• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek başına tatil ?

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kızlar pazar günü tek basima tatile çıkacağım marmaris e.Ilk defa böyle bir şey yapıyorum,daha önce tek basina tatile giden var mi ? Kalacağım otelde havuz var .Denize de gitmek istiyorum deniz e dolmuşlarla gidiliyor dedi otel sahibi .Sonradan da kafama takildi bilmediğim bir yer telefonumu cüzdanımi otelde bıraksam. Yanına biraz para alıp mi gitsem bilemedim .Bir.de daha önce giden arkadaşlar varsa nerelerde gezilir nerede yemek yenir fikir almak.istedim

Kızlar pazar günü tek basima tatile çıkacağım marmaris e.Ilk defa böyle bir şey yapıyorum,daha önce tek basina tatile giden var mi ? Kalacağım otelde havuz var .Denize de gitmek istiyorum deniz e dolmuşlarla gidiliyor dedi otel sahibi .Sonradan da kafama takildi bilmediğim bir yer telefonumu cüzdanımi otelde bıraksam. Yanına biraz para alıp mi gitsem bilemedim .Bir.de daha önce giden arkadaşlar varsa nerelerde gezilir nerede yemek yenir fikir almak.istedim

Hangi bolge
Denize sifir bir otel olsa daha rahat ederdiniz
Icmeler bolgesi cok keyifli cok guzel vakit gecirirsiniz marmaris ztn cok guzel bir yer korkmayin

E keşke oteli seçip rezervasyonu yaptırmadan önce sorsaydınız bunu. O zaman herşey dahil kendi plajı olan bir otel tercih etmenizi önerirdik.

Şu durumda denize giderken kimliğinizi ve biraz para almanız yeterli yanınıza. Kimlik almadan çıkmayın.

Marmaris büyük bir ilçe, otel nerede, nereye yakın bilmeden tavsiye de verilmez ki.

Hangi bolge
Denize sifir bir otel olsa daha rahat ederdiniz
Icmeler bolgesi cok keyifli cok guzel vakit gecirirsiniz marmaris ztn cok guzel bir yer korkmayin
Evet icmeler de otelim benim de.Marmaris e çok mu uzak acaba ulaşım acısından zor olur mu

E keşke oteli seçip rezervasyonu yaptırmadan önce sorsaydınız bunu. O zaman herşey dahil kendi plajı olan bir otel tercih etmenizi önerirdik.

Şu durumda denize giderken kimliğinizi ve biraz para almanız yeterli yanınıza. Kimlik almadan çıkmayın.

Marmaris büyük bir ilçe, otel nerede, nereye yakın bilmeden tavsiye de verilmez ki.
Aslında çok apar topar oldu.Bir arkadasimin babası uygun a buldu sağolsun. Sonra arkadasimin işi çıkınca ben tek gidecegim.Icmeler diye geçiyormuş

Aslında çok apar topar oldu.Bir arkadasimin babası uygun a buldu sağolsun. Sonra arkadasimin işi çıkınca ben tek gidecegim.Icmeler diye geçiyormuş

İçmeler zaten marmarisin hareketli bölgesi. Marmarise gitmenize gerek yok ama yürüyerek bile gidilebilecek yakınlıkta. Otel tam olarak içmelerin neresinde acaba? Çünkü içmeler sahili otel ve site dolu, plajlar da genelde onlara ait. Halk plajı nasıldır hiç bir fikrim yok.

bende marmaris içmelere gittik.. marmarise bayıldım ben aracımız oldugu halde akşam başka bi yere gitmek için dolmuşa bindik dolmuş otelinizin önünden geçiyor. heryere gidiyor dolmuşlar. zorluk yaşıyacagınızı sanmıyorum. hareketli bi yer akşamları çok canlı korkulcak bi yanı yok.

Marmaris çok işlek bir tatil bölgesi. Civardaki bölgelere de plajlara da araç var. Kaybolmazsınız..

Tekne turuna katılın koyları gezersiniz..

Otel nerede bilmiyorum ama gece kulüplerine akşam belli saatte servis kalkıyor oteller tarafından. Saat veriyorlar o saatte servis geri götürüyor..

Yalnız sakın değerli eşyalarınızı bırakmayın derim..

Evet icmeler de otelim benim de.Marmaris e çok mu uzak acaba ulaşım acısından zor olur mu

Marmaris merkez ile İçmeler arası 8km.

Ben herşey dahil de olsa otelin havuzunda pineklemeyi sevmiyorum.
Marmaris'e 2 defa gittim. Civardaki tatil beldelerine de gidin derim. Belli saatlerde araçlar var..

Marmaris merkez ile İçmeler arası 8km.

Ben herşey dahil de olsa otelin havuzunda pineklemeyi sevmiyorum.
Marmaris'e 2 defa gittim. Civardaki tatil beldelerine de gidin derim. Belli saatlerde araçlar var..
Tesekkur ederim :)

Marmariste, k validem su an ve kalabalikmis. Icmelerden marmarise dolmuslar var, 15 dk civari. Turunc var icmelerden minibusle, gidin gezin. Tel ve cuzdan her daim yaninizda olsun..

Marmaris Harika koyları muhteşem. Dolmuşla denize gitmektense ya da otel havuzunda vakit geçirmektense her gün bir tekne turuna katıl muhteşem koyları gör mutlaka hem yalnız sıkılmamış olursun 😉

Yani bence telefonunuzu otelde bırakmayın denize giderken... Nolur nolmaz yol iz bilmeseniz telefondan bakarsınız sonuçta. Ama denize girerken de güvende olmaz.. Bilemedim şuan.

Abartmayın arkadaşlar. Tayland'a tatile gitmiyor ya. Otelde odanda kasa varsa için rahat etsin istiyorsan kasaya telini, cüzdanını vb şeylerini bırakabilirsin canım. Yanına cuzi bir miktar para alırsın. Denizde de güvenli bir kısımdan sezlong kiraladın mı rahat edersin. Yol iz bilmeyecek bi yere gitmiyor neticede :)) 8 yaşında değil ki kaybolsun :)

İlk gün ortamı gözler. Ne nerededir, nasıl gidilir gelinir çözersin. 2. günden sonra tadını çıkarırsın. Eğlenmene bak. Çapkınlardan da uzak dur :p :KK70:

Back