik ondan yaparım üç dört çeşit olur ama ellerimle yapamam beceremem de zaten şu çeşitlilik konusunda hak verdim.
Sinirim gittiği iki lokma yediği evin arkasından laf söyleyenlere. Siz öyle değilsiniz sanırımLütfen siniriniz kimeyse ona yönelin.Ben düşüncelerinizi almak istedim hakaret edilecek bir konu hakkında konu acmadim
Bak siz de aynı benim gibi sunumlar yapıyormuşsunuz.Kimseye zorla yemek yedirmiyoruz aynı şekilde.Bende birşey söylemedim aslında .Bu konu hakkında bilgi almak istedim .Tesekkür ederimBu arada ben de musaitsem gelene 3 cesit koyarim . Tatli tuzlu salata.
Biz de caya da 7 8 de gelinir genelde. Yiyen yer yemeyen kendi bilir
Ikram ikramdir , tek keke de bir sey demem.
Maksat muhabbet olsun
Siz nasıl görüyorsaniz öyleyim .TesekkurlerSinirim gittiği iki lokma yediği evin arkasından laf söyleyenlere. Siz öyle değilsiniz sanırım
İşte varmamızı istediği sonuç.İşte yapmadığına göre beceriksiz diyor. Kadına îmâsı o.
Elalem kendisi aslında. Delirmiş önüne tek çeşit konuldu diyeElalem örgüt üyelerine birsey anlatamazsin.
Evin duvarları, mobilya seçimi, sunumculuk ve yemek takımı üyesi olduğu sosyo-kültürel yapıyı çok güzel ortaya sermişŞöyle masa hazırlamayan da bi zahmet çağırmasın evine.
Siz mi soyluyorsunuz bunuİnsanları tek bir konu üzerinden yargılayıp hakaret etmeyin.Hayat o kadar uzun değil