- 13 Mart 2015
- 4.264
- 7.883
- 358
Doğruu fiyatlarr çok arttı farkındayım ama bi pakett makarnadan tek kişi için üç yada dört kez cıkıyo mercimek pirinç ona kezaa zaten peynir felan yemiyorı kahvaltıda zeytin yumurta domates salatalık yetyoo beş kg yağ iki ay yeter brlki daha da fazlaa bnrim en cpk patates sogan biber ve domatesee gider bumlarda 150 yi geçmez diye düşünüyorum sizce geçermii yemekle pek aram yokk yapmyorum da çok ekmek arası şeylerlee idare edyorum geneldeGeçinirsin demiştim de yiyeceğe 100 lira gider lafından sonra vazgeçtim hahsjsjs ayda 100 lirayla karnını falan doyuramazsın, gerçekten market fiyatlarından haberin var mı? Öğrencilik hayatım dahil iş hayatına atıldıktan sonra da belirli bir süre yalnız yaşadım, zamlar bu kadar değildi o zaman bile ayda 100 liradan fazla harcıyordum mutfağa. Mümkün değil yani, şaka mı yapıyorsun dünyadan mı haberin yok anlamadım. Eski kıyafetlerinle idare edersin ama yaşamak için yemek zorundasın yani. Ben yemek yemem ama kıyafete kozmetiğe para harcarım, böyle bir şey yok. Abur cuburla da hem karnın doymaz hem de sivilceli, şişko bir kız olursun.
Evett fiuatlarr arttı ama peynirr ve sucukla hiç işim yok sevmyorumm ama onun dısında günlük rutin kahvaltım zeytin salatlık domates arada bi yumurtaaUmarım peynirin kilosunun 50
Sucuğun 75 lira
Oldugunu biliyorsundur
Zira her market alisverisinde sinir krizi geçiriyorum
Brüt o kadar neyi 1600 TL.Asgari ücret şu anda 2,029 TL diye biliyorum ama yanılıyor muyum?
Yemek yapamyorım pek ekmek arası şeylerle geciştiryorum geneldee. Yanii bu iş zor mu olur diyosunuz bu zamlarlaaGeçinirsin demiştim de yiyeceğe 100 lira gider lafından sonra vazgeçtim hahsjsjs ayda 100 lirayla karnını falan doyuramazsın, gerçekten market fiyatlarından haberin var mı? Öğrencilik hayatım dahil iş hayatına atıldıktan sonra da belirli bir süre yalnız yaşadım, zamlar bu kadar değildi o zaman bile ayda 100 liradan fazla harcıyordum mutfağa. Mümkün değil yani, şaka mı yapıyorsun dünyadan mı haberin yok anlamadım. Eski kıyafetlerinle idare edersin ama yaşamak için yemek zorundasın yani. Ben yemek yemem ama kıyafete kozmetiğe para harcarım, böyle bir şey yok. Abur cuburla da hem karnın doymaz hem de sivilceli, şişko bir kız olursun.
Üniversteyi küçük şehirdee okudum zaten gitmek isstedipim yer küçük şehirr. Yiyecek olarak et türü şeylerr yemiyorım pek sebze meyvee yemiyorum daha çok corba makarna pilav menemen ya da hamur işlerii yiyorum patates kızartmasıda dahil yeddiğim ve yapabilecegim yemeklet ancaa bu kadar oluyoo sabah kahvaştıda rutin yediğim şeyler zeytinn yumurtaa bazen nutalla menemen öylee peynir sucuk pastrma sosis onlarla aram hiç yokk zaten genelede ekmek arası şeylerle gecryorum yemek çok yapamyorum yinedee yettiremezmiyim öylee boğazıma düşkün değilimm ayda en fazla dört beş kere dışardan yerim genelde ekmek arası patates kızartması türevi şeylerr yinede yetmezmii?Yalnız yaşamak onun doğrusu
Üniversite nerde okudun?
Ailenin yaşadığı il neresi?
Gitmek istediğin yeri sormuyorum, bunların cevabı çünkü şu
Tatmin olacak mısın? Şehir sana yeterli eğlence hobi imkanı sünüyor mu?
Diyetin nasıl? Et mi sebze mi? Gittiğin yerde bunlara göre para harcayacaksın
9 sene 3 aydır yalnız yaşıyorum, hep büyükşehirde yaşadım, ama giderim 5000 aylık
Kira fatura dahil değil,
Tabi bu denge değişecek yakında, ben de yazarak kendimce hesap yapmış oldum
Evett zaten biraz birikimm yapıp gidecegimm teşekkürlerrBrüt o kadar neyi 1600 TL.
2019 da da 1800-1900 TL olsa geçinirsin konu sahibi. Ama ev bakmaya ve de iş bakmaya başla şimdiden.
Yemek yapamyorım pek ekmek arası şeylerle geciştiryorum geneldee. Yanii bu iş zor mu olur diyosunuz bu zamlarlaa
Ekmek arası yerine ton balıklı salata,tahıllı salata (yeşilliklerin içine ince bulgur,greçka yani kara buğday, haşlannmış mercimek,nohut vb baklagiller koyabilirsiniz),menemen ve çorba gibi daha besleyici şeyler ve meyve yiyebilirsiniz.Yemek yapamyorım pek ekmek arası şeylerle geciştiryorum geneldee. Yanii bu iş zor mu olur diyosunuz bu zamlarlaa
Astoria noldu kadro acildi mi size ne durumdasin ?Küçük şehirde zaten gezecek tozacak durumunuz pek olmaz. Tek başınıza geçinebilirsiniz, neden olmasın?
Asgari ücret 1600 tlAsgari ücret şu anda 2,029 TL diye biliyorum ama yanılıyor muyum?
Doğruu fiyatlarr çok arttı farkındayım ama bi pakett makarnadan tek kişi için üç yada dört kez cıkıyo mercimek pirinç ona kezaa zaten peynir felan yemiyorı kahvaltıda zeytin yumurta domates salatalık yetyoo beş kg yağ iki ay yeter brlki daha da fazlaa bnrim en cpk patates sogan biber ve domatesee gider bumlarda 150 yi geçmez diye düşünüyorum sizce geçermii yemekle pek aram yokk yapmyorum da çok ekmek arası şeylerlee idare edyorum genelde
Astoria noldu kadro acildi mi size ne durumdasin ?
Bu beklenmedik harcamalar beni öldürücek zaten. Her ay çıkarmı yaa maalesef her ay beklenmedik harcama çikiyor. Ya saglik sorunu ya bozulan bir aşya ya arabanin bozulan bi parçası ya evin eksigi. Her ay kenara 500 600 koyariz derken ekstra çikan masraflar yüzünden 50 bile koyamiyoruzstüdyo bir ev olabilir.
ya da bir arkadaş daha alabilirsiniz.
zorlanabilirsiniz... beklenmedik harcamalar her ay çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?