Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk Hastalıkları tek başlık bebeğinde böbrek reflüsü olanlar
- Konu Sahibi eyl2000
- Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?nükleer tıp ünitesi olan her yerde çekilir.ama onun günleri vardır her gün çekim yapılmaz ilaç kitleri açılınca tüm hastalara bir gün belirtilir o gün hepsine bir çekilir.
Teşekkürler
Gecmis olsun ama doktorunuz size yer onermedi mi bizim doktorumuz istanbul sisli kolan hastanesini onerdi ama ozel oldugu icin biraz pahaliydi..Teşekkürler
- 30 Eylül 2014
- 50
- 36
- 103
- 43
bugün sintigrafi çektirdik. dr. sol böbreği göremedim, ilaç almamış dedi... ultrason sonuçlarını istedi.. bu durumun bir sebebi var, doktorunuz açıklar dedi.. şimdi eşim raporları almaya gitti. acaba sintigrafi de böbreği görememek ne demek ? aklıma kötü kötü şeyler geliyor.
Çok geçmiş olsun .Doktor diğer ultrason ve raporlar için ne dedi?Görüşebildiniz mi acaba?bugün sintigrafi çektirdik. dr. sol böbreği göremedim, ilaç almamış dedi... ultrason sonuçlarını istedi.. bu durumun bir sebebi var, doktorunuz açıklar dedi.. şimdi eşim raporları almaya gitti. acaba sintigrafi de böbreği görememek ne demek ? aklıma kötü kötü şeyler geliyor.
- 17 Ocak 2015
- 393
- 208
- 23
Çok geçmiş olsun herkese arkadaşlar. Benimde kızım 8 aylık sol böbreğinde 3.derece reflü, çift toplayici sistem ve hidronefroz var. Hamilelikte öğrendik ve 37. Haftada sezeryan la alındı böbreği kaybetmemek için iki hafta kuvezde kaldi. 14 günlükken voiding çekildi geçen ayda iki ayrı sintigrafi ve doktorumuz ameliyat kararı verdi maalesef çok küçük olduğu için bir yaşından sonra olacakmis. O günleri düşündükçe gözlerim doluyor çok zor gerçekten Allah herkesin çocuğuna şifa versin
- 17 Ocak 2015
- 393
- 208
- 23
çok teşekkürler açıklama için benim bebeğimdeki durum sol böbrek çift toplayıcı sistem ama tüm böbreğe reflü yok çift sistem olu nca sadece alt polüne reflü var 2-3 derece..peki sizde böbrekte skar oldu mu..yani sanırım kalıcı hasar oluyor..sistoskopi ile bakma nedenleri nedir
İyi akşamlar. Bizde tam olarak sizinle aynı sorunları yaşıyoruz. Acaba ne sonuç aldiniz paylasirmisiniz
- 25 Temmuz 2014
- 2.185
- 1.480
- 248
Merhaba anneler... Oğlumda çift taraflı vur var. 3 derece. Geçen hafta çekildik voiding. Ultrason esnasındada böbreğin mesaneye bağlandığı yerde bi sıkıntı gördü doktorumuz. Ama ultrasonda çık net göremediği için sintigrafi istedi. 3 hafta önce zorlu bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdik. Şimdi sintigrafide alabileceğim sonucu düşününce içim kötüleniyor.. Aslında şükrediyorum.. Rabbim dermansız dert vermesin diyorum yinede için sızlıyor işte oplum 4,5 aylık.. Daha anne sütünün dışında hiçbişey almayan bebeğim okadar çok antibiyotik aldıki almayada devam edecek.... Rabbim evlatlarımızla sınamasın hüçbirimizi.... Çok üzülüyorum
Çok geçmiş olsun.Bizde iki yıldır koruyucu antibiyotik alıyoruz,bizim tek taraflı vur 5 .Antibiyotik almasına bende çok üzülüyordum ama iyi olsunlar da.3-4 yıl koruyucu antibiyotik kullananları duydum ve sonunda iyileşenleri.Sizin reflü dereceniz düşük bu çok güzel bir durum.İlk yıl büyüme ile birlikte reflüsü tamamen bile düzelebilir. Hastalığı ilk duyduğunda insan çok yıpranıyor, Ancak gün geçtikçe,çocuk konuşmaya mutlu mutlu oynamaya başlayınca duruma biraz daha alışıyor.Umarım hepimizin çocukları bir an önce iyileşir.Merhaba anneler... Oğlumda çift taraflı vur var. 3 derece. Geçen hafta çekildik voiding. Ultrason esnasındada böbreğin mesaneye bağlandığı yerde bi sıkıntı gördü doktorumuz. Ama ultrasonda çık net göremediği için sintigrafi istedi. 3 hafta önce zorlu bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdik. Şimdi sintigrafide alabileceğim sonucu düşününce içim kötüleniyor.. Aslında şükrediyorum.. Rabbim dermansız dert vermesin diyorum yinede için sızlıyor işte oplum 4,5 aylık.. Daha anne sütünün dışında hiçbişey almayan bebeğim okadar çok antibiyotik aldıki almayada devam edecek.... Rabbim evlatlarımızla sınamasın hüçbirimizi.... Çok üzülüyorum
Son düzenleme:
- 25 Temmuz 2014
- 2.185
- 1.480
- 248
Cevabın içün çok çok çok teşekkür ederim... Yazdıkların çok iyi geldi gerçekten. İnşallah kuzucuklarımız tez zamanda iyileşir. Salı günü sintigrafi çekilicez. Tedirginim baya.. Ymarım çekini kolaydır ve sonucu korktuğum gibi çıkmazÇok geçmiş olsun.Bizde iki yıldır koruyucu antibiyotik alıyoruz,bizim tek taraflı vur 5 .Antibiyotik almasına bende çok üzülüyordum ama iyi olsunlar da.3-4 yıl koruyucu antibiyotik kullananları duydum ve sonunda iyileşenleri.Sizin reflü dereceniz düşük bu çok güzel bir durum.İlk yıl büyüme ile birlikte reflüsü tamamen bile düzelebilir. Hastalığı ilk duyduğunda insan çok yıpranıyor, Ancak gün geçtikçe,çocuk konuşmaya mutlu mutlu oynamaya başlayınca duruma biraz daha alışıyor.Umarım hepimizin çocukları bir an önce iyileşir.
Bizim ilk sintigrafide 4-5 aylıktı uyuyakalmıştı, çok rahat geçmişti.Sintigrafide önce damardan ilacı verip 2 saat sonra çekim yapılıyor biliyorsunuzdur belki.Ayrıca inanın küçük olduklarından mı bilmiyorum bu test,film vb.olayları kolay atlatıyorlar.Umarım sonucunuzda iyi çıkar,bizi bilgilendirin lütfen.Cevabın içün çok çok çok teşekkür ederim... Yazdıkların çok iyi geldi gerçekten. İnşallah kuzucuklarımız tez zamanda iyileşir. Salı günü sintigrafi çekilicez. Tedirginim baya.. Ymarım çekini kolaydır ve sonucu korktuğum gibi çıkmaz
- 25 Temmuz 2014
- 2.185
- 1.480
- 248
Oğlum 5 aylık inşallah bizde rahat çektiririz. Sonucu hemen alabiliyormuyuz peki?Bizim ilk sintigrafide 4-5 aylıktı uyuyakalmıştı, çok rahat geçmişti.Sintigrafide önce damardan ilacı verip 2 saat sonra çekim yapılıyor biliyorsunuzdur belki.Ayrıca inanın küçük olduklarından mı bilmiyorum bu test,film vb.olayları kolay atlatıyorlar.Umarım sonucunuzda iyi çıkar,bizi bilgilendirin lütfen.
Mutlaka sonucumuzu paylaşıcam ilginiz için teşekkür ederim
İlk sintigrafimizi özelde yaptırmıştık hemen sonucu vermişlerdi, ikinciyi fakülte hastanesinde yaptırdık onun sonucunu iki gün sonra vermişlerdi.Sanırım hastaneye göre değişiyor.Sonucunuz çok iyi çıkar inşallah.Oğlum 5 aylık inşallah bizde rahat çektiririz. Sonucu hemen alabiliyormuyuz peki?
Mutlaka sonucumuzu paylaşıcam ilginiz için teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun.Sistoskopi hakkında bilgim yok.Burada çektirmiş olan arkadaşlar muhakkak vardır umarım bir an önce görüp cevap yazarlar.Tekrar geçmiş olsun.Merhaba arkadaşlar. Benim kızıma sistoskopi yapılacakmis. Daha önce yaptıran yada bilgisi olan var mı
- 25 Temmuz 2014
- 2.185
- 1.480
- 248
Merhaba tekrar... Dün sintigrafimizi çekildik. Önce kıpır kıpırdı birtürlü çekim olamadı sonra uyudu çok şükür.. Oğlum için değil ama benim için çok zordu okadar radyasyonu vücuna alması beni mahvetti orda beklerken başka çocukları gördüm, anneleriyle konuştum.. Duyduklarım çokkkkkk ama çokkkk üzdü beni. Şimdi elim yüreğimde sonucumuzu bekliyorum. Enfeksiyonun bıraktığı hasar ne onu görücez... Çok üzgünüm gerçekten ama yine çok şükür rabbim dermansız dert vermesin. Sonucumuzu bir hafta sonra alacakmışızİlk sintigrafimizi özelde yaptırmıştık hemen sonucu vermişlerdi, ikinciyi fakülte hastanesinde yaptırdık onun sonucunu iki gün sonra vermişlerdi.Sanırım hastaneye göre değişiyor.Sonucunuz çok iyi çıkar inşallah.
Geçmiş olsun tekrar.Sonucunuzu aldınız mı merak ettim.İnşallah iyi çıkar.Merhaba tekrar... Dün sintigrafimizi çekildik. Önce kıpır kıpırdı birtürlü çekim olamadı sonra uyudu çok şükür.. Oğlum için değil ama benim için çok zordu okadar radyasyonu vücuna alması beni mahvetti orda beklerken başka çocukları gördüm, anneleriyle konuştum.. Duyduklarım çokkkkkk ama çokkkk üzdü beni. Şimdi elim yüreğimde sonucumuzu bekliyorum. Enfeksiyonun bıraktığı hasar ne onu görücez... Çok üzgünüm gerçekten ama yine çok şükür rabbim dermansız dert vermesin. Sonucumuzu bir hafta sonra alacakmışız
- 25 Temmuz 2014
- 2.185
- 1.480
- 248
Teşekkürler... Şu bir haftada ömrümden ömür gitti çok şükür ki temiz çıktı sonucumuz. Şimdi bir yaşına kadar antibiyotik kullanıcaz ve her ay idrar kültürü yaptırıcazSinti
Geçmiş olsun tekrar.Sonucunuzu aldınız mı merak ettim.İnşallah iyi çıkar.
İnanın çok sevindim,harika bir haber.İlaç içmesine gelince biraz zor gibi geliyor önceleri ama zamanla alışılıyor.Bizimde iki yıl oldu antibiyotik içmeye başlayalı.İyi olsunlar da önemli olan bu.Teşekkürler... Şu bir haftada ömrümden ömür gitti çok şükür ki temiz çıktı sonucumuz. Şimdi bir yaşına kadar antibiyotik kullanıcaz ve her ay idrar kültürü yaptırıcaz