Ay konuma ilk yazanın siz olması da şans gibi olduGidilir tabi, niye gidilmesin? Ben tek başıma Interbus yaptım hatta ve bir sürü de arkadaş edindim. Müthiş bir deneyim oldu.
Ay konuma ilk yazanın siz olması da şans gibi oldubahsettiğim yurt dışı olayı interbus zaten ve ilk sizden duymuştum burada. Tek olur mu gerçekten? Hep arkadaş grupları gider, yalnız kalırım diye düşünmüştüm.
Nedense üniversiteli olursa daha çok grubu olan insanlar katılır zaten diye düşünüyorum ben. Bilmiyorum yanlış düşünüyorum belki. Mesela bir kamp buldum, fiyatı da bayağı uygun. Ege'de rafting, scuba diving, paintball, safari gibi kalabalık etkinleri olan bir kamp. Böyle şeyler biraz da olsa tanıdıkla beraber daha eğlenceli olmaz mı sanki?Gidilir ama ben sıkılırım. Mümkünse arkadaşla, kardeşle veya sevgiliyle daha güzel olur.
Son kısmı okumamışım, sadece başlığa göre cevap vermiştim. Gençler için olan yurtdışı organizasyonlarında zaten bir gruba dahil oluyorsun. Yalnız kalınmaz hatta çok eğlenceli olur. Öyle bir şey düşünülebilir elbette.
Nereye gitmiştiniz, bir otele falan mı yoksa tur gibi bir şey mi? Hahaha bir senede güzel bir cevap düşüneceğim bunun içinGidilir, ben gittim çok da memnun kaldım :) Bir sürü insanla tanışıyorsun. Niye yalnız geldin? sorusuna bir cevap bulman şart ama :)
Arkadaşlık kurulabilecek, genç ağırlıklı organizasyonlarda sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Ben dediğim gibi yalnızca başlığa göre cevap vermiştim başta. Bildiğin otel tatilinden bahsediyorsun sanmıştım.Nedense üniversiteli olursa daha çok grubu olan insanlar katılır zaten diye düşünüyorum ben. Bilmiyorum yanlış düşünüyorum belki. Mesela bir kamp buldum, fiyatı da bayağı uygun. Ege'de rafting, scuba diving, paintball, safari gibi kalabalık etkinleri olan bir kamp. Böyle şeyler biraz da olsa tanıdıkla beraber daha eğlenceli olmaz mı sanki?
Nereye gitmiştiniz, bir otele falan mı yoksa tur gibi bir şey mi? Hahaha bir senede güzel bir cevap düşüneceğim bunun için
yanlış hatırlamıyorsam sizin konunuzdu ve aynı konuda birisi daha yurt içindeki bir kamptan söz etmişti, o da ikinci seçeneğim zatenYaa ilk benden mi duymuştunuz? :) Olur tabi, sadece tek giden de ben değildim bir sürü tek gelen kişi vardı. Zaten Interbus bir oryantasyon programı düzenliyor herkes birbirini tanısın kaynaşsın önceden diye. Orada da muhabbet falan kurarsınız birileriyle. :)
siz de başvurun gelecek yazın, belki karşılaşırız kim bilirpara biriktirip ilk firsatta bu organizasyonu düsünmeye basladim bence cok keyifli olur benimde öyle gidicek kimsem yok :)
ay interrail benim en büyük hayalimdi zaten ama dediğiniz gibi kendime güvenim yok işteMillet tek başına interrail yapıyo, dünya turuna çıkıyo.Kendine güvenirsen yapamayacağın şey yok.Ben geçen yıl tek başıma Fethiyeye tatile gittim, o kadar eğlendim ki.Yani tek başıma gittim ama bi sor hangi gün tek gezdim.Bi gün balayında bi çiftle kayaköyü gezdik.Bi gün yurtdışından tatile gelmiş bi kadın ve küçük kızıyla.Bi gün yaşlı bi çiftle.Bi gün 2 tane çocuk takıldı peşime tek sıkıntı onları atlatmak oldu o kadar :)