Tek başına yaşamakk?

Doğruu kadınlarınm bu baş sorunsalıı benim zaten her ay bi kıayfet alıyorum mesrla bu ay bi pantolon ayakkabi bluz bu kadar her ay böyle sadece bi de kozmetik te var allahtan o her ay tutmyo önür aydan kalıyoda :)

Yani evin gereçleri deterjanvs gibi şeyler için demiştim yoksa aburcubur çok etmez zaten çok sağlıklı da değil yemeyin bence

Meselaa ekstra ne çıkabilir ben kafamdan 350 fatura 500 kira diye ayırdım onun dışındaa neler çıkabilir meselaa? Ailemi seviyorumm ama yaşadıgım şehirden usandım bıktım pskolojimm iyi değill şahsen aileden ziyadee şehirden kurtulmak istyorum birazda özgür bi yaşam istyorum

Yani evin gereçleri deterjanvs gibi şeyler için demiştim yoksa aburcubur çok etmez zaten çok sağlıklı da değil yemeyin bence
Temizlikk malzemesi ikinci aya kalıyo hemen bitmyoda belki evet ilk etapta evee bi şeylerr almak için gidebikirr sonrasımdaa düzene oturur insallahh

Meselaa ekstra ne çıkabilir ben kafamdan 350 fatura 500 kira diye ayırdım onun dışındaa neler çıkabilir meselaa
Küçük şehirden küçük şehire değişiyor bu dediğin.Mesela Ege'deki küçük şehirler de pahalı.Seçtiğin şehir hangi bölgede bilmiyorum ama.Her şeyi iyice hesaplamadan bu işe girme.Hayat bu aralar çok pahalılaştı.Sen hiç ailenden uzakta yaşamadıysan her şey sana kolay gibi gelebilir , hani şunu şuna versem bana bu kadar kalır diyorsun ama para su gibi gidiyor.50 TL var mesela cebinde iki bişey alıyosun bitiveriyor.Ülke olarak fakirleştik.Her şeyi düşün taşın öyle çık eve.

Mesela ben yalnız yaşarken her şeyi hesaplardım , evde bişey olurdu , evim eskiydi mutfağın lavabosu düştü , ev sahibi yaptırmadı , ben yaptırdım.Ekstra bir masraftı.Hasta oluyorsun mesela kış aylarında , ilacı şusu busu.Yani elbet yaşanır da zorlanırsın.

Anladım kiraları uygunmuş ama yeme içme nasıl mesela sebze,meyve misal oradamı yetişiyor dışarıdan mı geliyor farklı bir ilden yani kira ucuz olup yeme içme pahalı olabilir bunlarıda hesaba katmak gerek .
Şöyle söylimm yaşamak istediğim yerde alışveriş işi yinee çarşı pazar markett şeklinde orda da fiyatlar aynıı zatrn meyve sebzeyle cok aram yok bunlara çok gidiecegini sanmıyorum yemek benim için corba makarna pilav hamur unlu mamüller abur cuburr vb bunlara gider böyle de yetermii acaba

Biraz birikim yapıp öyle olur sanki. Beklenmedik acil durumda zorda kalmazsınız. Hem her deneyim kazandığınız sene maaşınız artacaktır. Kenarda biriktirdiğinizle geçinirsiniz gibi.

Öğrenciyken ev arkadaşlarımla yaşadım biliyorum az cok ne masrafların tutacagınıı edeceginii ekstra seylerlee uğrasacagımı ama kalan bin TL yetermii yettirebilen varmıı onu merakedyorum dediğimm küçük şehirr anadoluda bir yerde kiralarr çok artmaz deprem bölgesi nedeniylee doğru dürüst insan yok kiralar bu yüzden uygun ama işte insan yinede düşünüyor siz tek yaşarkenn öğrencimiydiniZ sizin durumunuz nasıldı

Ben yalnız yaşarken öğretmendim.Ailemin yanından başka bir şehire atanmıştım.

Hayat standartın ne bilmiyorum ancak herşeyden kısman gerekicek yemen icmen giyimin vs
Belki sosyal hayatın
Sadece yeme icme fatura kira birazda cep harclıgıyla gecinirsin evet

Bendee kpss ye hazırlanıyorum ailemin yanındayımm ama atama olana kadar tek yaşamak istyorum bazı sebep sıkıntılardan dolayı. Teşekkürlerr
Tek başına sınava çalışmak çok zor olur , evde huzursuzluk mu var ya da çalışma ortamı mı yok? Senin yerinde olsam bir yıl dişimi sıkar odamdan çıkmaz KPSS kasardım.Sen hem çalışıp hem KPSS mi çalışacaksın?

Yaşanır bence, küçük bir sehir 500 700 arasi kiralar diyorsun olur bence.

Zamanla da bie arkadas alirsin yanina daha rahat sosyal aktivitelere para ayirabilirsin.

Gideceğin yeri iyice araştır derim. Ben küçük bi ilçedeydim doğuda, evler gayet pahalıydı uyguna bulmak mucize gibiydi, küçük yerlerdeki insanların para kaynağı kira falan olunca yüksek fiyat veriyorlar.
Ama garanti 500 e ev varsa geçinirsin elbette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…